Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna dama francuska

problem ze smierdzaca kolezanka

Polecane posty

pomozcie, bo gotowa jestem przeniesc sie na inne studia. ten smrod jest niesamowity, nie pomagaja zadne delikatne aluzje puszczane w jej obecnosci. waglada na to, ze nie ma zamiaru sie rozstawac ze swoim odorem zgnitego sledzia pomieszanego ze splesnialym serem.pomozcie bo zwariuje!

Gość powiedz jej otwarcie
ale w cztery oczy, że powinna bardziej dbać o higienę, bo ma bardzo intensywny zapach potu i niektórzy ją obgadują. wyjdziesz na troskliwą a dziewczynie może pomożesz. sobie też.

najgorsze to ze zblizaja sie upaly, przyjdzie zdechnac w tym smrodzie

to nie jest zapach potu, ona sie nie myje. jak wstaje to z krocza wali jej jak z wychodka.

Gość powiedz jej otwarcie
nieważne czego. ważne, żeby się umyła. a zapach potu zabrzmi lepiej niż "z krocza wali ci jak z wychodka". chociaż i to powinno poskutkować...:P może dziewczyna się moczy, albo ma jakieś schorzenie

Gość 3SSS
Myślę, że dziewczyna jest chora, ma cuchnące upławy i powinna natychmiast zgłosić sie do ginekologa. Nie wierzę, że się nie myje, ona już wewnątrz ma takie upławy i wypływają jej na wkładkę i chyba jej nie zmienia. Jest to zapalenie pochwy albo Bóg wie co? Otwarcie jej pwiedz żeby poszła do lekarza i możesz powiedzieć, że twoja koleżanka tak miała. Będzie, że troszczysz się o nią.

To jest bardzo trudno powiedziec w miare dyplomatycznie, a jednoczesnie byc skutecznym. Wspolczuje!

Gość Vikaaaa
haha przybij! mam to samo! w klasie mam taka jedną codziennie śmierdzi! i nie zwraca na to uwagi a nie wierzę że ona tego nie czuje! taki smród przepoconych i niepranych od paru miesięcy ubrań :O:O

Gość 3SSS
Co innego zapach brudnych przepoconych ubrań a co innego specyficzny smród upławów, opisała wyzej.

chora to ona moze jest ale na syfilizm pospolity.przeciez widac po niej ze jest fletujchem, chodzi z tlustymi wlosami, ma nieswieze ubrania, a czasem jak jej wystaja ramiaczka od stanika to nie wyobrazam sobie ile musiala w nim chodzic, ze przybral taki kolor.masakra jest jak sie przebiera na wf, jak zdejmie buty to nie sposob wytrzymac, praktycznie wszystkie dziewczyny przebieraja sie w toalecie.wiec nie mowcie mi, ze to jest choroba bo ona jest brudasem!

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
:-oJak można się tak zaniedbac i sie po prostu nie myć:-oTrochę wody,mydło,szamp0on,dezodorant czy proszek do prania nie kosztuja majatek!!!!!!!!!!!!!!Wystarcza tylko dobre chęci a ta Twoja koleżnak jets BRUDASEM:-o

Gość w takim razie prosto z mostu
powiedzieć, że kąpać trzeba się codziennie, codziennie zmieniać skarpety i bieliznę osobistą. kubeł zimnej wody. nie tylko metaforyczny.

Gość 25986
nie mowcie tak bo ja biore prysznic 2 razy dziennie a i tak po paru godzinach smierdze i co wy na to

Gość ktośkaaaaaaa
NIC :P bo odkopujesz stary temat -nudzi Ci się :>:):P

Gość u niektorych to jest po prostu
chorobowe.

ja milam taka kolezanke, ktora strasznie smierdziala. Zeby bylo smieszniej, mieszkalam z nia. Ona sie myla i uzywala dezodorantow a jednak smierdziala. Po kilku latach robila sobie badania i okazalo sie, ze miala w sobie wiele chorob. Jej watroba, nerki, zoladek nie funkcjonowaly wlasciwie. Jej pot nie smierdzial jak zwykly pot. Mialo sie wrazenie, ze sie miesiacami nie myla, co nie bylo prawda. To byl taki zapach stechlizny. Tez cos z sera i plesni. Ohyda! ale ona nic nie mogla z tym zrobic....

Gość sssssssss.........
A ja uwazana jestem za bardzo zadbana osobe, a w rzeczywistosci mam probmely ze smierdzacymi stopami! Po zdjeciu butow jest to odor nie do wytrzymania!!