Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora basiulka

ZAPCHANE ZATOKI-KATAR NIE CHCE LECIEC A JA NIC NIE CZUJE

Polecane posty

Gość chora basiulka

CO z tym fantem zrobic? 2 tyg.temu zachorowalam , katar wcale nie lecial ,robilam inhalacje i nic.. jedzenie nie ma zadnego smaku dla mnie i to jest okropne!!!!! nic nie czuje! [tylko tak troszke, ale to nie jest to ,co bylo kiedys] co zrobic , by zatoki sie ,,odetkaly''?

Jeśli masz możliwość dostania recepty to polecam krople do nosa Sulfarinol. To są krople własnie na taki katar - gęsty, zatokowy. Nos Ci odetkają w przeciągu minuty !! Idź do lekarza, popros o recepte. To jedyne co tak naprawde pomaga. Polecam.

Gość chora basiulka
dzieki za rade.

Gość chora basiulka
od 2 dni stosuje SUDAFED i SULFARINOL. niestety ,caly czas jest tak samo! najgorsze jest to ,ze nie wiem ,czy stracilam smak czy zapach:/

Gość Nazarek
Ja nabawiłem się problemu z zatokami przy okazji alergii. Zaczeło sie dwa lata temu i trwa! Używam Otrivin jest skuteczny, ale uzależnia potwierdzają to też znajomi.Na zapchane zatoki najlepiej pobiegać lub cokolwiek zwiozanego z ruchem i wysiłkiem.

Gość rexo
Hej pisałem kilka lat temu o swoich problemach z zatokami. Około pół roku temu poszedłem kolejny raz do laryngologa. Tym razem do innej kobietki :). W moim przypadku problem okazuje się na tle alergicznym. laryngolog przepisała mi, dosyć popularny ostatnio Flixonase i dodatkowo, szczepionkę i xyzal. leczenie trwa około 3-6 miesięcy ;]. Ale powiem szczerze, że przynosi efekty. Ja już używam flixonase około 4 miesiące i czuje znaczna poprawę. Nie mam kataru, czuje zapachy i jest o wiele lepiej, zobaczymy co będzie dalej jak przestanę psikać :) Powodzenia :). A z tym plastrami można wypróbować.