Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaa

Woda utleniona

Polecane posty

Gość takataa
Dziewczyny! Słyszałam o tym, że woda utleniona rozjaśnia włoski na brzuchu, a że jestem brunetką i są one widoczne spróbowałam. pocierałam wacikiem i...po kilku minutach spoglądam w lustro a w tym miejscu mam inny kolor ciała. Dosłownie jaśniejszy. nie włosków tylko skóry. przerażenie niesamowite!

Gość gość
POLECAM Sally Hansen na Allegro 25zł. są do ciała i twarzy, jeden kit, a do ciała jest bardziej opłacalny. Polecam do ciała rozjaśniacz do pasemek firmy JOANNA 5zł. rozjaśnia super wloski na ciele. Na twarz lepiej tylko SH. Co to za sposób z wodą utlenioną, sodą i amoniakiem? Gdzie zakupić taki amioniak??? W zwykłym sklepie? Chodzi o spożywczy czy gospodarczy???

Gość kobieta 29
witam, już nie wiem czy ta woda utleniona jest dobra na ten wąsik czy nie. jedni piszą, że działa, a inni, że tylko na początku są efekty a poźniej włoski są jeszcze ciemniejsze. Czy stosował ktoś dawno temu i może się wypowiedzieć jaki jest efekt po stosowaniu? Też boję się stosowania tej wody utlenionej, a z drugiej strony mam taką małą nadzieję, że może jedak rozjaśnia i w końcu niszczy tego włosa. Tak bardzo bym chciała

Gość berrry
rok temu też miałam ten problem, pozbyłam się go prostszym sposobem niż wy. plasterki z woskiem z rossmana za 7 zl. sądzicie, że to boli a to nie prawda. po 3 razach się totalnie przyzwyczaiłam, po wyrwaniu ktore zajmuje 2 min smaruję oliwka i po h znika zaczerwienienie. spokój na 10 dni. włosków robi sie o 50% mniej. do brzucha i rak używam kremu do depilacji. smaruję sie i czekam 5 min po czym ścieram szpatułką, spokój na tydzień jeśli chcecie bawcie się w rozjaśnianie włosków, a tak możecie ich nie mieć wgl i mieć gładką skórę bez codziennych zabiegów tylko co 7-10 dni. pozdrawiam ;)

Gość jamatako
nie liczcie,ze woda utleniona wykruszy wlosy czy cos w tym stylu.zeby byl efekt trzeba uzywac jej codziennie i zawsze.jesli przestaniesz smarowac wlosy po krotkim czasie ponownie staja sie czarne.robilam i rozjasniaczem i smarowaniem i zawsze tak samo.a wlosy i tak widac tylko ze sa jasniejsze,ot taka roznica.nie wiem juz poprostu co z nimi robic.a nie chce mi sie smarowac woda utleniona,szkoda mi czasu,a i czesto o tym zapominam.no i mam wasik,jak mialam.

Gość Pfypfy
Uwazajcie z ta woda utleniona. Kosmetyczka zalecila mi przemywanie twarzy tymze specyfikiem i co sie pozniej okazalo, mialem ruda twarz. Rude brwi, rudy zarost i wlosy na glowie te blisko twarzy. Smiesznie to wygladalo, facet ciemne wlosy na glowie a tu rude brwi i zarost :DD

Gość gość
bylo przemywac tylko skore twarzy a nie brwi:) hehe

hej nazywam się Agata. mam wielki problem mam 12 lat i "meszek, wąsik " moja przyjaciółka mówi że nie widać go ale za każdym razem kiedy podejde do lustra widze jeden punkt który mnie drażni. kupiłam wodę utlenioną w żelu aby rozjaśnić włoski ale się boje ją użyć.wchode codziennie na takie strony jak ta i widze że taka woda: -zostawia plamy na twarzy, -nie zostawia plam, -to tylko dojrzewanie. NIE WIEM CO ROBIĆ.Pomocy. Czy warto rozjaśniać włoski wodą utlenioną w żelu ?

Gość Mam ten sam problem
1.Jak używać wody utlenionej, aby nie zostawiła na twarzy białych plam ? 2.Jak często ? 3.Jak długo to stosowac ? 4.Na jaką skóre to stosowac (mokrą , suchą, czy zmyc makijaż ?? 5.Smarowac to potem czymś ? 6.Ile minut to trzymac na twarzy ? 7. Czy potem to zmyc ( woda czy mydłem i woda ) ? Z góry dziekuje za odpowiedz !! HELP !!

Gość gość
Dziewczyny jak dla mnie rubcie to z wodą utlenioną jak nie jesteście opalone i nie macie ciemnej karnacji. A z ciemniejszą karnacją to jak po zabiegu pojawi się odbarwienie to na słońce albo smarujcie całą twarz ale zdala od brwi żęs i włosów

Gość gość
Oj odwołuje miałam 3 % i mi odbarwiło skure więc kupie samoopalacz albo plastry no i jeszcze wcześniej sprawdze pensete

Gość gość
witam, polecam przeczytanie o wodzie utlenionej w Wikipedii

Gość gość
w wikipedii,to nie wszystko pisza,zreszta tam kazdy moze sobie cos wpisac

Gość gość
Mam pytanie, a mianowicie, jakiej wody utlenionej używacie?