Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu on taki drogi

Odpowiednik Nizoralu - tańszy - jest ??

Polecane posty

Gość czemu on taki drogi

??

Gość no niestety
bo dobry i skuteczny ale jest też polski odpowiednik, nie pamietam nazwy, spytaj w aptece, też dobry i skuteczny

Nizoxin chyba sięto nazywa... Ale nie wiem czy to jest odpowiednik to znaczy czy ten sam skład ale też sieo nim mówi że dobry :)

Gość daniela
dermena szampon jest dobry przeciw łupezowy albo stary sposób płukaj w occie włosy po umyciu ja tak robie

Gość polecam jeszcze
selsun blue. inny skład. gdy Nizoral już nie pomaga to warto spróbować. ale tańszy to on chyba nie jest.

Gość bardzo dobry jest szampon
Farmed Farmony, kosztuje ok. 10 zł jest duży i skuteczny

Przeciez nie musisz kupowac odrazu całej butelki. Kup sobie 2 saszetki. Jak miałam krótkie włosy to starczyła mi 1 na 2 razy. Jeśli Twój łupież nie jest duży to naprawdę 2 saszetki starczą. Ja miałam dotąd 2 razy taki mega łupiez i 2 saszetki załatwiły go w mig! 1 kosztuje ok.5 zł.

Selsun Blue jest najlepszy !!! Nizoral mi pomógł owszem,ale wychodzi dużo drożej.Selsun jest super,tylko mam z nim problem bo nie mogę od jakiegoś czasu dostać go w aptekach.....w hurtowniach go też nie ma....mam nadzieję ze nie wycofają bo będzie ciężko..... A Nizoxin jest słaby.....słabo się pieni,i nie pomaga.....teraz zdaje się zmienili jeszcze na Zoxin.

Gość jest jeszcze
Nizopol, w aptece za saszetke dałam 1,70 chyba i tak samo jak Nizoral działa, bynajmniej ja roznicy nie zauwazyłam:)

Gość czemu on taki drogi
Dzięki Wszystkim za podpowiedzi :) spisałam sobie na kartkę wszystkie nazwy i teraz porozglądam się po sklepach/aptekach co mi wypadnie najtaniej ;)