Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto kupić

Rowerek stacjonarny... warto kupić???

Polecane posty

Gość warto kupić

czy warto??? Ktoś ma??

Gość joooooan
warto:)

Ale jak już to porządny. Mój tata kupił taki byle jaki i ma trasznie niewygodne siedzenie. A ja i tak wolę taki normalny rowerek ;)

Gość warto kupić
oj faktycznie, racja z tym siedzeniem! a nie moze Twoj tata zmienić w tym rowerku siedzenia???? ile mniej więcej kosztuje taki rowerek ps. ja zwykły mam kupiłam rok temy:) alę wiadomo na nim nie pokonam tyle km:)

moze lepszy bylby steper :) zajmuje niewiele miejsca mozna go zabrac do kuchni ;) a cenowo też atrakcyjniej :)

Gość jarcun ia
pewnie ze warto ale trzeba jezdzic na nim po 45 min.codziennie a zobaczysz szybko efekty.

Gość wart warto
rowerek lepszy! warto! schudłam bardzo szybciutko! a jak siodełko złe to sobie poduszke podłożyć trzeba :P

Gość wart warto
delicja nawet jak będziesz jeździć tylko 10 min to i tak zobaczysz efekty tylko po dłuższym czasie, ale też będą :)

Gość kurka blada
nie ma to jak prawdziwy rower... świeże powietrzeładne widoki :)Tylko nie mów, że nie masz czasu bo dla chcącego nic trudnego.. Mój znajomy tak lubi jeźdźić na rowerze że wstaje o 4.00 razno, bo w ciągu dnia nie ma czau. Jest szczęśliwy bo przejażdżka rowerem( do szkoły, do pracy) to wspaniały początek dnia :]

Fajnie, to pewnie tez zalezy od wysiłku, jaki wkładamy w ćwiczenia, ja mam regulację na 10 biegów, pomiar tetna i widzę, ile spalam...no zobaczymy ;)

Gość ** kulfon **
tak i jak jest zimno i zaspy to tez sobie wychodze i jest super i jak pada śnieg to wyglądam jak bałwan leże na lodzie co 2 minutu i jest super deszcz pada to w jednym reku parasol niewygodnie strasznie ale to nic, parasol zwiewa ale i tak jest super gdzież tam rowerek stacjonarny w domku w ciepełku lepiej marznąć na dworze!!!!!!!!! haha

Gość wart warto
jak też mam licznik kalorii :) ale chyba popsuty jest bo po godzince jazdy widze że spaliłam 1000 kcal.... to chyba za dużo.... po godzinie jazdy spala się 500-600... może za szybko jeżdżę :) ale na pewno warto kupić!!!!

Gość a ileeee
kosztuje? taki w miare porządny

Gość ja naprzyklad
moge Ci taki sprzedac za 50 zl, bo stoi i rdzewieje, nigdzie nim dojechac nie idzie :-)

Gość loollaaaaaa
ja swoj kupilam za 320 zl.

Gość Oponka mała
Ja tez chce kupic rowerek slyszalam ze jest dobry na brzuch i uda. Sprawdzil ktos??

Gość cvjjgfghfdn
Ktoś jeżdżąc ile schudł przez miesiąc?

Gość studentka_prowa
ja cwiczę 30 minut i wynik koncowy 250-270 kcl przy predkosci ok 30-31 wiec raczej 1000 to nie mozliwe