Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny z wyboru

mam 14-sto cm penisa, czy to oznacza ze mam zrezygnowac z sexu

Polecane posty

Gość dla was gnojek
FearNot jesteś nie fer.dokopałeś kretynkom:).

Gość Zbyho z Bogdanca
stary to masz takiego jak ja: 14 długość, q3 obwód, ale powiedz mi jak go mierzysz bo ja swego giganta mierzę od góry od końca żołędzi do podbrzusza nie wciskając linijki bo jak docisnęl inijkę to mój olbrzym ma wtedy 15 cm :D

Gość Kiedyś ząłożyłem podobny temat
Ze mam 13 cm i nigdy nie będe miec dziewczyny , ale to była prowokacja. Stary ja mam 13 cm i nigdy przenigdy nie odczułem jakiegoś niezadowolenia ze strony partnerki ani jej negatywnego nastawienia po zobaczeniu mojego sprzętu. Przeleciałem sporo lasek i nigdy nie usłysząłem , że mały itp. Ba zakochiwały się we mnie a ja ja tylko chciałem na raz bzyknąc pamiętaj , że technika czyni zawodnika, zresztą 90% lasek co tu pisze o dużych penisach w zyciu na oczy penisa nie widziały.

Gość explosion
eh głąby prawda jest taka ze laski nie mówią takich rzeczy (że jest mały) bo nie chcą was urazić a tak naprawdę to myślą sobie ''eh mógłby być większy ale co zrobisz :O '' i ot co co wy barany myślicie że baba będzie skakać z radości jak zobaczy te marne 15 cm? buahahahaha

Gość aneczka 18
mi 15 cm wystarcza w zupelnosci!! wazne ze jest grrruuuby :):) gdyby mial nawet te 20 cm i byl chudy to co to by byla za przyjemnosc? tlyko by bolalo podczas uderzania o koniec macicy i dziewczyna by musiala sie za bardzo wysilac przy zaciskaniu miesni pochwy zeby oblapac takiego chudzielca :D

Gość zrozpaczony inaczej
co to za problemy? marze o takich problemach. moj penis ma 28 cm i 24 cm obwodu!!! wiekszosc dziewczyn na jego widok ucieka, naprawde. to moj zyciowy dramat, bylem zakochany ona we mnie tez, bylo cudownie, a kiedy doszlo do sexu ona po prostu deczko popuscila, zesrala sie po prostu, jak jej wlozylem. od razu uciekla. powiedzialem ze nie ma problemu ze nic strasznego sie nie wydarzylo ale ona przestala sie ze mna spotykac. dziwicie sie jej? ja nie, a bylismy naprawde zakochani. wszyscy sie ze mnie smieja, mieszkam w malej wiosce i kazdy wie o moim nieszczesnym pytonie. zadna dziewczyna nie chce sie ze mna umowic, oprocz soltysowej ale to stara baba jest a mnie nie chodzi o sex tylko o milosc!!! kiedy bylem mlodszy pokazywalem go kolezankom za pieniadze, mozna bylo dorobic przynajmniej to bylo zabawne nawet, ale już przestalo. oj wiele bym dal za te 14 cm

rach ciach i po krzyku zostaw se 18cm starczy ci a jak nie to pozostaja grube dupska .czlowieku nie uzalaj sie nad soba bo niby czemu nawet nie wiesz ile jest babek z szerokimi co pojda jak w dym zeby tylko miec takiego.sprubuj z nimi.a ze stare to co zgas swiatlo.

Gość Elvs
Ludzie nie męczcie już tego tematu. 14-to centymetrowy fiut nie jest wart by tyle na ten temat gadać. Jak nie możesz z tym wymiarem żyć to przerób się na babę. l

Gość do zrozpaczony inaczej
oj... strasznie mi Ciebie szkoda... smutno kiedy brak jest miłości... znam ten ból (na codzień). 3maj sie

Gość oddziewczyny
samotny z wyboru! Przeczytałam twoje wypowiedzi bardzo pobieżnie, ale jedyne co mi sie nasuwa to to,że spotykasz tylko głupie lalunie a nie prawdziwe, madre kobiety.Słuchasz durnych przechwałek swoich kolegów którzy mówią z kim spali, jak dobrze im było i ile orgazmów mieli. Wiesz czego moim zdaniem potrzebujesz: zwróć uwagę na jakąś normalna spokojną dziewczynę, (nie chcę powiedzieć ,że na nieatrakcyjną ale nie na wymalowaną lalkę w miniówie o pustym rozumku, pogadaj z nia , poznajcie się, daj jej szansę. Nie musicie (nawet to niewskazane) isć od razu do łóżka. Bądź z nią, nie myśl o rozmiarach! Spędzajcie razem czas a po jakimś okresie zobaczysz ,ze sami będziecie do siebie lgnąć i ona nie będzie patrzeć na rozmiar zwyczajnie będziecie chcieli być razem

Gość oddziewczyny
samotny z wyboru! Przeczytałam twoje wypowiedzi bardzo pobieżnie, ale jedyne co mi sie nasuwa to to,że spotykasz tylko głupie lalunie a nie prawdziwe, madre kobiety.Słuchasz durnych przechwałek swoich kolegów którzy mówią z kim spali, jak dobrze im było i ile orgazmów mieli. Wiesz czego moim zdaniem potrzebujesz: zwróć uwagę na jakąś normalna spokojną dziewczynę, (nie chcę powiedzieć ,że na nieatrakcyjną ale nie na wymalowaną lalkę w miniówie o pustym rozumku, pogadaj z nia , poznajcie się, daj jej szansę. Nie musicie (nawet to niewskazane) isć od razu do łóżka. Bądź z nią, nie myśl o rozmiarach! Spędzajcie razem czas a po jakimś okresie zobaczysz ,ze sami będziecie do siebie lgnąć i ona nie będzie patrzeć na rozmiar zwyczajnie będziecie chcieli być razem

Gość oddziewczyny

Gość samotnyco jest
samotny przestań sie przejmować

wiesz co nie przejmuj sie nie jest powiedziane ze kazda kobieta chce miec faceta z anakada w spodniach znam kilka dziewczyn ktore maja przekrzywiona macice do tylku i dlugi penisa poprostu uwiera je dlatego nie maja przyjemnisci z uprawiania sexu albo boli je do takiego stopnia ze musza z niego zrezygnowac jak myslisz dlaczego sa kobiety krote nie lubia sexu ??!!!!!!

Gość ZebyLudzieMieliTylkoTakieProbl
To wystarczajaca miara dla kobiety. Brak pewnosci siebie traci na miarze

Gość ___ona___
nie no kolego, nie rob wielkiego halo :) przeciez wszystko z Toba ok :) nie miej kompleksow z tego powodu zacytuje Fo "mój fiut nie jest zaduży, ani za mały! nie mam kompleksów z powodu rozmiaru pały!" i tez do tego tak podejdz.... myslisz ze kazda laska lata z centymetrem i mierzy wielkosc penisa? Moj chlopak tez nie ma wielkiego ...i tyle moge powiedziec bo nie elcialam do niego z centymetrem i nie mierzylam. Moze ma takiego jak ty -moze , nie wiem ... i co? i jest nam bardzo dobrze! (mimo ze ja nie ejstem zbudowana tak ciasniutko i w ogole :( ) Kolego!! uszka do gory :) i nie przejmuj sie:) jest ok! :) wolalbys miec 20cm a zeby dziewczyny wily sie podczas seksu z bolu? Trzymaj sie Pozdrawiam

Gość ProTass
nie chodzi o rozmiar tylko eksperymentowanie xD Jest tyle mozliwosci oragzmów u kobiety ze ulala - te wszystkie bez uzycia penisa ( sutkowy,strefowy, łechtaczkowy np. minetą ). po ktoryms z tych watpei by patrzyła na długosc twojego czlona

Gość jak nie masz 19 cm
to daj sobie spokoj:9

Gość ale macie problemy
ja mam 10 cm plus 22% vat

Gość koxu
ja mam 16 lat i mam prawie 17 cm moja dziewczyna mowi ze to duzo a wy jak myslicie ?