Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az glupio mi to pisac

BARDZO BEZNADZIEJNY PROBLEM !!

Polecane posty

Ostrzegam to co pisze moze sie wydac okrutnie idiotyczne! Wymyslilam sobie, ze przebije sobie ucho, wyzej, na tej chrzastce... Sama sie za to nie zabieram bo juz kiedys probowalam i okropnie mi sie babralo. Wyjscie -kosmetyczka... Jednoczesnie mam problemy z cera, najwiekszy-blizny po tradziku :( :( Czego ja juz nie robialam, bardzo dbam o skore itd ale mimo to ona nadal jest okropna... I to jest moj glowny opor, mam jakis irracjonalny strach przed pojsciem do tej kosmetyczki, ze mi walnie tekst w stylu : " geba fatalna, a ucho sobie bedzie przebijac..." albo ze w ogole cos powie o tych bliznach to jest moj najwiekszy na swiecie kompleks!! OGROMNY ! Tylko ja naprawde staram sie tego jakos pozbyc, robilam wiele w domu i tak samo duzo w profesjonalnych gabinetach lekarskich i kosmetycznych. Jednak to jeszcze potrwa, bo okrutnie ciezko jest sie tych sladow pozbyc. Powiedzcie czy to jest bardzo glupie co pisze ?! Odpuscic sobie ten kolczyk ( choc bardzo mi sie podoba w tym miejscu ) ?! Czy tez pomyslelibyscie ze skora fatalna a nagle babie sie kolczykow zachciewa? Plisss powiedzcie cos!!

Gość maleta
spokojnie, profesjonalistka moze sobie co najwyzej pomyślec, ale z pewnością zostawi to dla siebie:) a zawsze mozesz po prostu przy okazji wspomnieć czy nie zna jakiegoś nowego specyfiku na trądzik, albo co by poleciła:) powodzenia!

Gość 11133
czy te blizny sa naprawde takie okropne ? może przesadzasz ? jest tyle sposobów na poprawienie różnych defektów,może trafiałas do nieodpowiednich lekarzy ? a co do kolczyka to kosmetyczka nie walnie Ci takim tekstem,moższ byc spokojna :) a jeżeli nawet to powiesz jej ,ze gówno ja to obchodzi i pójdziesz do innej ;)

Gość Ja Ninka
Hejka. Po pierwsze nie przejmuj sie kosmetyczka. A po drugie, naprawde wiem co czujesz z tym kolczykiem - tez bardzo bardzo bardzo chcialam tam miec i przebilam sobie ;) Nie bylam pozniej zachwycona z racji tego, ze to sie jednak babrze bez wzgledu an to jak o to dbac, ale kolczyk nosilam kilka miesiecy i najwazniejsze ze go zrobilam - tak jak tego chcialam. I nie zaluje! Takze trzymam kciuki bardzo serdecznie za Ciebie!

Łoo kwasy to ja już przeszłam... Na przebarwienia moze i dobre ale nie na dziury. To jest fakt, to jest tak okropny kompleks ktory paralizuje, bo masz wrazenie ze wszyscy sie na to gapia. Hm nieodpowiedni lekarze ?! Bylam nawet u takiego ktory uznawany jest za najlepszego w Europie... Ja juz generalnie z wysyfianiem nie mam problemu gorzej z tym co zostalo i wiecie jesli ktos zwraca mi na to uwage dostaje "paralizu" i nie wiem co powiedziec i mi wstyd po prostu...

" Ja Ninka " a czy przebicie jest bolesne ? Bo to jednak chrzastka...Czy przy babraniu bolalo ?

Albo zamiart do kosmetyczki to idz do salonu z piercingiem :) ota cała filozofia

Oj nie jest łatwo to olać, jak ja chciałabym miec takie nastawienie, zyloby sie zupelnie inaczej, prosciej. Jednak jak kazdego dnia patrzysz w lustro i mowisz " o rany czy to kiedys zniknie" i nie masz nawet cienia pewnosci bo probowalas juz tak wielu rzeczy, wydalas kupe forsy ... to kazde rozmowa na ten temat wpedza Cie w dol jeszcze bardziej...

kosmetyczka napewno ci nie walnie tekstu \"co za morda\"! jej zalezy na klientkach wiec nie bedzie ich oczerniac :P sluchaj, chcesz miec kolczyk? to go zrob! ja wiem ze trudno sobie powiedziec \"sram na to co mysliscie\" ale postaraj sie.. bo ci bedzie coraz ciezej w zyciu...naprawde ludzie nie patrza na twoje blizny 24h na dobe i nie mysla o nich tyle ile ty.. jesli wogole o nich mysla;) a kosmetyczka to juz tymbardziej, niejedno widziala przeciez! idz do kosmetyczki bo potem tego bedziesz bardzo zalowac! idz, popraw sobie humor i ciesz sie tym kolczykiem:) no juz! szybciutko!

Gość zuzia lalka nieduza
Eeeee nie przesadzaj! Czyli to ze masz problemy z cerą oznacza, ze nie mozesz korzystac z zycia tak jak inni? A moze najlepiej zebrac wszystkich co maja trądzik i wysłać ich na odległą wyspe? Jak tak bardzo sie wstydzisz to podczas zabiegu nawet mozesz zagadać do tej kosmetyczki i powiedziec ze masz problemy z cerą i juz robiłaś niemal wszystko w celu jej poprawy i bez rezultatu, moze ona zna jakis sposób?