Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: To jesteś ídiotom bo ona małolat nawet w szpitalu nie odwiedzila No ja takich rzeczy nie wywalalem chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lufcik napisał: Ja tez. Minimalist niczym lezak Niedługo zmienię telefon. Pogubię konta i hasła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, lufcik napisał: Ja tez. Minimalist niczym lezak co bys wolala knebel pólotwarty czy kule bilardowo? to ważne... Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Niedługo zmienię telefon. Pogubię konta i hasła Tylko wez pod uwagę jego wagę itd. Odnosnie zapalenia cieśni nadgarstka od nawalania. Libed wczoraj pogratulował nam obu rozumu ze miałyśmy problemy z reka od forum:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: co bys wolala knebel pólotwarty czy kule bilardowo? to ważne... Korek analny który wcisnę ci w dupe bez uprzedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Do haremu? Na listę chętnych. Nie będzie haremu. Los uśmiechnie się tylko do jednej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Są też kneble otwarte. a połotwarte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lufcik napisał: Tylko wez pod uwagę jego wagę itd. Odnosnie zapalenia cieśni nadgarstka od nawalania. Libed wczoraj pogratulował nam obu rozumu ze miałyśmy problemy z reka od forum:p Nie macałam go. Zapoznam się dopiero pod choinko. Ręka to pikuś, gorzej jak się ludziom garby robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lufcik napisał: Korek analny który wcisnę ci w dupe bez uprzedzenia zboczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, lufcik napisał: Aaaa tego nie znosiłam tez, te życzenia do 30 osob z ktorych większość średnio sie kojarzy. Teraz miałam bardziej takie party wieczorem z jedzeniem alko i dj. Nje było życzeń U nas jeszcze się trzeba dzielić opłatkiem , z całą setka osób raczej nie ale z kierownictwem by wypadało a mi się nie chce to na ochotnika zostałam. Ostentacyjnie okazując łaskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 199 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a połotwarte? Nie ma, jak sobie wyobrażasz półotwarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na listę chętnych. Nie będzie haremu. Los uśmiechnie się tylko do jednej. Eee, to podziękuję, wole grupowe adoracje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Korek analny który wcisnę ci w dupe bez uprzedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: U nas jeszcze się trzeba dzielić opłatkiem , z całą setka osób raczej nie ale z kierownictwem by wypadało a mi się nie chce to na ochotnika zostałam. Ostentacyjnie okazując łaskę Haha rozumiem. Tez bym tak kombinowała albo przyszła po życzeniach na samo jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Na listę chętnych. Nie będzie haremu. Los uśmiechnie się tylko do jednej. Jak byś był anastazje to nawet bym się może umyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: U nas jeszcze się trzeba dzielić opłatkiem , z całą setka osób raczej nie ale z kierownictwem by wypadało a mi się nie chce to na ochotnika zostałam. Ostentacyjnie okazując łaskę Podobno przeze mnie już tu nie piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Eee, to podziękuję, wole grupowe adoracje. Gangbang? Kto by pomyślał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Haha rozumiem. Tez bym tak kombinowała albo przyszła po życzeniach na samo jedzenie I jak będzie jakaś okazja do wyjścia powiem, że ostatnio ja zostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Gangbang? Kto by pomyślał. Nie wiem jak skojarzyłeś adoracje z gangbangiem, ale zrzucam to na dziecięcą niechęć do czytania lektur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Podobno przeze mnie już tu nie piszesz Tak! Wyhejtowałas mnie ( jak widać) boś okropna hejtera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: I jak będzie jakaś okazja do wyjścia powiem, że ostatnio ja zostałam Geniusz! [Głosem Czerepacha] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Nie wiem jak skojarzyłeś adoracje z gangbangiem, ale zrzucam to na dziecięcą niechęć do czytania lektur. Ogląda tą samą kinematografię co leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak! Wyhejtowałas mnie ( jak widać) boś okropna hejtera Wiedziałam kiedy przyjść cię dobić Myślałaś, że już mnie nie ma i wróciłaś a tu zonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ogląda tą samą kinematografię co leżak. Dlatego nie mogę być jego jedyną wybraną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Nie wiem jak skojarzyłeś adoracje z gangbangiem, ale zrzucam to na dziecięcą niechęć do czytania lektur. Przeczytałem grupowe, a resztę sobie sam dopowiedzialem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Geniusz! [Głosem Czerepacha] Prawda, a będą jeszcze jakieś konferencje bez całowania gdzie można posiedzieć i się urwać wcześniej do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie ma, jak sobie wyobrażasz półotwarty? taki ktory sie zamyka kiedy delikwentka zaczyna gadac, i otwiera kiedy przychodzi wazny moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Wiedziałam kiedy przyjść cię dobić Myślałaś, że już mnie nie ma i wróciłaś a tu zonk Tak, przed Carycą nie da się ukryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przeczytałem grupowe, a resztę sobie sam dopowiedzialem. Podejrzyj jakiś kurs szybkiego czytania, będziesz ogarniał wzrokiem całe zdanie bez miejsc postoju na wyobraźnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: miała opcje napisać wszystko, np ze by mi strzelila karczycho ale woli dobrac sie analnie... mile jak na starszą kobicine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach