Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejek

czy w tym przypadku możliwa jest ciążą?

Polecane posty

Gość andrzejek

Otoz tak.Moja dziewczyna zawsze miala regularne cykle 28-dniowe.moze ze 2 czy 3 razy jej sie spoznił okres.ostatni okres wlasnie tez jej sie spoznil o 3 dni ale to prawdopodobnie przez przeziebienie.teraz w 14 dniu cyklu (czyli plodnym) ona piescila mojego penisa.do wytrysku nie doszlo.byc moze byla na nim tylko mała ilosc wydzieliny.skonczyla to robic.posiedzielismy jakos chwilke.pozniej ja zaczalem zdejmować jej spodnie swymi rekoma.moglem miec wczesniej kontakt z reka ktora ona piescila mojego penisa.wydaje mi sie ze zawsze miala suche rece.i pozniej wkadalem jej palca z tej reki do pochwy a ona przez przypadek dotknela sie dlonia ktora piescila wczesniej mojego penisa mojej dloni ktorej palec znajdowal sie w pochwie.dodam ze miedzy tym jak ona piescila mojego penisa a tym jak ja jej palec wkladalem minelo kilka minut.czy mozna tak zajsc w ciaze??? i druga sytuacja: kilka dni pozniej mianowice w 18 dni cyklu moj penis (ale tylko jego trzon) mial kontakt z jej wargaii sromowymi pochwa ale bez wprowadzania do wewnatrz.penis byl raczej suchy.rowniez wczesniej nie było wytrysku ale jak moja dziewczyna zdejmowala mi bokserki byla na nich niewielka plama mokra czyli jakis tam plyn sie wydostal.ale wydaje mi sie za jak penis moj dotykal jej okolic intymnych byl suchy. teraz sa swieta,moja dziewczyna wyjechala a ja umieram z nerwow.okres powinna dostas za 4 dni jezeli mialaby miec cykl 28 dniowy.nie chce jej mowic ze ja sie na smierc zamartwiam bo moze i ona by sie zaczela niepotrzenie stresowac.ona sie niczym nie przejmuje.juz sie nie moge doczekac kiedy sie zobaczymy u kiedy sie dowiem czy dostala okresu. prosze odpowiedzcie czy w mojej sytucji mozna zajsc w ciaze? napewno nie mialem orgazmu ani wytrysku. pozdrawiam i zycze wesolych swiat

Gość moniaaaaa
no co ty facet tak się w ciąze nie zachodzi:D nie ma szans autentycznie!!!!!