Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagry

..................KAMPANIA ANTYWAGROWA...............

Polecane posty

Gość wagry

skoro mozna gadac o tradziku to pogadajmy o wagrach mi sie zadnymi lekami nie dalo sie tekko choc troche podleczyc tak jak pryszcze... a chciala bym miac ladna cere bez tych czarnych kropeczek wrrrrr.... piszcie swoje sposoby na to moze razem cos poradzimy :)

Kiedyś były świetne plasterki Nivea i jeszcze jakiejś tam firmy. Rewelacyjne i można je było kupować na sztuki, co wtedy nie wychodziło aż tak drogo. Ale z tego, co wiem, już nie są produkowane. Moja mama kupiła sobie w Avonie taki tonik, ale jest okropny, strasznie wysusza skórę, podrażnie ją cholernie i chyba nie jest specjalnie skuteczny. Wyrzuciłyśmy go w końcu.

Gość wagry
tez mialam ten tonik z avon na wagry taki butelka i wniej takie niebieskie .. mialo pomoc a mialam gorzej tez wyzucilam .. wiem o tych plastrach mama mi mowila ale nigdzie nie moglam ich dostac... ludzie mam cala twarz w wagrach ratunku :(

Gość up___

plasterki z nivea mozna kupic naallegro kiedys zamawiałm teraz tez są, na nos oraz na czoło i brode -sztuka 1 zł, czasem sa po 6 sztuk za 5 zł. Troche wagrów usuwaja ale niestety duzo zostaje. Jak ktos ma jakis sprawdzony sposób (oprócz kosmetyczki ) to z góry dziekuje jak sie nim podzieli z Nami ;) Uzywałam kiedys Clen and Clear ale tez nie rewelacja- bo zaiwra alkohol a ten przesusza tylko skóre która po dłuzszym stoswaniu zaczyna sie łuszczyc szczególnie w kacikach noska -a tam najgorzej jest usunac te brzydkie zaskórniki ;/

Gość Evelinka 22
polecam olejek herbaciany-dodawać do toniku, rozcieńczony (albo i nie) bezpośrednio na skóre, dodawaćdo kremów, maseczek itp. Ponadto tonik z dodatkiem octu jabłkowego lub cytryny.

Gość ja nie wiem moze tez
regularnie wyciskac

plasterki pomagają na \"otwarte\" wągry. a zamknięte czarne kropy to niestety co innego... ja kupiłam sobie tonik i zel do mycia Pure Zone z L\'Oreala. Tonik zawiera alkohol i nie stosuję go rano tylko wieczorem (źle jakoś makijaż leży), zel ajkoś średnio mi pasuje, jest za rzadki i wylewa się z opakowania; pomijając to zauważyłam, ze cera się trochę poprawiła. pory staly się mniej widoczne. moze to też dlatego, ze chodze czasem do solarium. aha i zaptrzestałąm wyciskania. no chyba ze ejst coś bardzo widocznego.