Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga_

Życie jest PIĘKNE!

Polecane posty

Gość helga_

Kto tez tak uważa niech sie wpisuję:-D!!!

Gość ile ile ile ile ile
ja tez sie zgadzam, chociaz... raz bywa troche gorzej :) a raz lepiej... ale generalnie - jest super :)

Gość helga_
ehh kobita i oby tak dalej;) Ja nie wiem ale to wszystko jest wspaniałe, piękne, niepowtarzalne i jednorazowe:D

Gość helga_
Oj Lusesito ty też jesteś piękna;) Wszyscy jesteście piękni!! Po prostu żyć nie umierać !

Gość ile ile ile ile ile
a w ogole - jezeli nie wiecie, to wam powiem... zycie to jeden wielki MATRIX :P

a ja???...ja też...ja też ...ja też jezdem pikna??? kufa, muszę się zgłosić do tego nowego programu....może w końcu wtedy będę....ale , co tam....ja -taka potwora już mam swojego amatora.....:P

Gość helga_
Eee tam matrix nie matrix jesli bedzie tak jak jest teraz to niech to trwa:D

Gość helga_
Phi a ja krzywopalczasta i bez ostrokręta :P Co nie zmienia faktu.... Aa kobita i tak trzmac, widze ze czujesz blusa;)

Gość helga_
No własnie a co to niby za róznica kazdy cos ma krzywego hehehe:D

A ja sie przyznam, ze jestem prawie slepa i powinnam nosic okulary, ale nie nosze, bo bez nich... swiat jest piekniejszy :P

Gość helga_
Ale i tak kochasz zycie prawda;) I dzięki temu dostrzegasz rozne odcienie i barwy swiata ktorych inny nie widzą:P

Gość xMadziuchnax
siemka:D a ja mysle, ze zycie jest wtedy piekne, gdy spotykamy sie z zajebistymi ludzmi, ktorzy potrafia Ci ZAWSZE poprawic humor:D a i jeszcze jedno. Zycie jest wrecz zajebiste gdy w sowim zyciu spotkasz takiego swira ,jakim sam jestes:P I chcialam jeszcze dodac,ze ZYCIE JEST ZAJEBIŚCIE ZAJEBISTE:D pzdr Helga :D Helga:P

Gość helga_
Dzieki Madziuchna i o to własnie mi chodziło! Życie jest piekne dzieki cudnym i zakreconym ludziom ktorzy zawsze udowodnia ci ze warto przezywac wszystko wciaz od nowa... zamotalam sioe ale wiadomo o co chodzi;)

Gość przyjaciółka HELGi
Kochane moje kobietki.. Nie zastanawiacie sie dlaczego zaden mezczyzna nie wpisał sie pod kategorią zatytułowaną: Życie jest piękne?? MOŻE wynika to z naszej naiwności w postrzeganiu świata... Trzymam za Was kciuki.. Mam wielka nadzieje - że mimo przeciwności losu - wasze podejscie do życia nie zmieni sie juz "N I G D Y" ;) A to szczescie nie wynika z chwilowej dobrej, passy życiowej... Robcie wszystko, żeby być nadal takie szcześciwie jakie do tej pory jesteście.. BUZIAKI 4 all :*

Gość helga_
Przyjaciołko droga, nie napisał tu zaden mężczyzna ponieważ jest to forum kobiece:D Ale masz rację, szczęscie nie trwa wiecznie i dlatego trzeba je chwytać w ręce i trzymać ze wszystkich sił jak najdłuzej.

Gość przyjaciółka HELGi
Kochana Helgusio.. Chodziło mi raczej - o to by szczescie trwało wiecznie.. A nie o to by carpe diem.. :P

Gość helga_
Ależ oczywiscie rozmumię tyle ze jestem mimo wszystko jestem realistką, nic nie trwa wiecznie a juz napewno nie szczęscie.

Gość xMadziuchnax
helgaaaa cos mi tu pesymizmem zajechalo:/ ojojoj a gdzie ten optymizm i skad wiesz że szczescie nie trwa wiecznie??(chyba sama nie wierze w to co pisze:)):)

Gość helga_
I przepraszam za błędy jestem poprostu pijana ze "szczęścia" ;)

Gość xMadziuchnax
hehehe teraz to sie nazywa szczescie a wczesniej nazywalo sie piwo:D

Gość etnaa
Życie może być piękniejsze gdy będziemy pracować nad inteligencją emocjonalną, tu jest fajny blog poświęcony tej tematyce: http://pozytywnezycie.blox.pl/html

Gość gfdgfdvcxcx
zycie to smiertelna choroba przenoszona droga plciową ?