Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybającnocą

sensacja o Rasputinie

Polecane posty

Gość gdybającnocą

czy gdyby ktoś napisał skiążkę sensacyjną o Rasputinie to byście ją kupili?

Gość gdybającnocą
hej odezwijcie się - zamiast "Faktu" z Dodą książka sensacyjna o Rasputinie. tak jak teraz Dan Brown jest modny. co wy na to?

Gość gdybającnocą
gdyby to napisał Dan Brown, co? PS. a wiecie, że jak się czyta o Polsce wiadomości dla świata to my chyba jesteśmy najbardziej zabobonnym krajem Europy? to jest niesamowite - kto to pisał? jakbym czytał ciemnoty z X wieku - co drugie słowo gusła i czary. Mówię wam - aż szoku dostałam gdzie ja mieszkam. czy wy jestście tacy zabobonni albo ten tekst powinno się zmienić?

Gość gdybającnocą
tylko w Rosji może być gorzej. Chiny to ateiści. Zachód to nowopogaństwo, a tu czary królują i "dziady". Przysięgam. :)

Gość gdybającnocą
ostatnio "dostałam" się na bardzo sympatyczne forum dyskutantów o książkach Jane Austin. Jest to świetne miejsce. Naprawdę. i forum również jest specyficzne - rozdzielają tam nawet obywatelstwa. naprawdę. jak je dostanę to się zgłoszę. zamierzam coś zrobić z tym Rasputinem.

Gość gdybającnocą
może go ekshumuje.

Gość gdybającnocą
Poradzili mi tam, bym nie ciągnęła więcej niż dwie kreski, bo później cała chodzę.

Gość gdybającnocą
także wyjadanie psu Chapi z miski też nie jest na tym forum mile widziane, ale i tak jest super. w końcu moge żywić sie pokarmem dla rybek.