Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramon 2

siostra bratowej

Polecane posty

Gość Ramon 2

Otóż co tu dużo mówić, szalenie podoba mi się siostra żony brata jestesmy w prawie tym samym wieku ona nieco młodsza no i nie wiem sam co z tym fantem zrobić. Może i się domyśla ze podoba sie mi ale własnie co dalej. Nie wiem jak by rodzina powiedziała na taki związek , jak myślicie czy to mogło by być możliwe i dopuszzalne?

No coś ty, przecież to kazirodztwo.

Gość Ramonie...
A dlaczego by miało być niedopuszczalne??? Przecież nie jesteście spokrewnieni. Jest dla Ciebie z fizycznego i prawnego punktu widzenia zupełnie "obcą" osobą. Swoją drogą, bardzo by to było "praktyczne" rozwiązanie, jakbyś sie z nia związał ;-)

Gość Ka...
Zwariowałaś??? Jakie kazirodztwo???

Gość Ramon 2
no własnie nie ma żadnego pokrewieństwa ale nie wiem czy rodzina by to zaakceptowała, możliwe zeby zaakceptowała ;) no ale co do niej samej ona może się domyśla troszke bo hm tak jakby dawałem delikatnie sygnały na to wskazujące, komplemenciki itp. Kurcze jak to rozegraćsam nie wiem.

:P :P :P jakiś brak poczucie humoru po świątecznym obżarstwie?????

Gość no sorki Ka
:-) już myślałam, że takie brednie ktos pisze :-)

To całkiem fajne rozwiązanie, takie krzyżowe małżeństwo, wasze dzieci byłyby bardzo do siebie podobne. W rodzinie męża mam taką sytuację, plusem jest to, że wszyscy są ze sobą bardzo związani.

Gość ramon2
Zobaczymy. Ona sie tak slicznie uśmiecha ale obawiam się ze chyba nie zwroci na mnie wiekszej uwagi. Spotykamy sie żadko z okazji własnie swiat naprzyklad.No i choc mieszkamy w miescie jednym studiujemy w innych. BLeh.

Gość edytka20
jesli wypali, to rzeczywiscie bardzo fajny uklad :) ale przemysl to najpierw dokladnie, bo jesli wejdziecie w zwiazek, ktory po krotkim czasie okaze sie kompletna klapa, to moze to troche zapsuc atmosfere na spotkaniach rodzinnych itp

Gość ramon2
zadnych wiecej odpowiedzi?

Gość o rany to twoje zycie
czego chcesz? Mamy ci powiedzieć abyś ją podrywał? Rób co chcesz.

Gość edek podszywacz
Proponuje wchapac mentolowe cukierki z sklepu dziewiarskiego w kiszkach dolnych i wpychac je sobie w odbyt jak czopki

Gość Nie widzę zadnych
przeszkód, jezeli ona tobie się podoba i odwrotnie, to na co czekasz ? :-D Moja mama i jej siostra wyszły za mąż za facetów, którzy są braćmi. Takie przypadki się zdarzają, powodzenia :-D

Gość A właściwie
jak się nazywa siostrę żony brata ? Czytałem kilka artykułów o pokrewieństwie i nic nie znalazłem na ten temat.

Gość kurde wszystko git tylko
pisze się RZADKO, ludzie:O🖐️

Gość Umów się z nią
Siostra mojej teściowej wyszła za mąż za brata mojego teścia i żyją dłuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie :-D 👄