Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyui

co sprawia ze facet zakochuje się?

Polecane posty

Gość ciotkadobrarada
ja moge pwoiedziec jak zakochuje sie zonaty. niestety nie ma sie czym chwalic. doswiadczylam tego 2 razy. czy faceci po 30stce maja jakies kryzysy> ? juz 2 razy mnie to spotkalo. dlazego mam takiego pecha. najgorzej, ze jak oni sie zakochuja mnie tez potem bierze i mam dola.

Gość tyui
no dobra...ja musze leciec...a wy tu sie umawiajcie, moze niedługo już przynajmniej wy nie będziecie samotni.... i zmieni sie czyjś nick na mam 26 lat i mam black velvet...;) no, a ja czekam na rady co zrobic, zeby jednak sie we mnie zakochał...aha dodam, ze to jest trudne dlatego, ze jakbyśmy byli ze soba to on mógłby starcic prace....no, i to jest najgorsze....i nawet jakby chciał się zakochac to to moze być ogrromna blokada :(

Gość tyui
no dobra...poiwem, co mi zalezy: on jest nauczycielem...a ja...no...właśnie...nie jestem napewna dyrektorką....;)

Gość tyui
i co mam robic? jak widze, ze się rozumiemy? że to by mogło wypalić? no co????

Gość tyui
no, jednak chwilke jeszcze posiedze...sidła? ja nie z tych...nie jestem dobrym stratrgiem..szczera rozmowa? moze, ale jest sznasa na zrobienie z siebie głupka i postawienie go w baaardzo niezręcznej sytuacji...co mi pozostaje? Przeciez obiecałam sobie, ze tego nie zostawie, ze powalcze o kogoś, wreszcie..wiec co?

Gość tyui
temat dyskusji nadal aktualny: gdzie ci faceci, którzy by podpowiedzieli co sprawia, ze się zakochują?

Gość lea_i
stracic prace, znajdzie inna,:) a dzieci? jak patrze na swiat pelen wojny, zła i bomb nuklearnych zastanaiwam sie czy jest sesn miec dzieci i narazac je na bol, na owjny... na smierc... zatem nie che ich z pobudek obronnych a nie egoistycznych;0 poza tym moim dzieciom ktos zle zyczyl, moga urodzic sie chore, kalekie... i to przewaza ze powaznie sie nad tym zastanawiam... czemu ta podla kobieta nie rzekla mi tego w twarz? tylko poza plecami miotala bluzgi? tak wszytsko ona robi poza plecami anty:):)

Gość lea_i
ale szczera rozmowa nie musi oznaczac ze spotykasz sie i juz mu z grubej rury: to co z nami// a co czujesz? no bez przesady, a gdzie nutka flirtu, tajemnicy, romozyw o nim, co studiowal, co lubi itp:) bedzie git;)

Gość tyui
młody człowiek, niezamozny boi sie stracic pracy ...w takich czasch i w takim województwie gdzie bezrobocie jest ogromne liczy sie każda praca, a ta jest całkiem, całkiem...miałabym ogromne wyrzuty gdyby ją stracił...bo jest mu potrzebna, wiem o tym...nie ma tak łatwo...:( głupie to życie, cholernie głupie...buuuuuuuuuuuu😭

Gość tyui
nie wiem czy jestem z tych które potrafia flirtowac...oczywiście, ze spróbuje....ale czy to wyjdzie??? ehhhh...no kurcze, chciałabym..wtedy byłabym :D...narazie jest 😭...

Gość lea_i
to prawda z ta praca:) flitr w znaczeniu czulosc, w znaczeniu sztuka rozmowy:) tak we dwoje cos jak ja :)

Gość tyui
najgorsze, ze nie wiem czy on kogos ma..bo jesli tak to sie spróbuje odkochac...

Gość tyui
macie pomysł jak się dowiedziec? zapytać? ueeee...jestem jak osiołek w tych sprawach...ueeeeeeeeee...

Gość tyui
ehhh..bedę tu zaglądac..mam nadzieje, ze ktos cos jeszcze poradzi....

Gość lea_i
ma? załoze sie czyhajace tyle talk na swoaj kolej woman toksic.. walcz, tak samo jak one:)

Gość tyui
nie, no jesli jest szczęśliwy z jakas girl to mu nie bede w zycie z buciorami włazic....:(

Gość tyui
nie ma znaczenia

Gość tyui
gosh..jakie pytanie... znaczenie ma to czy jest wolny, czy zajety, a jesli zajęty to czy szczesliwy z ta laską....

Gość lea_i
nie ma znaczenia:) wolny jest:) ***************************************************** serce nie ma zmarszczek ono ma blizny (colettte) to z mojeg dziennika z lo madre i trafne:)

Gość tyui
no, ja mam nadzieje, ze wolny :) fajnie by było...wszystko było by prostsze...no ale jak sie dowiedziec...jak? ja nie wiem: czy ja jestem jakas problemowa, czy inni tez maja takie kłopoty?

Gość do lea_i
Z Twojego Dziennika czy z Naszego Dziennika? :-)

Gość lea_i
z mojego;) jak sie dowiedziec, ja patrze na raczki czy ma obrczke ale wiem, ze niekazdy pan nosi.. potem serca pytaj, to sie czuje czy ma:) czasem kumpel sie wygada, ze nie ma albo rob jak inne baby taki flirt ktorego ja nie umiem np: sniles mi sie ze bralismy slub i cos tam dodaj to on powie no juz cos albo juz mam zonke itp.

Gość tyui
tak, palne nauczycielowi: sniło mi sie, ze braliśmy slub..rewelka..taak samo nie mam kontaktu z jego kumplami..no, chyba, ze na lekcjach...:P

Gość tyui
gdy patrzysz na rączki szukasz obraczki...no, ale jak nie ma zonki to moze miec dziewczyne...którą kocha...buuu...

Gość A może odpowiecie
mi na pytanie?;)Jak poznać,że facet jest zainteresowny kobietą?jego gesty,słowa??Jak poznać,czy do niej coś czuje? Może któryś z Panów mi odpowie:)

Gość tyui
ja ci odpowiem: nie wiem 😭 gdybym wiedziała było by łatwiej i tez czekam rózniez na panów, by sie właczyli do rozmowy i cos z siebie wudukali...bo narazie ciiisza...tylko babki mędrkują....

Gość lea_i
hi hi no walsnie mowie marna ze mnie flirciara:) radzilma co inne wyrachowane robia:) fakt patrze na raczki, bo jakos dlonie mnie ujmuja..;) ja stoje najwyzej sie usmiecham, albo cos mowie ale nie w styku hej masz dziewczyne, tylko o tym co akurat mam ochote:) ale nie o tym co o nas:) a panowie jak sa zainteresowani to atrza:) usmiechaja sie:) widac ze lubi:) a jak pyta co robisz, czym sie zajmujesz i intersuje go to, to widac ze prxzewrocil kilka stron twego ja, dalej samo wyjdzie:) ty mowisz on;) z tymi snami to moge rzec po grubym cxasie znajmosci bliskiej na rozmowach np po nastu miesiach a nie tak z mostu:)