Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma_balonowa

Mam problem, kochani! Podniecają mnie podszywacze!!!!!!

Polecane posty

Gość guma_balonowa

Kiedy gtylko widzę te ostre teksty, wyobrażam sobie jak biczuję niegrzecznego podszywacza po gołym, włochatym tyłku i nie mogę powstrzymać się- zaczynam męczyć mojego frędzla coraz szybciej i szybciej, aż spuszczam się w rajstopy wełnine mojej babci, Genowefy K. z Bukowna Podlaskiego. :)[cześć]

Gość NIKUSIAQ
tez tak mam

Gość guma_balonowa
Kiedy z tyłka wyłania mi się niespodzoewanie dorodna kupa, , mówię: "Niegrzeczny krecik!" i wpycham go spowrotem do norki:)

Gość NIKUSIAQ
guma niezly text usmialam sie do lez, masz talent!!! nic tylko ksiazki o kreciku pisac

Gość guma_balonowa
o sory!!! oczywiście to ja piszę te wszystkie wspaniałe teksty, zawdzięczam tę wenę miłości, jaką pałam do moich zielonych kulek analnych, którymi przepycham zlew i ucho babci Genowefy oraz do podszywaczy kafeteryjnych, którzy podniecają mnie tak, że idę po białą kiełbasę świąteczną!

Gość guma_balonowa
Po całym dniu spędzonym w pracy moja pochwa śmierdzi gryką, świerzopem i dzięcielinąpałą ale to nic takiego bo moja wagina jest zarośnieta jak ogór więc woń nie jest tak dokuczliwa a przynajmniej nie przeszkadza to mojemu pupilowi Aresowi. Chciałam jeszcze dodać że chodze na techno party i ubieram się na różowo i mam na osiedlu ksywke "tapeciara" lub "zobacz idzie ta kurwa" ogólnie jestem z siebie zadowolona, mam nawet chłopaka teraz będą mi wszystkie pindy z forum zazdrościć, mój chłopak jest wspaniały ma piękne bako-brody i 2 lata temu wyszedł ze szpitala dla obłąkanych raz nawet całował moje piersi jak się później okazało były to moje plecy a zresztą to mało interesujące. :classic_cool:

Gość guma_balonowa
co za kiepski podszyw, ten u góry... Jak ci nie wstyd, pomywaczko, kopiować teksty z poprzednich tematów???:o żałosne:o