Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

a co w nich takiego niepokojącego?? Świecące są zawsze z nadmiaru wrażeń wszelakich :). to może czas się bliżej zapoznać, co?? :) eeee tam, nie prawda. Z netu na pewno nie zniknę. Wyjeżdżam dopiero w okolicy świąt, więc spokojnie i to tylko na jakiś tydzień :P. dokładnie, ja już też się ubieram na cebulkę, a czas też marznę :O. a od kogo dostałeś?? Ja muszę sobie jakieś kupić :). wczoraj miałam zastępstwo za koleżankę w innej klasie, więc spędziłam w szkole prawie 9 godz. I już po wszystkim to czułam się jak koń po westernie :O. dobrego dnia:) 👄

a nic, niech będzie, że od wrażeń:) nie wiem kiedy będzie jakaś okazja, bo ja teraz na zakładzie a tam 98% to faceci, do dyrekcji (a tam są biura) prawdopodobnie będę się wybierał dopiero za rok:o yhym, jasne. Tak tylko mówisz, a potem hop siup i nie będzie Cię:o Okropny czas! Buciorki dostałem w pracy, żebym mógł hasać po kałużach:) Wczoraj byłem na zakupach i kupiłem sobie fajną kurtkę i bluzo-kurtkę z futerkiem:) Będę teraz modniś:P a dostajesz za zastępstwa jakiś dodatek do pensji? po 9 godzinach wyobrażam sobie, jak sie czułaś:o trochę się przeziębiłem i dostałem kataru:/ miłego odpoczynku:)

właśnie wróciłam z basen:D. Ależ przyjemnie popływać:D:D:D. Zaraz zabieram się za mufinki i sałatkę z kurczakiem ;). to może znajdź jakiś pretekst żeby tam częściej zaglądać. Chmurzasty jestem tu już ponad 2 lata. Zniknęłam kiedykolwiek?? a jakie Ty masz kałuże w pracy?? Modniś, hihi i:D mnie dziś czekają zakupy. Rycerz wylał wczoraj wodę na klawiaturę i zgłupiała i nie działa tak jak trzeba, więc jak wróci z meczu śmigamy po nową. si, za zastępstwo to nadgodziny i płacą dodatkowo. jak w tamtym tygodniu chorowałam a do teraz to mi został jeszcze katar:O. grasz dzisiaj??

ja już dawno tam nie byłem:o a co to są mufinki?:) może za rok, jak szef mnie wezwie do siebie...teraz muszę pracować:) nie zniknęłaś:) ale wiesz, wcześniej nie było Rycerza:) porwie Cię i tyle:D hoho, po tygodniowym deszczu to na zakładzie błoto po kolana:o :) to w ramach odszkodowania poproś o bezprzewodową;) tyle dobrze:) ja tylko katar, na szczęście czuję że już przechodzi:) mecz wygraliśmy, ale warunki straszne:o musiałem się przebierać w przerwie, bo wyglądałem jak zmokła kura:) 👄

to trzeba nadrobić:). Wpisz sobie w Google mufinki i zobaczysz nawet zdjęcia :). To takie małe babeczki w papierkach:). no wiesz, takie okazje tracić...ech.... ale byli inni amanci:P i nie zniknęłam, więc nie marudź:P. Powiedz mi lepeij czy do skrzynki pocztowej zaglądałeś ostatnio?? jak to, to co zakład nie odaszony?? Jak w pomieszczeniu może być błoto?? Nikt tam u Was nie sprząta?? nie lubię bezprzewodowych. A nowa już jest, malutka, czarna i jeszcze się nie przyzwyczaiłam:). no tak, farciarz, ja jak wyzdrowieję to i tak zaraz zarażą mnie nową odmianą czegoś:O kiedy koniec sezonu u Was? dobrego dnia:)

samemu sie nie chce jakoś:/ zobaczyłem zdjęcia i przypomniało mi się, że kilkanaście lat temu jadłem takie, ale kupne:) bardzo dobre, tyle pamiętam:) nie mogę w godzinach pracy jechać 30km do szefa z jakimś tam pretekstem:) jak będzie okazja, skorzystam:) inni? to ja znów nic nie wiem...złamałaś mi serce w tym momencie:P tak codziennie:) dzisiaj znalazłem coś fajnego, mokrego:) tak bez okazji..słodki Świrus z Ciebie 👄 kurcze, musiałbym Ci to wszystko pokazać. Praca jest nie tylko w budynku, ale również i na zewnątrz. W środku niestety też miejscami błotko. Myślę, że wyobrażasz sobie to znacznie inaczej:) skoro już jest, to pisz jak najwięcej:) a Ty szczepiłaś się na jakieś choróbska, prawda? u mnie były teraz zapisy na szczepionkę na grypę, ale nie chciałem, bo ja zbytnio nie choruję. Maksymalnie jakieś lekkie przeziębienie. och..dopiero w połowie listopada:) jak tak dalej pójdzie, będziemy jeździć na nartach:o kolorowych snów:)

wymówka:P. Ja chodzę sama :P. to ja zapraszam do mnie na nie :). to nie masz tego całego biura na miejscu?? Hmmm, faktycznie dziwnie by to wyglądało. A tam u Ciebie na zakładzie to pań nie ma?? no tak to bywa czasem, sami się przypałętują. W pracy też mam takiego teraz i zupełnie nie wiem jak go spławić, bo nic do niego nie dociera:O. mokrego?? A czem była mokra?? Uśmiech na buzię wskoczył?? ja myślę, że wyobrażam sobie to też zupełnie inaczej niż to wygląda. Wizja pierwsza, siedzisz w takich wielkich brylach przy długim białym stole, w białym kitlu, a przed Tobą masa dziwnych rureczek i probówek parujących białym dymem :D. Nie jest tak? :D staram się, ale ciągle strzelam literówki;). mi te szczepienia nie pomagają, bo przy takiej ilości dzieci to te wirusy tak szybko się modyfikują, że g... z tego:O. Ja w tej chwili te już nie choruję często, ale przeszłam do dzieciątek i niespodzianka:O. uuuu, plażowa noga już jest:) to czem ma nie być tej na nartach:). dobrego dnia:)

a ja nie lubię sam:P lubię z kimś:P dzięki, dwa razy nie musisz mówić:) już Ci kiedyś pisałem, że są 3 zakłady produkcyjne i siedziba dyrekcji. ja obecnie jestem na zakładzie, są tam biura, ale dla kierowników oddziałów + kadrowa, sekretarka itp. całość natomiast \"papierków\"robiona jest w dyrekcji. Tam też siedzi mój szef gdzie się przyjmowałem.U mnie na zakładzie jest kilka pań, ale to nie te roczniki:D zdecydowanie za smarkaty jestem:) nic tylko pozazdrościć:) jakoś za mną nikt się nie chce pałętać:o a mokrego, bo musiało napadać do skrzynki:) ale już wyschnięta zajęła uroczyste miejsce:) oczywiście, najpierw zaskoczenie, a później rogalik:D yhym, fajnie to sobie wyobrażasz, ale zupełnie nie jest tak:) w tym stylu to było na uczelni, a od czerwca nie miałem na sobie białego fartucha:) a jaka jest wizja druga? trening czyni mistrza:) ja też się do swojej przyzwyczaiłem i innej nie chce:) wyobrażam sobie, bo często jak Któreś przyniesie choróbsko to reszta pada jak muchy:o chyba zostają witaminka C i czosnek z cebulą:) brrr..już tak kiedyś grałem, w zeszłym roku ostatni mecz był na śniegu i tragedia jednym słowem:o :) miłego popołudnia

oj marudo:P a te panie to co robią?? Tak z ciekawości pytam:). Bo ta Twoja praca coraz bardziej mnie intryguje. A może w końcu sprzedaż mi ten pomysł na malutką bombeczkę:). pozazdrościć, grrr. Świętego spokoju chcę, bo to nic przyjemnego. Ja swojego Rycerza mam :D:D:D. To się ciesze:). A jakie to jest uroczyste miejsce?? zdecydowanie mniej przyjemna, bu ha ha :D:D:D. ja się też pewnie przyzwyczaję. I w końcu nic mi nie będzie wpadało między klawiszki :). ależ super film przed chwilą widziałam. Uprowadzona. Polecam:). a fuj, a później super chuch rano, grrr:O. Wczoraj był kurczak z sosem czosnkowym ;). To owszem, ale sam czosnek odpada. yhm, mój Rycerz też narzeka, że ślisko, zimno itp. A ja nie potrafię zrozumieć tego zacięcia, bo mnie by siłą w taką pogodę na boisko nie wyciągnęli.

wcale nie;) te panie w dyrekcji? tam jest cała księgowość firmy, dział surowców, kontrola jakości, kadry, BHP itp. Tam nie ma żadnej intrygi:) Nie wiem czy Ci sprzedam, bo nie chce słyszeć o Tobie w wiadomościach:P To powiedz, że już masz i tyle:) Nad łóżkiem patrzy sobie na mnie:) czyli co? ciekaw jestem co Ci w główce siedzi:) a co Ci już wpadło? pewnie kruszynki ze śniadania:P chętnie zobaczę:) skoro polecasz, musi być dobry:) czosnek między chleb:P teraz przez weekend możesz sobie pozwolić:P no widzisz, tak to już z nami niektórymi facetami jest;) pozdrawiam:)

tia:p to to ja wiem. Intrygi to są u Ciebie na zakładzie :). oj, ja nic nie będę robić. Ciekawi mnie co się znajduje w środku, no. tak?? A jak to nie działa na co poniektóre osobniki, to co wtedy?? miło:) widzisz i przez weekend zapomniałam. To chyba z tego zmęczenia po kolejnym weselu ;). yhm i jeszcze ten cholernik- kurz:O. no właśnie nie. W weekend byliśmy na kolejnym weselu. A ja wróciliśmy w niedzielę to już tylko siusiu, paciorek i spać:P. to wiem:) a jak u Ciebie dzień?? W niedzielę pewnie znowu strzeliłeś bramkę :). kolorowych snów👄

no co?:P ciekawe jakie intrygi?:) może i tak, ale nie mogę Cię wtajemniczać:P no dobrze, coś Ci zdradzę:) to znaczy, że siano uszami wychodzi...nie odzywać sie po prostu :) koniecznie sobie przypomnij:) Tobie się darzy, ojej:) to teraz do małej klawiaturki, mały śmiatek i szczoteczka:) nawet prawidłowa kolejność, udało Ci się, jestem dumny:P u mnie nic nowego, powoli rozkręcam się w pracy:) a skąd wiedziałaś ze strzeliłem?:) wygraliśmy:) 👄

no nic :) a czem nie możesz? Przecież ja nikomu nic nie powiem:P. a kiedy?? no ba, żeby to było takie proste :O pracujemy razem:O dobra, postaram się. A co mi się darzy?? spoko, super jest. Przecieram szmatką i po sprawie :). a w ten weekend kolejne wesele, więc ja nie wiem jak to mam przeżyć:O. Dość normalnie:O. Dajcie odpocząć! ba, się wie:). Po prostu:). Czułam przez skórę :). Gratuluję :). wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka 👄 :)

znów coś kręcisz:) tajemnica zawodowa:P wkrótce:) ograniczyć kontakt słowny do minimum! darzą Ci się imprezy, ale widzę, ze już zmęczona jesteś nimi.. dziękuje:) ciekawe jak to czułaś...po prostu:) bardzo dziękuje za pamięć :* prawde mówiąc sam nie pamiętałem o tym;) miłego wieczoru:)

jakie znowu?? Jakie kręcisz?? i nie uchylisz ani rąbka?? a kiedy te wkrótce nastąpi?? ograniczyłam. Jeszcze jakiś pomysł masz?? strasznie. Chcę wolnego weekendu, zrobić coś dobrego do jedzenia i poleniuchować. Pójść na spacer do parku i takie tam. no tak po prostu :). Ja zawsze Ciebie w okolicy :). a widzisz:) miłego wieczoru:)

:) aaa..już raz tak było:P no dobrze,mały rąbek:) intrygi związane ze zwiększeniem zysków firmy:) mam do ciebie słabość, także: do plastikowej butelki wlej pól litra octu, powrzucaj kuleczki zrobione z folii aluminiowej (takiej po drugim śniadaniu):) a na koniec trochę "kreta" do przeczyszczania rur i kanalizacji....zakręcić, lekko wstrząsnąć i położyć...aha i uciekać:P może być czy coś bardziej profesjonalnego? no nie wiem, powinien szybko się znudzić jeśli nie będziesz w ogóle zwracać na niego uwagę. dzisiaj pogoda fatalna, także chyba dobrze, że na tym weselu się bawisz:) co mnie w okolicy?:) czujesz...?:) super jesteś:) buzia:*

aaaa kiedy?? yhm:). A jaki ty masz w tym udział?? wow :).Próbować nie będę, ale to strasznie ciekawe. A coś bardziej profesjonalnego z czego się robi?? jak na razie mu się nie nudzi. Desperat chyba. dochodziłam wczoraj do siebie praktycznie cały dzień. Głowa to jeszcze mnie boli ;). Ale bawiliśmy się jak zawsze dobrze:). si, czasem czuję :) jak spojrzę wysoko :). a dziękuję :) jak niedzielny mecz??

Gość nn666
hej nie czytalam calego topiku bo troche dlugi wiem ze miales dziewczyne ona cie zostawila lub zrobiliscie sobie przerwe po czym sie spotkaliscie i ona powiedziala ze to koniec i co teraz dalej za nia tesknisz widujesz ja czy spotykasz sie z kims pozdro

no, znów nie tak dawno:P wiesz, że z każdym dniem coraz większy?:) teraz odpowiadam za prawidłową gospodarkę węglem:) spróbuj, spróbuj..może zastosuj na tego swojego wielbiciela:P hihi a profesjonalne to z prochu, który tez można przyrządzić:) najważniejsze, że dobrze się bawiłaś;) ciesze się:) aha, rozumiem:) spoglądaj tam, jak tylko masz ochotę:) kiepsko:o czasem mam dosyć ich wszystkich, bo mógłbym spędzić niedzielę na 100 innych sposobów. Niektórzy mają to w dupie, że człowiek zostawia kawałek zdrowia i serca dla drużyny. nn666--) a miałem taką jedną:) nie widziałem Jej od jakichś 3 miesięcy, odkąd skończyłem studia. Niech tak lepiej zostanie... Ostatnimi czasy coraz rzadziej łapie się na tym, że myślę o tym i o tamtym. Chyba udało się Jej wszystko co piękne, że tak powiem brzydko spierdolić:o Tęsknie jedynie za takim uczuciem.... Nie spotykam się z nikim, wciąż sam jak paluch:)

tia, znowu coś Ci się przewidziało:) a coś szerzej powiesz?? Bo prawidłowa gospodarka węglem nie wiele mi mówi. to jest myśl :). Masz Ty łeb na karku:). a zdradzisz, może na mail, co?? si, my się zawsze dobrze bawimy :). I znowu połowa płyty z wesela będzie z nami ;) pan kamerzysta bardzo nas sobie upodobał. A ja podbiłam wujkowe serca Rycerza :D. Kupiony już jest :). tak też robię :) ech... rozumiem...👄 na pociechę:) dobrego dnia:) zmykam do pracy :).

akurat, wiem co widzę:) tzn. działać tak, żebyśmy otrzymywali więcej produktu, z mniejszej ilości surowca lub gorszej jakości (węgla):) wysłałem super mieszankę na maila:) w takim razie wesele można uznać za udane:) miło mi:) udanego popołudnia:)

śmigam na basen :) idziesz ze mną?? tzn. oszukiwać, eeeeeeee:O. widziałam:). A co się dzieje dalej?? dobrze, że ostatnie w tym roku :) mufinkę do śniadania?? o której dzisiaj grasz?? dobrego dnia:)

chętnie, teraz już za późno, ale następnym razem będę rano gotowy:) nieee, jak to:o wymogi odbiorcy są spełniane, a w jaki sposób to uzyskujemy już nie jego sprawa. Poza tym dyrekcja i stanowiska najwyższe nie zdają sobie sprawy z tego jak to wygląda na co dzień a wymagają cudów. dalej to można wsypac np. do słoiczka, zakręcić nakrętką z dziurką przez którą włożony jest lont - jakiś długi łatwopalny sznurek. Podpalamy i uciekamy:) Mamy małą bombkę:) masz już dosyć?:) na drugie śniadanko, chętnie:) dziękuje 👄 już po meczu, o 14.30 zaczynaliśmy. Wygraliśmy 3:1 co u Ciebie ? jak tam w pracy, w szkole? pozdrawiam cieplutko:)

to nie zapomnij, następna niedziela. Punkt 10.30 zaczynam pływać :) czyli tak jak wszędzie :O to takie proste?? Czy coś szczególnego pominąłeś?? dość to mało powiedziane. I najgorsze, że w przyszłym roku zapowiada się już kolejny taki maraton. Grrr proszę :) no ba:D niech zgadnę znowu strzeliłeś??:) w końcu wolny weekend. Wczoraj szalałam w kuchni, a później leniuchowaliśmy z Rycerzem . A dzisiaj leniuchuję sama :). Obijam się, odpoczywam :). Mmmmm :D. Tego mi trzeba było :D hmmm, no wiem czy mam zacząć opowiadać o pracy. W piątek byłam z dzieciakami w Skansenie i później na ognisku i do poniektórych to już nie mam cierpliwości:O. Jutro czekają mnie mało przyjemne rozmowy z ich rodzicami. a jak tam u Ciebie? Widziałam, żeś z topiku znikłeś. Czem??

super, już nie mogę się doczekać:) no, chyba tak:o może jakieś małe szczegóły, ale ogólny sens jest taki i jeśli tylko ma się składniki, to spokojnie można zrobić to w domku:) mnie to nie grozi:) skąd tyle tych ślubów? nie strzeliłem, bo grałem na obronie:) to fajnie:) należy Ci się:) no jak to z dziećmi :/ na tamtym? nie, piszę czasem:) nie zawsze mam czas, albo po prostu brak ochoty. poza tym, na co dzień praca, praca:) za tydzień mam spotkanie klasowe z podstawówki...ech. co jeszcze...może jakaś randka z nieznajomą, albo wyjście z koleżanką ze studiów na piwko...zobaczymy:P szkoda, że z tymi z którymi miałem przez ostatnie pól roku studiów najlepszy kontakt coś się popsuło:(

to patrz, nie zapomnij :) nic tylko zostać prezesem i zbijać kasę :). tak myślałam. Ale to mi się wydaje takie banalne. Na prawdę takie jest?? hmmm, a bo ja wiem. Jak nie było tak nie było, a jak się sypnęły to końca nie widać. Zdecydowanie mam ich za dużo. ta masówka odbiera mi całą przyjemność z patrzenia na różne odmiany miłości... a czem tak dzisiaj?? tylko czem to ja mam takie pecha do tych najgorszych, co?? Dziewczyn dzieciaki dużo normalniejsze i spokojniejsze. wiesz od dawna już go nie poczytuję, więc tylko czasem wpadnę zobaczyć czy jesteś. I tak ostatnio jakoś nie trafiam na Twoje posty więc pytam :). a masz w ogóle ochotę iść na te spotkanie?? a jaka randka? A z kim?? widzisz tak to bywa... nie raz, nie dwa... ja też to teraz przerabiam:(. jak poczekasz jeszcze godzinkę to zapraszam na szarlotkę :).

nie zapomnę:) heh..może kiedyś:P kadra się powoli wykrusza, jestem na dobrej drodze:P tak, banalne:) naprawdę. Możesz zobaczyć na jakimś forum pirotechnicznym:) Trochę wprawy i można spokojnie jakaś małą bombkę w domu zrobić ;) Pamiętam, że jak byłem mały to robiłem takie coś: puste opakowanie po jajko-niespodzianka:) wiesz takie żółte, tam gdzie była zabawka:) wsypywałem tam trochę proszku do pieczenia, dolewałem do wody, szybciutko zamykałem, wstrząsnąłem i rzucałem:P a ja bym się na jakieś z chęcią przeszedł:) ale co za dużo, to niezdrowo ach, za kontuzjowanego grałem, bo ja to niby uniwersalny...:o może to na zasadzie kontrastu działa:P a tak na poważnie, może następnym razem będzie lepiej...? szkoda mi Ciebie 👄 z chęcią zobaczyłbym parę osób i pogadał, ale myślę, że będzie trochę drętwo. To już 10 lat, wiele osób żonatych, zamężnych, dzieciatych. Nie wiem czy będzie o czym gadać. Będą też jakieś nauczycielki, najwyżej z nimi pogadam. a jaka, jaka:P nie mogę Ci wszystkiego mówić:P Musze mieć chociaż jedną tajemnice przed Tobą:P bo Ci się znudzę:P jak dojdzie to niej, to się pochwalę...:) szkoda, bo miało być inaczej:( hmm...chyba jednak zaczekam;) malutki kawałeczek....:)

jakoś weny nie mam :O i tem nie piszę. I uprzedzę pytanie, wszystko w jak najlepszym porządku. Chyba jestem przemęczona i ten deszcz. A jak u Ciebie??