Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koko de szoko

Jestem jak Cygan.

Polecane posty

Chciałabym być milutka, śliczniutka, słodka. Chodzić w ślicznych ubrankach w pastelowych kolorkach..nosić buciki na obcasach..ale nie. Najlepiej wyglądam w czarnym. Albo w czerwonym. W szpilkach się wywalam nawet na prostej drodze..nawet na trzeźwo.. Chciałabym normalnie rozmawiać. Nie być złośliwa, podła, wredna. Nie przyczepiać się, nie wyśmiewać, nie wkurwiać. Mieć klasę, być kulturalną, miłą, wrażliwą, słodką. Chciałabym,żeby wszyscy mnie lubili. Żeby nie zapominali o moich urodzinach, pisali listy, maile,smsy, prawili komplementy ( chociaż lepiej, żeby to była prawda ). Jestem samotnikiem, ale bardzo potrzebuję ludzi, więc czasem daję się powiesić dla towarzystwa.

Gość no i tak trzymaj

Gość jesienna.........
wiesz, ja mam wrażenie, ze wcale taka nie jesteś jak siebie opisujesz. mnie jest przykro dzisiaj z innego powodu. nie mogę porozumieć się z kimś, kto jest dla mnie bardzo ważny. dzisiaj rozmawiałam z nim ale on moje słowa odbiera jako atak na niego. naprawdę mnie to męczy, nie wiem w jaki sposób mam z nim rozmawiać, żebyśmy mogli dojść do porozumienia. mam wrażenie, że rozmawiamy innymi językami. smutne to bardzo.

Gość tylko konkret
Pewnie jestes młoda? Jak miałam 20 lat, tez tak chciałam. Z biegiem czasu rozumie się,że taka zmiana jest nie tylko niemozliwa - jest bezsensowna. Masz osobowość, ot, co. Lepsza taka osobowość, niz słodka, różowo-pastelowa dziumdzia, kochana przez wszystkich i stawiana za wzór. Pytam - wzór CZEGO?????

Gość pyt
SzelestJedwabiu to ty cheriess ??

Gość antyjuv
A to kuźwa co, towarzycho wzajemnej adoracji? Nawołujecie sie tu, czy piszecie w odpowiedzi na problem dziewczyny? Bo chyba ją to w odwłoku macie.

Gość antyjuv
Szelest, żadne hmmmm, konkrety proszę!!!!!! :)