Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticoooo

co jest wg was najbardziej romantyczne?

Polecane posty

Gość romanticoooo

może macie jakieś romantyczne wspomnienia? może coś wam przypomina coś roantycznego? np jakies utwory muzyczne? jaki czas w waszym życiu wydaje się wam najbardziej romantyczny?

Gość huhu ha
świeczki, ich blask i masa kwatów wokół:D

Gość romanticoooo
mi romantyczne chwile przypominaja utwory muzyczne, ktore wtedy slyszalem, czasem widoki, zapachy a to co bylo romantycznego to tanczenie wolnych piosenek z dziewczynami, ktore mi sie podobaly

Gość liliowa
tak i poezja tworzona dzieki nam, mimo, ze aby nie zostac odkrytym poda inne imie ania, syliwa, agata itp:) serce wie kim była wena:)

Gość huhu ha
wtedy??? podczas seksu?

Gość romanticoooo
co podczas seksu? to do mnie? a w ogole to nie bylo z tego co widze na tym topiku jeszcze mowy o seksie

Dziś gdy mój mężczyzna powiedział mi że weźmie mnie do lasu i nazrywa mi fiołków... :) poczułam się bardzo romantycznie... on to tak romantycznie powiedział :)

Gość huhu ha
"mi romantyczne chwile przypominaja utwory muzyczne, ktore wtedy slyszalem," WTEDY?

Gość liliowa
tak muzyka, ale tylko ta w ktorej tanczymy a takze ta, ktora np wiemy ze on/ona lubi

Gość do romanticooooooo
a Ty jestes facetem czy babką? przedstaw się ładnie:)

Gość liliowa
mężczyzna, ktoremu dane utwory przypominaja piekne kobiety, z ktorymi tanczył:)

Gość romantycznie w stylu
"chodź stara do lasu to ci jakiego grzyba czy innego fiołka zerwę"? :o

Gość o je je je
:D

Gość romanticoooo
o widze liliowa ze sie na mnie poznalas:) dokladnie, wtedy czyli podczas tanczenia-to te romantyczne chwile:)

Gość maryyyy
o tak, romantyczne wolne do romantycznej muzyki...:) that's it! ale też nietypowe wyznania miłosne, np. serenady albo rysowanie serducha ogromnego na chodniku pod oknem ukochanej... aaach, chłopaki, popuśćcie wodze fantazji...:) mnie jeszcze nikt tak nie wyznał uczucia, a nie od dziś o tym marzę...

Gość klocuszek na klate
parujący

Gość do romanticoooo
ok, to ja mowię: spacer w deszczu mżącym majowym, czerwcowym, lipcowym a nawet kwietniowym, lub wracanie będąc objętymi w takim deszczu wiersz mozna napisac siedzenie pod drzwiami ukochanej aby ją przeprosić

Gość liliowa
rysowanie serca na forum:) piękne:) pisanie dla niej o niej:0;) a oprocz tanczenia, to rozmowy, slowa.. ta magia wieczornego spotkania np na lawce w parku lub alejce na niebie gwiazdy.. ksiezyc.. takie moje bylo zawsze:) to fontanna szum wody i ta cisza wokol, tylko my:) tak bo wiem, ze piękne kobiety są jeszcze piękneijsze w tancu:) no i wtedy pamieta się te chwile z nią:) a jakie to piosenki romanticooo czy jest wsrod nich? when the man love kobięte? napisz kilka tytułów:)

Gość liliowa
17.04] 21:40 piekne:)

romantyczne wspomnienia: • widok z latarni morskiej letnią nocą na morze; •widok \"z góry\", z lotu ptaka na oświetlone 3miasto, nocą; ściaskając DŁOŃ Bliskiej Osoby:(; •wzrok wpatrującego się we mnie mężczyzny; najlepiej także późną porą; •wyczuwalne podczas przytulania się bicie Jego serca [na tym punkcie to w ogóle mam bzika:P]; •spacer wieczorem promenadą, zatrzymanie sie na moście, wyznania... [brakuje mi tego 😭 ] ehm, doszłam właśnie do wniosku, że mrok jest romantyczny:)

Gość hu huhuhu
to z tym serduchem fajne:D

Gość hu huhuhu
nie nie liliowa, nie z rysowanie, to wyzej, przytulasz sie i czujesz jak bije jej/jego serce, mniachm

Gość błuhahaha
"przy tobie frezje je..ią gów..em" ... autentyczny szczyt romantyzmu i koplementu... - drugie: "twoje uda falują jak ocean" - biedna moja koleżanka :D

Gość maryyyy
w moim przypadku na razie wszystkie te spacerki z chemią w powietrzu są tylko w sferze marzen, a tak tęsknię za nimi... :(zdołować sie można... wszystko przez to, że mam do czynienia z nieśmiałymi facetami...:|

Gość liliowa
wlasnie otym mowilam dajac buzke:) bicie serca ktore czasem slychac z dali;)

I raz w romantycznej atmosferze, jego wiersz dla mnie:), klęknięcie przede mną, róża dla mnie i wyznanie, że oszalał na moim punkcie, wspólne miłosne utwory przy których sie kochamy itp.

sliczny temat :) co dla mnie najbardziej romantyczne? gdy przytulam sie z nim nago, czuje jak on dostaje gesiej skorki, czuje jego cieply oddech na ramieniu i bicie serca... albo gdy wyjezdza gdzies pksem. oczywiscie zawsze pks musi na nasczekac, bo my w drodze na dworzec musimy sie calowac pod kazda sciana :) i gdy on wchodzi juz do pksu, wszyscy na niego czekaja.. a on u wejscia pksu przytula mnie mocno i daje najgoretszego buziaka jakiego potrafi... gdy kazdego dnia rano dostaje smsa \"wiesz ze cie kocham kotku...\" a takim moim najskrytszym marzeniem jest spacerowac po cieplym letnim deszczu... gdy on mnie obejmuje silnym ramieniem i namietnie caluje...

Gość liliowa
tak iva:)

Gość expansja gazów
najbardziej romatyczne jest puszczanie głośnych i śmierdzących bąkóów o woni podstarzałego zbuka z przytupem i wspólne ich wąchanie:)