Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca

czy mam uczulenie na prezerwatywy?

Polecane posty

Gość cierpiaca

gdy kocham sie z moim chlopakiem zazwyczaj uzywamy prezerwatywy ale bardzo czesto z niej rezygnujemy podczas stosunku poniewaz jest nam niewygodnie. po takiem stosunku kilka dni pozniej moja pochwa zaczyna jakby wysychac, piec i zaczyna wydzielac sie z niej zoltawa wydzielina. wargi sromowe sa wysuszone i skora peka. mija to po jakichs 2-3 tygodniach.czy to wina obtarc? czy uczulenia? a moze moj chlopak jest na cos chory? to bardzo boli wiec poradzcie mi bardzo prosze bo boje sie kochac z moim chlopakiem bo wiem co mnie pozniej czeka.

moze pojdz do ginekologa...? jednak w tych sprawach ja sie boje udzielac jakichkolwiek rad :P to tak wszystko delikatne ze szkoda by bylo sie pomylic i cos zlego ci doradzic...

Gość cierpiaca
wolalabym dowiedziec sie jak najszybciej i zaczac dzialac w kierunku zlikwidowania bolu. prosze o odpowiedzi...

Gość DO LEKARZA
!!!! cudownych porad nie bedzie!!!!

Gość lo matko
spadaj do lekarza i nie cykaj sie..... bezzwlocznie!

Gość coś jak stan zapalny
radzę leczyć, bo jak przerzuci się na jajniki to będziesz ściany z bólu gryźć

ja miałam podobnie - o tyle, że po gumach strasznie bolała mnie pochwa, swędziała przez kilka dni... jak spróbowaliśmy bez gum [bo tabletki] to okazało sie, że nic mnie nie boli, ultracienkie prezerwatywy marszcząc się na członku i tak mnie obcierały... teraz jest super :)

Gość zrób testy alergiczne
ja tak miałam i wyszedł mi na testach chrom-a jest go sporo m.in. w lateksie i już masz odpowiedz