Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniakl

definitiwne usuwanie owosienia zbednego broda wasy u kobiet

Polecane posty

Gość aniakl

tak jak w temacie czy jest ktos co to robil chcialam wiedziec z jakim rezultatem i cos wiecej co tego tematu dotyczy wlasnie chcialam sobie to zobic na brode juz czekam dwa tygodnie i za dwa tygodnie che sie uda do zakladu kosmetycznego ....ale prosze o porady czy tez nawet informacje ktore by pomogly podjac decyzje czy to sie oplaca

Gość hej ja
hej, też chciałam usunąć, ale okazało sie, że muszę wybielić skórę. ty była ś już ?

Gość aniakl
tak juz jestem po pierwszym zabiegu na brode trzy tygodnie i wyobrazcie sobie zaplacilam 200 zl i jestem bardzo zadowolna naprawde bardzo teraz przygotwuje si edo wasow ale ze je wybarwialam zawsze specjalnym srodkiem jakiego w polsce kupic nie mozna zdepilowalam woskiem i czekam az odrosna i decyduje si ena depilacje laserowa naprawde dziala na brodzie jak na razie nic nie odrasta poza moze trzema wloskami ktore usunelam dzis ale trzeba wiedziec ze po jakims czasie depilacje nalezy powtorzyc tak czy tak ja jestem zachwycona i czuje bardziej kobieco ..............polecam zwlaszcza tym wszstkim paniom co sie prezentuja w sklepach czy biurach hmm no pomiedzy ludzimi czasem az jestem przerazona jak widze kobiety c o nawet nie usuwaja zbednego owosienia sama penseta to naprawde kosztuje tylko 2 zl i troszke swojego czasu panie dziewczyny dbajcie o swoja kobiecosc i delikatnosc polecam