Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ipi

MEZALIANS?

Polecane posty

Gość Ipi

Co ja mam zrobić? Popełniłam mezalians. Wyszłam za faceta, który jest z innego świata. Kiedyś myślałam, że różnice zanikną a dzisiaj nie mam już tej pewności. Jestem załamana bo nie umię z nim żyć. Jestem poukładana on totalny odlot. Najgorzej dobija mnie sposób upijania się przez niego. Nie stronie od alkoholu, powiem nawet, że lubię wypić nawet większą ilość ale nie znoszę gdy facet zalewa się do skraju możliwości. Dla mnie to dno.

To nie mezalians, to po prostu niezgodność charakterów. Jeśli ty nie potrafisz przeżyć tego, jaki on jest, a on nie chce się zmienić, to chyba znaczy po prostu że minęło pierwsze zauroczenie. Jeśli tak jest, jeśli rzeczywiście nie umiecie się dotrzeć, to lepiej zrezygnować, będziecie mieli przynajmniej szansę ułożyć sobie życie osobno. Chyba że ci nadal zalezy, wtedy nie warto rezygnować za żadne skarby. Trzeba walczyć o miłość, jeśli to oczywiście jest miłość.

Gość zuziaa52
chyba to się zdazyło pierwszy raz przyzwyczajsz się do tego to będzie nie mezalians tylko zwykłe picie

No tak ale mamy dzieci! Mezalians ...napisałamtak bomam wrażenie, że jego maniery są , głupio mi to pisać, prostackie. Kiedyś myślałam, że nauczę go pewnych zachowań a teraz nawet gdy podsówam mu niezłą książkę to on tylko obiecuje, że przeczyta. Poczym ogląda chore filmy, które nie mają żadnej wartości do przekazania. To tylko jeden z niewielu przykładów

zuzia...raczej nie myślę aby był alkoholikiem...pije nie często ale jak to robi to na umór. A łeb ma słaby. Potem nie wie co robi...ochyda!!!!

Gość zuziaa52
ależ ja nie myślałam że jest l alkocholikiem poprostu pije bo mu smakuje I CHYBA JEST ZA MŁODY NA ALKOCHOLIKA sory jak obraziłam BO to moje zdanie to nie mezalians to by było ileś tam procet polakow w tym mezaliansie

Mezalians pisząc nie miałam li tylko na myśli picia. Raczej straszną przepaść kulturową jaka nas dzieli. Wyczyny z alkoholem dopełaniają czarę goryczy.

Gość podsÓwam hrabianko
?? :P

Gość podsÓwam hrabianko
to nie ja jestem kretynką :P

Trudno mi w to uwierzyć. Czyżby miała pani problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ja takie wrażenie odniosłam. Nie prosiłam o rady z pogranicza pisowni. Jeżeli czuje pani taką potrzebę, niesienia pomocy innym, to nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć nowy topik. Tam będzie miała pani okazję wykazania się w umiejętności poprawnej pisowni. Mój problem jest zgoła inny a to była zwykła literówka. Jeżeli chcesz konstruktywnie napisać coś na temat to chętnie uznam, że nie jesteś kretynką lecz osobą chcącą mi coś doradzić. Z poszanowaniem alineczka3

Radzę także pisać na czarno. To podnosi prestiż:):):)

Gość tobie i tak juz nic nie
pomoże :O