Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pariss

Lipocure Vichy

Polecane posty

Gość anulkas
Mój problem nie jest wielki jeżeli chodzi o celulit. Stosuję jednak Elancyl Liporeduktor i uważam że efekt jest super. Co ważne On też tak uważa. Jedynym mankamenten jest to, ze mozna miec uczucie suchej skóry i zawsze po jego zastosowaniu używam jeszcze balsamu do ciała.

No właśnie ja kiedys miałam z Galenica takie ampułki. Były ok tylko rzeczywiście skóra była sucha. Narazie używam 2 tydz Vichy Liposyne ale juz zastanawiam się nad następnym bo jest teraz dużo promocji. Sama nie wiem czy Galenic czy Lipocure.

Gość ja używam od tygodnia
i musze przyznac ze widze juz pierwsze efekty. ZWlaszcza na skorze na udach pod posladkami gdzie celulit widze golym okiem. Pozostale specyfiki Vichy na mnie nie dzialaly ale to jest chyba niezle. Tylko jest malo wydajne :O

Gość laluńka
a ile to kosztuje?

Gość Nova789987
Ja kupiłam za 93 zł w aptece, drogo, mam nadzieję, że zakup się oplaci... Stosuję dopiwro od 2-óch dni więc nie mogę tego stwierdzić.

Gość Misia556
Stosował to ktos jeszcze, napiszcie czy widać efekty.

Gość nudanamaxa
jw, piszcie coś

Gość pupexx
ja stosuje... Efekty moze jakies sa, w sumie poki widac cellulit i tak bede niezadowolona :P ;)

Gość iwicia
Liposyne czy Lipocure ?? Chce kupic ktorys z tych kosmetykow aby sie wspomoc przy cwiczeniach. Doradzcie !!

Gość edipa
liposyne to niewypal. Stosowalam 2 mies i nic.Liposure kupilam i od dzis probuje. Galenic jes dobry,

Gość marcisia
a jak powinno się stosować lipocure? Jak normalny krem raz dziennie?Dopiero dzisiaj kupiłam.

Gość evelynka
Czesc. ja stosuje Vichy Lipcure juz prawie tydzien czasu i uwazam ze ten specefik jest wart swojej ceny. moja skóra jest zupenie inna. Bardziej napieta i celuitis mi sie zniejszyl ( albo to jest moje wyobrazenie) podobno trzeba uzywac go 2 tygodnie wiec czekam na efekty z niecierpliwoscią. Narazie jest jakby jego mniej ale zobaczymy. pozdrawiam

Gość Sabinosss
No i jak jest z tym kremem? Ja sie zastanawiam nad kupnem, ale w końcu to 100zł. Ale ten krem pomoże też na IV faze cellulitu? (tzw. na "dołki", :dziury" czy jak to tam się nazywa?)