Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajo19

Głupie pytanie ale odpowiedzcie dziewczyny i Panie

Polecane posty

Gość kajo19

Otóż robilismy to pirwszy raz w prezerwatywie , wszystko bylo ok , ona byla w trakcie okresu a wlasciwie koncowka , byla prezerwatywa , i tak wyjalem przed samym wytryskiem bo nie chcialem ryzykowac gdyby byla peknieta ale jednak nie pekla ,pozniej ona ubrala majtki , spodnie ale zostala bez bluzki za jakies 30 min zaczelismy sie piescici itd i spuscilem sie na jej brzuch , niemozliwscia byloby zeby cos dostalo sie do jej pochwy bo miala spodnie na sobie , suscilem sie jej na klatke piersiowa i pępek , czy jest jakies prwdopodobienstwo zajscia w ciąże bo martwie sie ale wstydze sie spytać mojej dziewczyny

Gość Maxania
Nie masz się czego obawiać. jestem pewna na 100% że nic "złego" się nie stanie. :-)

Gość o boze trzymajcie mnie
jaki ty zalosny jestes....wstydzisz sie jej spytac ale walic ja to siue nie wstydzisz??!!

Gość kajo19
Maxania dziekuje za odpowiedz ,ale wstyd mi spytac było dziewczyne bo to moj pierwszy raz , mimo wszystko piszcie

Gość kajo19
ja nie wyrażam sie w ten sposób ,że ja wale bo my się kochalismy a nie waliliśmy , ja nie mam dziewczyny do walenia

Gość zuzia lalka nieduza
Oj nic sie nie bój:) Luzik napewno w ten sposób nie zaszła w ciąze

Gość kajo 19 chyba Cie nie bylo
na lekcji biologii o zaplodnieniu:) Aby zajsc w ciaze, trzeba wpuscic plemnika gleboko:) w dziurke:):) pozdrawiam.... Nie masz sie co bac

Gość kajo19
zuzia lalka nieduza dzieki za odpowiedz na moje pytanie całe szczescie nie wszyscy są durni i znajdują sie tu fajne osoby

Gość zuzia lalka nieduza
A nie ma za co... Pamietaj ze kazdy zaczynając współzycie miał rózne dylematy i pytania .... ci co sie wymądrzaja tez... tylko zapomnieli;)

nic sie nie martw napewno nic sie nie stalo!!!wszystko bedzie dobrze tylko ja kochaj bardzo:)

Gość pan seksuolog
Nie czytalem wszystkich postow ,ale ................................... Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przez Twoja dziewczyne jeste wprost proporcjonalne (marcin nie lubi takich dlugich slow;P) do zaplodnienia szafy 3-drzewiowej .Paaaaaaaaaaaaaaa

Gość kajo19
zuzia , jejqq , pan seksuolog - od razu mi lepiej :) dziekuje Wam za cenne odpowiedzi ,pozdrawiam

Gość moniaaaaa
juz na pewno zostałeś dostatecznie uspokojony ale na przyszłość powiem Ci tez że to praktycznie nie możliwe by kobieta zaszła w ciąze w czasie okresu:)

Gość kajo19
moniaaaaa :) dziekuje takze mnie uspokoiłaś

Gość ehhhhhh
..nie ma szans, zeby w ten sposób zajsć w ciążę!

Gość Maxania
Nie ma sprawy :-) I nie masz się czego wstydzić, przecież to normalne. Każdy ma kiedyś ten pierwszy raz i jest to normalne :-). Trzymam za was kciuki :-)

Gość kajo19
dzięki dziewczyny :)