Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny z wyboru

mam 14-sto cm penisa, czy to oznacza ze mam zrezygnowac z sexu

Polecane posty

wiesz tu chodzi o prestiż no i męska duma.......a naprawdę jak się kocha to te centymetry nie są tak wazne ale młodzież podchodzi do tego instrumentalnie i takie fora wypaczają istote rzeczy.....

Gość ja z nieduzym
coheed dokladnie tak jest - forum pelne zlosliwych gnojkow ktore ciesza sie ze kogos zdoluja - SAMOTNY z wyboru musisz sie przekonac !!! pozatym ten rozmiar jest w znacznej wiekszosci a "kobiety" takie jak NINA24 to jakies rozepchane rury z wielka dupa jak stodola od takich trzymaj sie z dala :)

Juz rozmawialismy i dośc długo.......problem jest w Twojej głowie............

Ale ja nie mam rentgena w oczach i nie wiem na kogo trafie. Jestem mily chyba tylko dla kobiet do rozmow i zartow, albo tylko do tego czasu bo jak sie chce dalej posunac to sie wykrecam ze cos tam. I w ten sposob zmarnowalem kilka sytuacji, ale czy zaluje-chyba nie.

Gość ja z nieduzym
samotny z wyboru zdaj sobei sprawe ze te kobiety ktore krzycza "tylko 20cm kutasa" to sa wlasnie rodzynki, one sa w mniejszosci. Zrob cos fajengo co lubisz, nieh ci cos wyjdzie, wyluzuj sie i do dziela facet w miasto !!!

Chłopie skoro nie próbowałes to skąd taka wiedza........... z Kafeteri??? która jest dla rozrywki!!!!!!!!!!!!! a przede wszystkim dla kasy, która czerpie z reklam..................znasz się na samochodach?? to sa maszyny gdzie wszystko zmierzono i wyliczono a one i tak płatają psikusy...............a człowiek pod względem skomplikowania je przewyższa. Kobieta która kocha jest zdolna do zniesienia dużo więcej niż Twojego pieprzonego ś r e d n i e g o pod względem rozmiarów penisa. Nie musisz go nawet używać to co sie rozgrywa to jest w jej głowie nie oczach........masz ręce usta i inne srodki ........

Nikt k.................a nie ma takiego rentgena

Gość sigismund dijkstra
Dobra koles, wytaczam najciezsze armaty, jakie mam. Mam 13 cm w wzwodzie. Matematyki Cie uczyli, tzn. ze wiesz juz, ze masz mniej niz ja. Nie jest mi z tym za dobrze. czasami nawet jest bardzo zle. ale nie wlaze na forum i nie szukam pocieszenia u innych, bo mi tego nie dadza. nawet jak ktos mnie poklepie po plecach i powie "nie jest zle", to mu nie uwierze. koniec kropka. bo mnie to nie przekona, ze nie zostane wysmiany. Jestem z moja kobita 2 lata z hakiem i satysfakcje z naszego zycia erotycznego oceniamy oboje jako bardzo wysoka. Tzn ze ja z moim "mikrusem" JESTEM W STANIE dostarczyc jej satysfakcji, ktora jest dluga lub wielokrotna lub wielokrotna i dluga zarazem. Ergo: to jest mozliwe. powiem wiecej: jezeli nie daj boze sie rozstaniemy, pojde w zycie ufny, ze MOGE, a jak nie bede mogl, to co - c'est la vive - nie bede do kogos pasowal, to sie rozstaniemy bez lez. Jest nas 6 mld i na pewno kogos znajde. Ergo: nie jestem skazany na samotnosc. Mam kolegow z pytami kaliber 170 mm, 180 mm i niestety - nie moga sie pochwalic jakimkolwiek zyciem erotycznym poza tym odbywanym pod koldra z samym soba. I nic nie wskazuje, zeby to sie moglo zmienic. Ergo: kutas nie daje im sily do wyrywania na lewo i prawo i "to cos", co powinien miec mezczyzna, jest nie miedzy nogami, tylko gdzies indziej. Stary, jak to cie nie przekonuje, to ja pasuje. Nie mam pojecia, co ci powiedziec, aby cie osmielic, bo skonczyla mi sie inwencja. Z fazy irytacji, przez faze wspolczucia, przechodze do fazy rezygnacji.

Wróć do realu i skończ z czytaniem kafeterii juz i teraz..............

Gość sigismund dijkstra
Poprawka, mialo byc "mam mniej niz ty", zamiast "masz mniej niz ja". Sorki:)

Nie wiem co myslec, moze innym latwo to przychodzi, innym ciezko a innym wogole. Czy to tkwi w mojej glowie-nie tylko ale tez bo jakby mnie to nie dreczylo psychicznie to bym to pewnie olal ale jednak jest innaczej. Moze i wy macie racje, ale to nie zmienia faktu ze jest ze mna zle i zeby cos z tym zrobic musialbym nad tym duzo popracowac.

Gość sigismund dijkstra
coheed: to prawie krucjata, skoro nie pomoglo wysmianie, wyzywanie, odsadzanie od czci i wiary, zostalo tylko to... koles po cos tu przyszedl i chcialbym, zeby to dostal, a nie siedzial i myslal dalej, ze jest beznadziejny moze marnuje sobie zycie, cokolwiek, czasem autentyczne dramaty na tych forach wychodza za zaslona anonimowsci ludziom rozwiazuja sie jezyki (sorry: klawiatury) i wylewaja to, co lezy na sercu kazdy zasluguje na zycie szczesliwe i powinnismy, jako forumowicze, im w tym pomagac, bo nam pomogliby inni, gdybysmy sie na takim forum otworzyli a zatem to krucjata o ludzkie szczescie

No to otwórz nastepny topik, ale na mnie nie licz jesteś chyba nieuleczalnym ale psychicznie przypadkiem....

Gość ja z nieduzym
samotny w takim ukladzie powinienes sie udac do psychologa bo tu takich specjlaistow na tym forum nie ma :( ale zapamietaj jedno: seks jest w glowie, spojrzeniu przedewszystkim. a Twoj post powinein juz zostac OLANY w tym momencie dla Twojego wlasnego dobra sigismund dijkstra - swieta i sprawdzona wielokrotnie prawda :)

Ale on otwiera topik za topikiem i nic z tego nie wynika...bo rad jeszcze trzeba słuchać

Jeszcze spotkanie face to face mogłoby pomóc

Gość sigismund dijkstra
wiec idz czlowieku i pracuj nad soba i nie wracaj na kafe, dopoki nie osiagniesz tego, do czego wszyscy dazymy: szczescia p.s. nina24 i takasobiedziewczynka to bylem ja, chcialem sprowokowac wypowiedz typu "a widzicie? a nie mowilem? one chca wielkich penisow", ale sie nie udalo, za to kolega coheed blyskawicznie zorientowal sie, ze to nie byly kobiety p.s.2 jak babka chce 20 cm fujare, to naprawde NIE MUSI byc rozjechana

Gość sigismund dijkstra
ja z nieduzym: ale ktora prawda? tyle ich tu napisalem...:D

No to co ja mam kurwa napisac- ze jestem frajer czy ciota i nie otwieram topika za topikiem, zadko tu pisze, czesciej czytam, i moge sie przyznac do jednego podobnego. Nie wiem, moze ze mna jest cos nie tak od strony mozgu, ale czy to moja wina, jakbym umial sobie poradzic to bym sie nikogo nie radzil.

Gość sigismund dijkstra
koles naprawde otworzyl nastepny topik na ten sam temat? te, samotny, moze faktycznie rozwaz rzucenie kilku groszy na psychoanalityka, nie tylko posrancy tam chodza, takze ludzie z roznymi lekami

Sigi ty sie zaczernij bo nie mam do ciebie zaufania..........

Gość ja z nieduzym
sigismund dijkstra owszem nie mousza byc rozjechane ale sa babki ktore wymagaj naprawde mocnej stymulacji na granicy bolu, raz taka mialem ale po takich zabawach jej szparka wygladala strasznie po dlugotrwalej jezdzie opuchlizna i otarcia, na poczatku mnie to nie zrazalo ale potem czulem jakis niesmak i stwierdzilem ze jest dziwna i odpuscilem sobei ta panne po 3 tygodniach :) ale takie stwory to jest rzadkosc !!!

Gość nikki1
hejka, chciałam tylko wtrącic posta z moja opinią... więc tak na prawde według mnie i większości dziewczyn które znam nie liczy sie "wielkośc", ale facet. Seks - istotna sprawa... ale nie na pierwszym miejscu. Teraz trudno jest znaleźc kogoś kto na prawde kocha, a miłośc jest potrzebna. Seks jest dodatkowym elementem związku. ludzie którzy sie kochają, nie zwracając uwagi na wymiary i idealny wygląd drugiej osoby... jeśli laska zacznie Ci wjeżdżac że jest za mały to znaczy że jest beznadziejna

Nikki dzięki dla mnie brzmi to własnie prawdziwie......

No zaluzmy ze dla kochajacych sie sex nie jest najwzniejszy ale w jakims tam stopniu sie liczy i pomimo tego ze kobieta bedzie niezaspokojona przezemnie z powodow oczywistych to i tak pozostanie przy mnie. I wielkosc tu nie ma znaczenia- czyli w przelotnym sexie liczy sie tylko wielkosc bo ma niby sprawic przyjemnosc?? To albo ja sie myle albo zle zinterpretowalem albo mam racje.

Gość ja z nieduzym
samotny, jakis czas temu spotykalem sie kobitka ktora ma chlopaka, mowila ze jej facet ma wiekszego a mimo to miala ochote robic skoki w boki ze mna :) dlaczego ? sam sobei odpowedz na to pytanie

Jasny fuck ty chyba studiujesz matmatykę.................w miłosci 2+2 nigdy nie równa sie 4 . Raz ja tobie sprawie przyjemność raz ty mnie i nie musi byc wcale razem. Przyjemnosć to bycie razem niekoniecznie wspólne orgazmy których sie trzeba po prostu uczyc, i mimo wszystko i tak nie wyjdą człowiek to nie maszyna gdzie nacisniesz guzik i jest konkretna reakcja. W jeden dzień pieszcząc sutki kochanej kobiety bedzie bardzo zadowolona w inny sprawisz jej ból. Zrozum, że podchodzisz bardzo instrumentalnie i technicznie do rzeczy......Jestesmy podobni ale nie do konca

moze jestes pzystojny ma maxa albo masz pelno kasy- ale to tylko tak na marginesie. Moze sie czula zle i byla niezaspokojona, skoro dochodzil po 2minutach i byl z siebie dumny to miala podstawy zeby sprawic sobie przyjemnosci troche.