Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość tamaraa
nie zdziwiłabym się gdyby dla figury zrezygnowała z macierzyństwa i po częście wcale jej się nie dziwię. Każdy robi to co chce, jeśli chcesz dzieci, a ona nie to po prostu nie bierzcie ślubu, bo gwarantuję Wam, że rozwód będzie tylko kwestią czasu.

Gość wyrzuciłbym ją w pierona
kurna co za gupia pustaczka z tej twojej.Założe sie ze tobie poświęca baardzo mało czasu że nieprzebywasz z nią ile bys chciał. Po co ci taka lala żeby patrzec na nią tylko? Kurna moja lasia tez dba o siebie jest ładna ,zgrabniutka ale nie chora na tym punkcie.Moja poświęca mi duużo czasu,można z nią o wszystkim porozmawiac ,pośmiac sie i wnosi w nasz związek dużo takiego ciepła.Współczuje ci chłopie...

Gość Adrian32
E tam tak odrazu do kosza niemożna mówić.Pozatym kobieta to nie przedmiot.Myśle że jak ona też cie kocha to po rozmowie z uwzględnieniem co Cie trapi i przeszkadza w niej zrozumie i troszke sie zmieni.Z kobietam trzeba postępowc stopniowo.

dajcie już spokój z tymi linkami, żadna z tych dziewczyn nie jest jego! Ile się chłopak będzie powtarzał?

Gość papraci
a Ty Aga co tak go bronisz? moze Ty jestes ta jego laska? co

Gość papraci
Chciałem powiedziec Gosciu , ze nie ma czegos TAKIEGO jak PRZESDADNE PIEKNO-pierwsze raz taki zwiazek frazeologiczny słysze? MOZE BYC PIEKNO NATURALNE, ALBO PIEKNO SZTUCZNE WIEC TWOJA dziewczyna to powiedzmy sobie szczerze piekno sztuczne!!! bo przesadne piekno nie istnieje,,,

nie, nie jestem jego laską, tylko poprostu kilka razy już powtarzał, że te linki to nie jego, a wy dalej swoje, do znudzenia. I wcale go nie bronię, wystarczy poczytać, co wcześniej napisałam i wszystko będzie jasne.

Gość bajarkja
ale ludzie maja problemy no nie bo pękne

Gość fukap
naprawde masz taka laske, jak z nia wytrzymujesz

Gość dona29
Jak twoje laska sie dowie ze wypisujesz na kafe o niej takie rzeczy to zrobi ci taką awanture że ci sie odechce zasiadac na kafe do konca zycia.

Gość polecialeś na urodę to teraz
masz! :o śliczna lalka Barbie i zapewne w środku pusta ......jak lalka:o

Gość paranoja19
co za obrzydliwe zdjecie zaśmieciło tak fajny topik.Czekam na dalsze wpisy zakochanego bo jestem ciekawa jak tam ci sie sprawy układają z tą twoją Julitką hihih

Mnie tez sie wydaje że założyciel opisujący swoją Julitę to pustak.Poleciałeś na urode i teraz cierp

Myślę że faceci wolą takie laski \"mieć\" niż z nimi \"być i \"żyć\"\", mogą mówić że zazdroszczą, ale tak naprawdę nie chcieliby takiej na stałe (mówię tu o facetach mądrych, a nie jakiś głuptakach:P). Poza tym wydaje mi się że autor tematu i tak nic nie wskura, taka już jest próżna natura tej kobiety. Skąd on mógł wiedziec zanim ją dobrze poznał czego wynikiem jest jej \"atrakcyjność\"? Gdyby opowiedział kolegom o tym czego nie wyrabia jego laska żeby ładnie wyglądać założe się że wyśmialiby go między sobą:P Myślę, że autor poprosił o rady nie te osoby co trzeba czyli kobiety, bo wiadomo każda z nas dba o siebie (balsamy, odżywki, kosmetyczki,fryzjerzy,ciuchy itd itp.) jadna więcej, druga mniej. Moim zdaniem powinien zapytać się facetów, co tak naprawdę sądzą o takich laskach i czy dadzą się one jakoś \"zreformować\", paru już tu całkiem ciekawe posty napisało:) Pozdrawiam:)

Gość dffggrr
nie daje temu zwiazkowi szans ona powinna byc z łuysym pakerem chodzacym na solariu, a on powinien znalezc łądna le naturalna dziewczyne i madra pozdriawiam

Prosze a moze panowie wypowiedzą się o związkach z kobietkami których zachowanie jest podobne do zachowania mojej Julitki. Jak wy dajecie swojej kobiecie do zrowumienia zże z deka przesadza.A może któremuś z was udało sie choć troche zmienić z choć troche lalkowatą partnerkę?

Gość Bzziumm
wiesz, kiedy ja leże w łóżku ze swoim mężczyzną, patrze jak spi to zastanawiam sie:Qrcze, taki facet chce byc własnie ze mna.Wtedy odczuwam potrzebe zeby dac mu powod do dumy ze mnie.dbam o siebie zeby widzial ze staram sie byc piekna własnie dla niego,choc wiem ze kocha mnie taka, jaka jestem, lubie sie malowac ale przewaznie jezeli gdzies wychodzimy, lub czasem do pracy, lubie takze od czasu do czasu isc do kosmetyczki zeby poczuc sie"jak prawdziwa, zadbana kobietka":)pewnie twoja dziewczyna chce abys był z niej dumny, aby koledzy zazdroscili ci jej, powinienes jednak szczerze z nia porozmawiac, a moze kup w sklepie zabawne kajdanki i rano przykuj swoja dziewczyne do łóżka. wtedy bedziesz jej mogł na wiele sposobow wytłumaczyc jak bardzo ci sie podoba bez makijazu i takich tam.wtedy nie predko ucieknie ci na fittness-to tez dobre rozwiazanie:)

Rozwiązanie świetne hehe mi bardzo sie podoba i Jak tak rano lezy6my w łóżeczku to cały czas jej powtarzam jaka jest cudowna i udowadniam jej to nietylko słowami ale czynami.Tylko ze zawsze jak mi już wyjdzie złóżka przeobraza sie w lale .gwiazde i zaczyna sie szykowanie na fitnees solar i wizyty u tych całych kosmetyczek .Najgorsze jest to że ona potrafi tracić czas na pierdoły(godzinami łazic po perfumeriach albo latac za ciuchami)Ja bym osobi.ście wolał by ten czas spoedzała ze mną .Oczywiście mi też poświeca czas ale ostatnio jest go mniej.Pochłonięta jest do reszty ta swoją pieknością .Prosze o dalsze wypowiedzi

Gość wspolczuje ci
Skad ona ma tyle kasy na te wszystkie przyjemnosci?? skoro ma tyle wolnego czasu, to nie pracuje. A wiec bogaty tatus?? A moze ty jej dajesz? Takie laski, ktore nic nie robia, tylko dostaja kase od innych, sa dla mnie zalosne. Wspolczuje ci, a to, ze masz watpliwosci i zadales w ogole to pytanie na forum, juz swiadczy o tym, ze sam do konca nie jestes przekonany do niej. Zobaczysz, ze w koncu zmadrzejesz i dojdziesz do wniosku, ze taki typ laski jest fajny na krotka mete, ale nie na dluzsza chwile.

Ale ja ją kocham i licze na to ze sie zmieni.Ma włąsne konto bankowe ,własne pieniądze które dostaje od rodziców zresztom baardzo bogatych rodziców) Ma też swoją kase bo wczesniej pracowała jako konsultantka w sephora i troche zaoszczędziła mi sie zdaje.Dobra ja juz lece.Pozdrawiam

Gość wspolczuje ci
boze dziecko, jak mozesz pisac, ze to jej wlasne pieniadze, skoro dostaje je od rodzicow :) Bawi mnie to, jak ktos mowi np. to moje auto, a auto zostalo kupione przez tatusia albo kochanka... Nie no nie moge... a to ze ma wlasne konto bankowe, tez nie swiadczy o jej samodzielnosci. A czy ty pracujesz? Bo jesli tak, to licz sie z tym, ze zaraz bedzie zdzierac z ciebie. A jesli nie - licz sie z tym, ze cie rzuci, bo ktos musi ja sponsorowac... Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby rodzice nagle umarli... Ile ona ma lat tak w ogole?? Bo cos mi sie zdaje, ze jestescie jeszcze mlodzi.

Napisałem że to są jej pieniądze bo chodziło mi konkretnie ze niedostaje je odemnie.Mieszka u mnie . Mam własne mieszkanie.Julia ma 22 lata a ja mam 26 .Niejesteśmy wiec już zadnymi dziećmi.Dobra ja już lece bo jestem tak spóżniony przez tą kafeterie ze szok a jeszce sie musze wyszykowac itd.Pa

Gość motorolaaa
ja mam samochod kupiony przez rodzicow i jest moj pieniadze, ktore przelewaja na moje konto tez sa moje, robie z nimi co chce , wybacz ale nie rozumiem co za roznica czy pieniadze dostajesz do szefa z firmy czy od rodzicow? od momentu gdy znajda sie na moim koncie sa moje.

Gość motorolaaa
mojw wypowiedz byla do wspolczuje Ci.

Gość Bzziumm
Wiesz co?Musimy działac wspólnie. A zrobimy to tak:ty kup jakies mocne kajdanki i STARAJ SIE dla swojej dziewczyny a ja bede mocno trzymac kciuki za twoje powodzenie;)a tak wogóle to kto powiedział ze ona ci musi rano z tego łozka wyskoczyc? wcale nie musisz jej odpinac, no, chyba ze obieca ze bedzie grzeczna;)a tak na powaznie to sam pewnie doskonale zdajesz sobie sprawe ze to nie jest takie proste, z tego co przeczytałam wynika, ze twoja dziewczyna ma wyrobiony nawyk dbałosci o siebie, co samo w sobie nie jest zle, jezeli jednak poswieca temu zbyt wiele czasu to moze sie to w przyszłosci odbic na waszych stosunkach.ja niewiele moge ci poradzic, moge jedynie powiedziec ze musisz uswiadomic jej, ze to jej bliskosc a nie jej makijaz, czy sniada cera jest dla ciebie najwazniejsza, i nauczyc ja to doceniac.z drugiej strony, mozesz tez jakos z tym pogodzic, bo czyz milosc nie wymaga pewnych ustepstw, cierpliwosci(gdyby moj facet taki byl to ja bym go jednak zlała na kwasne jabłko, bo nie jestem cierpliwa i nie znosze jak stroi fochy) kochaj ją mocno.PS.ja tam bym ja zlała:)trzym sie:)

Gość Bzziumm
Wiesz co?Musimy działac wspólnie. A zrobimy to tak:ty kup jakies mocne kajdanki i STARAJ SIE dla swojej dziewczyny a ja bede mocno trzymac kciuki za twoje powodzenie;)a tak wogóle to kto powiedział ze ona ci musi rano z tego łozka wyskoczyc? wcale nie musisz jej odpinac, no, chyba ze obieca ze bedzie grzeczna;)a tak na powaznie to sam pewnie doskonale zdajesz sobie sprawe ze to nie jest takie proste, z tego co przeczytałam wynika, ze twoja dziewczyna ma wyrobiony nawyk dbałosci o siebie, co samo w sobie nie jest zle, jezeli jednak poswieca temu zbyt wiele czasu to moze sie to w przyszłosci odbic na waszych stosunkach.ja niewiele moge ci poradzic, moge jedynie powiedziec ze musisz uswiadomic jej, ze to jej bliskosc a nie jej makijaz, czy sniada cera jest dla ciebie najwazniejsza, i nauczyc ja to doceniac.z drugiej strony, mozesz tez jakos z tym pogodzic, bo czyz milosc nie wymaga pewnych ustepstw, cierpliwosci(gdyby moj facet taki byl to ja bym go jednak zlała na kwasne jabłko, bo nie jestem cierpliwa i nie znosze jak stroi fochy) kochaj ją mocno.PS.ja tam bym ja zlała:)trzym sie:)