Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierd

Właśnie mnie matka wyzwała od bluźnierców heh

Polecane posty

Gość mama_17_latka
malgos44, no powotorzyc musze również do Ciebie -->> CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!!!!!! Po pierwsze moja wypowiedź skierowana była do poprzedniej osoby a tylko dwa wersety do Ciebie! Chyba za bardzo bierezsz do siebie każde słowo tutaj napisane a zważ, że niesteś sama tutaj ;) O jakim złym traktowaniu napisałaś bo ja nic nie wiem o tym żeby mnie źle ktoś traktował... I się tak nie nerwuj bo zawału dostaniesz, wyluzuj kobieto ;) Smacznego jajka życzę ;)

ok nie chche mi sie z toba polemizowac to ty wyluzyj bo ja odpowiedzialm na twoje posty a nie ty na moje wiec?? ):):): sa lepsze rzeczy niz jajka ):):): nnooooooooo gratulacje jestes wspaniala nastolatka i duzo jest takich ale niestety te dobre to siedza cichutko........ masz calkowite prawo sie nie zgadzac z rodzicami w sprawach religii, moze ty poprostu jeszcze nie czujesz takich potrzeb jak rodzice ......... TAK TRZYMAJ wszystko bedzie ok pozdrawiam !!!!! ):):):):)

Gość nononononoonononoo

ja jestem ateistka od paru lat , byl to moj calkiem przemyslany i swiadomy wybor ale w domu.... w te swita nie przyjechalam \"nie idziesz do kosciola\"( od 7 lat nie chodze , n\\ktosmoglby o tym pamietac??!!!!) uwag,ze jakies zdewociale sasiadki oskarzaja mnie o bezboznosc;) a najlepsze jast to \"bedziesz sie smazyc w piekle\" niezle co? moze pisze to lekko ale boli jeszcze kiedys tlumaczylam, ze przeciez chodzi o to czy jest sie dobrym czlowiekiem, czy sie nie krzywdzi ludzi...ja amm bardzo konkretny kodeks moralny i naprawde nic powaznego sobie zarzucic nie moge ale to niewazne...lepiej byc sadysta, pijakiem bijacym zone czy cos takiego niz ateista:/ moje dziecko wychowal na ateiste a jak samo sobie obierze inna droge to bedzie jego wybor, niby to takie oczywiste, ale niendla wszystkich jak widac...

ja mam 23 lata a do kościoła przestałam chodzic jak miałam 17 i nikt nigdy mnie z tego powodu nie wyzwał zresztą moi Rodzice też nie chodzą więc nie ma problemu :classic_cool: wolę wogóle nie chodzic niż iśc na pokaz tak jak mój sąsiad na przykład lata co niedzielę a w tygodniu regularnie się upija i tłucze swoja żonę oraz wyrzuca ja na klatke schodową w samej piżamie ewentulanie na balkon przy minu 20 stopniach :O ale tacy jak on są bardziej poważani bo widzi sie go w kościele a mnie nie :P

Gość gość
heh, kiedyś tu były tematy, a teraz... trolle, kupa, anal, zboczeńcy, 10000 tematów o tym samym i ten je'bany spam o filmach...

Gość gość
no właśnie, spam o filmach..... czy naprawdę, do k***y nędzy, nikt nie może czegoś z tym zrobić?!

Ja mam 23 lata i moi rodzice nadal nie mogą pogodzić się z faktem, że jestem ateistką. Na święta pójdę do tego kościoła dla świętego spokoju, ale i tak ciągle słyszę wyzwiska, dają mi za przykład, że jakiś znajomy, sąsiad, kuzyn chodzi, a ja nie.