Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno-brązowa

dobry tusz do rżes do 15 złotych poprosze o typy

Polecane posty

Gość czarno-brązowa

Gość czarno-brązowa
a dokladniej?

Gość ja uzywam
Palomy podkręcającej i jestem zadowolona

tusze palomy za ok 10 pln dla mnie najlepsze, a mialam rozne, tez i takie z najwyzszej polki

Gość czarno-brązowa
zalezy mi zeby były dłuzsze i grubsze :) mozecie podac podkladniej tego rimmela ktory?

Nie wiem dokładnie jak nazywają się te Rimmela, ale mam 2 i obydwa są okej :) Fakt, że wole L\'oreal, ale to już swoją drogą :):)

Gość czarno-brązowa
mądralalala dziekuje! ile on dokladnie kosztuje i czy wydłuza??

z palomy to jedyny tusz tylko wydluzajacy a nie pogrubiajacy jaki znam i naprawde bardzo go sobie cenie i na dodatek mnie nie uczula (rowniez jako jedyny), u mnie w carrefourze kosztuje niecale 10 zloty

Gość mala miiiiiiiiii
tusze palomy sa beznadziejne. Ja mam taki tusz z bazarku za 7 zlostych z jednej strony bialy a z drugiej normalny czarny, rzesy jak marzenie piekne dlugie i super. A nazwa to XXL vollare

ło 15 zł. Pamiętam, bo kiedys nie miałam kasy przy sobie, a tusz był mi potrzebny i go kupiłam. Zawsze używałam L\'oreala tylko na większe okazje jakiś lepszych. A ku mojemu zdziwieniu Rimmel przypadł mi do gustu :) Aż się zaskoczyłam tym, że mojee naturalnie długie rzęsy były chyba do nieba :)

Gość mala miiiiiiiiii
www.vpp.pl tam mozesz go zobaczyc

Gość Rimmel Extra Super Lash
Rimmel Extra Super Lash zgadzam się dobry tusz anie za drogi tez go miałam i według mnie z Rimmela najlepszy

Gość mala miiiiiiiiii
do Bzium:) Ale warto sprobowac moze akurat:]

Gość rimmel to badziew a avon
Może i badziew w stosunku do tuszy po stówe. ALe w takiej cenie to jest ok. Avon nie jest za dobry :) Nie dość, że tusze śmierdzą to na dodatek się kleją i szczoteczki to takie badziewiaste.

pewnie, ze warto sprobowac :) bez probowania nie ma co sie wypowiadac. ja tylko stwierdzam, ze dla mnie paloma jest najlepsza i juz ( :) ), miedzy innymi dlatego, ze mnie w ogole nie uczula... a uczulaja mnie nawet tusze oceanica stworzone niby dla alergikow itp itd.

Oczywiście może być tak, że dla mnie w takim przedziale cenowym Rimmel jest najlepszy, a dla innego ulubieńcem będize np. Vibo.

Gość rimmel to badziew a avon
eee... może da się coś lepszego wyszukać. http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6936 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5968 -> tego różowego kilka lat temu używałam i byłam nawet zadowolona http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4890 trzeba pokopać na wizazu i na torebce

Gość expansja gazów
ja uważam, że Rommel Volume Flash jest całkiem dobrym tuszem. Są jednak dwa "ale': trzeba poświęcić na samo tuszowanie rzęs ok. 5-7 minut oraz umieć to robić. Wtedy efekt jest bosssski, iscie teatralny, lepszy niż po tuszach Clinique, MF, sto razy lepszy od Loreali, Bourjois itd. Niestety tusz szybko gęstnieje i kopnsystencja po miesiącu jest już duuuużo bardziej zawodna- rzęsy zaczynają się sklejać, robią się grudki. No ale w końcu to tusz za 19zł, więc jak na tę cenę jest super. Właśnie muszę go sobie kupić, gdyż Volume Glamour leży w szafie i jest beznadziejny a potrzebuję pogrubiającego tuszu, który do czegoś się nadaje i nie robi nawisów... :o Może jeszcze wypróbuję Air Max Astora:)

Gość Polecam takie
Pierre Rene-pogrubiający i Pierre Arthes :) teżpogrubiający :) Ten 1szy jest superrrr.