Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywiadd

_Jacek - powiedz cos o sobie

Polecane posty

Gość heeee
jacek to kobieta :O

Nie jestem kobietą :) A czymże sobie zasłużyłem na topic o mnie? :)

Gość jacek ile masz lat
skad jestes itd.

Gość wywiadd
Zasłuzyłes sobie bo jestes podobny do mnie :P ;)

Jcku bo na topiku \"kto byl dzis w kosciele\" napisales -----> \"ja bylam\";) i to tez mnie z tropu zbilo

--> setunia: To nie było o mnie :D To był nick osoby, do której się wzracałem tak, jak teraz do Ciebie :)

Gość wywiadd
ja mam 21 ;)

Gość proszę ...
--> ja bylam i poszlam do komunii to odwołanie do posty o 12:36 :P osoba wyżej miałam taki nick.

Gość Jacku czym sie zajmujesz

Jacek tak tez myslalam;) i smacznego obuiadku ja nie wiem co z tym moim obiadem teraz bedzie:o :D

--> Takatamsobie: Dlaczegóż to? :O --> Jacku czym sie zajmujesz: Jestem w trakcie poszukiwań zajęcia (czyt. pracy). --> setunia: Dzięki. Smakowało :)

Egoista, nie ma poczucia humoru, jest tak przywiązany do rzeczy, ze np. piloty do różnych urządzeń trzyma w folii, pies ogrodnika - jeśli wiecie co mam na myśli :P, narcyz, potrafi godzinami stać przed lustrem i martwić się kolejnym siwym włosem na jego skroni, posiada silnie rozwiniętą manię wielkości, ludzi którzy myślą i postępują inaczej niż on określa mianem \"palanty\", czułostkowy - potrafi się rozkleić i rozcmoktać nad spotkanym przypadkowo dzieckiem znajomych, co sprawia, aż się normalnemu człowiekowi (czyli mnie :P ) robi niedobrze, wygodnicki - przy czym dba głównie o swoją wygodę, no kurde - mogę tak jeszcze długo, ale mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :P P.S. Jedna jeszcze bardzo ważna rzecz - zostawia gluty w wannie i umywalce, zależy gdzie charchnie. No dobra, reszta (np. rozwieszanie zużytych skarpetek po kaloryferach) mniej ważna. :P

takatamsobie i ty z nim jestes:D masakra zwroc mu uwage:o powiedz co ci przeszkadza w jego zachowaniu ja znam chyba tylko jednego Jacka, co jest u mnie na roku :D

Takatam sobie wszystko jest mozliwe!!!!!!!!!!!! troche determinacji i wiary jestes pewnie mloda i po co bedziesz sobie zycie marnowac a jesli go kochasz to powiedz mu zeby zmienil swoje nawyki bo psycha ci siadzie!!!!!!1111

Mogł miec , bo to chyba cytat z M.Syracha teraz w stopce? A skąd można ściągnąc kulki marbita , bo bym sobie pograła.

Gość mama jacka
Jacek placek na oleju mama woła ty złodzieju

Gość gjrteojfe
W stopce Jacka jest cytat z Biblii,z ksiegi Przyslow.