Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość tora
pewnie jest zajebista włozku i to ci rekompensuje te wszystkie jej wybryki z kosmetykami i przesadnym dbaniem o swój wyglad.HEHEHE

Gość FGG
ludzie to maja problemy!!!!!WIESZ POWIEDZ JEJ ZE MILIONY DZIECI UMIERA ROCZNIE W HOSPICJACH, ze miliony dzieci na Swiecie w Afryce głoduje i z głodu umiera, ze w wypadkach samochodowych tez ginie wiele niewinnych dzieci, czesc z nich ktora przezyje jest do konca zycia niepełnosprawnych jezdza na wozkach, albo nie maja jednej z konczyn, maja deformacje ciała i czesto w pożarach dzieci maja deformacje twarzy, spalona skore, niektore do konca zycia beda brzydkie...ale wiekszosc z nich mimo niepełnosprawnosci i szpetoty na twarzy jest szczesliwych wielu z nich sie pozniej zakochuje i takie problemy jakie ma Twoja dziewczyna z wygladem...hehe to mnei smieszy wiesz to jest puste i glupie wobec tego jakie cierpienia maja innoi ludzie Prosze namow ja na wolontariat niech pojdzie do domu dziecka, albo osrodka dla niepełnosorawnych dziec, badz do hospicjum a zrozumie na czym polega sens zycia...na pewno nie na wygladzie

Gość przesadnie piekna
????? jak mozna byc przesadnie pieknym????!!??:O ktos kto jest piekny nie musi tego ulepszac:O to pewnie jakas zakompleksiona brzydka baba:O

Gość tora
czy ona wogóel coś robi w domu poza przyglądaniem sie w lustrze ?Gotuje ?

Gość FGG
sorki ale teraz mna studiach dziennie sie prawie wszyscy dostaja, a co dopiero na zaoczne..Zaoczne to łatwizna..Płacisz studiujesz A ze ma certyfikat z francuskiegi nie swiadczy ze jest "mądra" inteligencja to nie to samo co madrosc..jesli nie wiesz.. Kobieta powinna byc madra..bo poniej bedzie matka naszych dzieci.. musi im przekazac madrosc zyciowa, a nie wiedze o jezyku francuskim i tipsach

Gość a ja to myślę
że do siebie pasujecie. poleciałeś wyłącznie na jej wygląd, ot co. pusta laska i pusty facet. tylko sie nie rozmnażajcie i nie wydajcie na świat pustych dzieci.

Gość badGman
ciekawe jak zrobiła ten certyfikat pewnie przespała sie i zrobiła "miłosc francuska z egzaminatorem" jak myslisz po co tak przesadnie dba o urode, pewnie bzyka sie na prawi i lewo

kurcze jasne ze coś tam umie ugotowac ale zdara sie baardzo rzadko być obecna w kuchni.Czytam te posty zamiast szykowac sie do pracy hehe.To ze sie wywyższa i patrzy z góry na innych zasługuje na krytykę ale to ze bez makijazu nadal wyglada ślicznie to akurat godne pozazdrosczenia.Bo chodzi o to ze skoro naturalnie wyglada ładnie to po co ten codzienny perfekcyjny makijaz i te wszystkie zabiegi u kosmetyczki.

Gość badGman
BEDA PUSTE, ALE JAKIE JAKIE PIęKNE hehe

Gość biała orchidea
Smieszne to wszystko, tz o siebie dbam...ale gdybym tak jhak Twoja...to by moj facet pewnie ode mnie uciekl....ciekawe jak by ona wytrzymala na pustyni, bez tych wszystkich kosmetykow! Najgorsze jest to ze ty na tym cierpisz...

Gość przesadnie piekna
jeju jak to po co?? glupia jest i nie ma wazniejszych spraw na glowie:O niektorzy wola poczytac dobra ksiazke niz przyklejac jakies obrzydliwe tipsy:O nie brzydzisz sie tym??? ze Twoja laska to 99% plastiku u chemii??

boze ludzie, wy nic o niej nie wiecie... moze studiuje resocjalizacje? moze cos innego? chlopak sie zglosil po porade jak przekonac dziewczyne zeby az tak o siebie nie dbala bo i tak jest dla niego piekna! a zaraz hasla ze glupia, brzydka, zostaw ja! nie rozmnazajcie sie za duzo... matko swieta.. zostawcie chlopaka w spokoju, sa szczesliwi, kochaja sie...to po co ta nagonka? ludzie sa rozni i nie musimy krytykowac tych innych od nas...

Gość pannicasd
bo ona ma kompleksy dlatego tak sie maluje, chodzi po kosmetyczkach , moze mało ja chwalisz, mało kochasz?Ma problemy z poczuciem włąsnej wartosci...podejrzewam ze jej samoocena jest zaniżona, moze ktos jej kiedys cos niemiłego powiedział, nie wiem musisz ja kochac...i dawac jej do zrozumienia ze ejst piekna dla Ciebie bez makijażu, moze ona sie maluej bo wie, ze Ty lubisz jak Twoi koledzy zazdroszcza Ci jej.Bo kilka razy pisałes jak to Ci koledzy zazdroszcza, moze dlatego ona tak sie maluje....Jestes w koncu dla niej? z nia czy dla swoich kolego aby vi zazdroscili.,Widze w tym po czesci Twoja wine!!!

Gość a ja to myślę
ivaa - z tego co 'zakochany w niej ale...' pisze, wcale nie wynika że są szczęśliwi..

ja mysle ze jej po prostu trzeba pomoc, bo ma duzo problemow ktore rozwiazuje w niewlasciwy sposob (moze nerwica narcystyczna?) zycie takiego kogos nie jest latwe, tak samo zycie z takim kims pewnie brakuje jej poczucia bezpieczenstwa, tylko to mnie dziwie, ze nie odnajduje go w zwiazku... mozliwe ze sprawy zaszly juz tak daleko ze nielatwo jej bedzie sie zmienic (czy ona wie ze przesadza z dbaniem o siebie?) bo obsesja to juz nie jest dbanie, tylko szkodzenie

no ale ciagle sa razem, wiec chyba tak krytycznie nie jest...on ja kocha i chce zeby bylo miedzy nimi jeszcze lepiej...nie wiem, moze jestesm naiwna idealistka ale wierze ze sie im uda ;)

ja jejmówiłem zeby sie niemalowałą bo naturel baardzo mi sie podoba.Ale ona robi swoje.I przeciez mógłbym ją zostawić odejsc i nieznosic tego wszystkiego.Ale nigdy tego niezrobie bo ją kochama ona mnie równiez.Kochamy sie i chce być z nią .Ma w sobie coś w środku co niepozawala mi jej zostawić .Kocham ją.Tak wogóle ivaaa dzieki za twoje wypowiedzi i pozdrawiam

Gość pannicasd
a mnie sie wydaje, ze to on jest pusty...tzn załozyciel topicu, a teraz sie na tym przejechał...Bo najpierw pisał, ze ładnie pieknie, koledzy zazdroscili Ci laski i skoro tak rozumujesz znaczy sie ze mas zkompleksy i chcesz miec przy sobie extra laske..zeby pokazac kolegom czego jestes wart"zobacie taka laska na mnie leci, ja to musze bcy extra gosc" Przejechałęs sie na swojej pustej ideologii, bo mysle ze ona dokładnie to wyczuła, my kobiety mamy intuicje, jak wazne dla Ciebie jest jej wyglad, stad dba o siebie, bo boi sie ze BY CIE STRACIłA, gdyby nie jej wyglad...bo wtedy coz Twoi koeldzy nie mieli by co podziwiac, a Ty bys pewnie nie chciał aby sie smiali..ale z brzydula chodzi heheeh.. Liczt sie miłosc czlwoieku a nie wyglad.. z czasem wyszło, widzisz jak mało wazne jest to czy ktos jet piekny czy nie czy podoba sie naszym kolegom czy nie, To nie koledzy beda z nia meiszkac i wychowywac dzieci..TYLKO TY

Gość pankracys
dziekujesz tylko ivie bo ona Cie chwali? Wiesz co chwalenie Ci nic nie pomoze, w Twojej sytuacji madre wyjscie to posłuchac krytyki i ja przyjac... lubisz tylko pochlebcow..

Gość no to nie jest z nią tak źle
jak 2 języki obce zna. Jak ktoś spędza cały swój wolny czas na dbaniu o urodę to nie może w tym czasie opanować perfekcyjnie dwóch języków także zastanów się o czym Ty mówisz. Czas na naukę też na pewno poświęca skoro się uczy i zna języki. Coś mi się to nie trzyma kupy.

wiesz co niemoja wina że jest śliczna i ma wsobie to coś co sprawiło ze zakochałem sie po uszy.Kocham ją i tyle.Osatnio poszłem znią w odiwdziny do jej siostry i widzialem jak z czułością opiekowała sie małą i bawiła z nią.Pozatym ma dobre serce mimo wszystko

Gość dfft
no własnie tez mi sie to kupy nie trzyma, niby zna jezyki, jest dobra dla dzieci..a jest tak zapatrzona siebie narcyzka.. ktos chyba prowokacje kolejna wymyslił

Dobra lece już ta godzina rany boskie...nieżle sie zasiedziałem.Julitki jescze niema.Pozdro

Gość a ona to
znam taką własnie barbi co cały zcas sie tylko pizdrzy do lustra jak dziewczyna tego założyciela topiku.Dużo pustych lasek typu barbii na chwilke potrafi być dobrym dla dziecka.Zrozum chłopie tak na chwilke to kazda umie byc zafascynowana dzieckiem.moze udaje ze lubi dzieci byś miał o niej lepsze zdanie

...:D...ale z tymi paznokciami to mnie zabiles ;) pozdrawiam i trzymaj sie dzielnie ;) 🌻

Gość do dfft
chyba cie pojebało.Facet zwiezra sie i prosi o szczerą porade a ty mówisz zeby dał zdjecie swojej kobiety którą pisze ze kocha .Wtedy to by go rzuciła albo zrobiła mu taką awanture i była jeszcze gorsza dla niego.Ona myśli ze on cieszy sie ze jest taka piękna a jemu wyraznie to juz zaczyna przeszkadzac.Pewnie dostała by furii na samą myśl ze założył o niej topik.

cos tu nie pasuje,jak ona tak dba przesadnie o siebie,lata po kosmetyczkach,solarium-duzo czasu na to poswieca.Do tego studjuje,jezykow sie uczy-jak ona to godzi? Skad bierze kase na te nie potrzebne duperele-ty placisz za to? Takie sztuczne panny dziwie sie mezczyzna ktorzy takie maja,farbowane,solarka,sztuczne paznokcie pod kturymi gnija te naturalne a fuuuuj.Pomyslcie jak ona bedzie wygladac za nascie lat.Czy nie sa sliczne naturalne zadbane panny,ktore maja swoje pazurki,czysta swieza naturalna cere itd itp.Mysle ze mimo milosci jaka ja darzysz nie wytrzymasz tego na dluzsza mete.