Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość trafna laska
ona nietylko ma bzika na punkcie swojej urody ale zjebany charakter!!!!!!!!!!

panjacykj----co do tej dziewczyny z podszywu to jak dla mnie zwyczajan dziewczyna jakich wiele na ulicy ... moze troche inne ubrania i włoski odrosty zrobic ..i bedzie ok tak zdecydowanie ubrania bym inne doradziła bo ten styl to chyba juz minał:O napewno mozna powiedziec ze jest naturalna...

hm..jeżeli to miłość, to nie za bardzo rozumiem dlaczego nie możesz z nią szczerze porozmawiać? jezeli kocha Cie jak Ty ją, to nie powinno byc jakichkolwiek problemów podczas rozmowy...

Gość jagoo
hmmm mozna o soebie dbac ale nie bez przesady...ciekawe czy ona zdaje sobie sprawe z tego ze tymi wszystkimi zabiegami tak naprawde moze sobie zniszczyc cere...samo solarium przeciez powoduje ze skóra szybciej sie starzeje...

eh... jak jej nie szkoda czasu na takie pierdoly, kiedy tyle jest ciekawszych zajec, nie mowiac juz o ciekawszych rzeczach, na ktore mozna wydac te pieniadze :) czy ona w ogole ma jakies zainteresowania poza swoim wygladem? :O

ale wciaz nam nie odpowiedziales kto placi za te nie potrzebne pierdoly?????? Ile ona ma lat.Wiesz kochasz ja ale jak sam przyznales zaczynacie sie zaczesto klusic o te jej obsesje,bo przyznac trzeba ze to OBSESJA.Ja rozymiem mozna dbac o siebie ale bez przesady,caluj,nie dotykaj bo wlasnie sie wymalowalam ha ha ha :) Mysle ze szybko nadejdzie koniec a wiesz co z drugiej strony to ty chyba wlasnie na to piekno poleciales.A teraz cie to drazni bo mieszkasz z nia i widzisz ile czasu ona poswieca tej swojej obsesji dazeniu do piekna.Szkoda ze to pipekno nie naturalne tylko SZTUCZNE.

Nielubie sie powtarzac ale powiem jeszce raz że ona jest piękna rrówniez bez makijażu.Budzi sie koło mnie bez makijazu .dopiero pozniej nakłada jakies bazy rożswietlające ,tusz ,błyszczki i innne takie tam .Ma 22 lata ,obecnie niepracuje.Ma swoje konto bankowe i prywatne pieniądze.Pozatym jej rodzice są w stanach i jej kase przysyłają.Więc z tad ma pieniądze na to wszystko.Przyznam sie że na poczatku jak ją poznałem poleciałem na jej urode.Ale pożniej miedzy nami narodziło sie uczucie,poznałem ją bliżej i sie zakochałem na maxa.

więc tak- rodziców zabraknie, kasa się skończy i co? To ty będziesz musiał zarobić na te fanaberie, ale...czy dasz radę? Nie wierzę, że to ona się weźmie za robotę, bo jeszcze jej się tipsy połamią.

ma 22 lata, nie pracuje i wydaje pieniądze rodziców...jakież to wygodne... no cóz całe dnie spędza na dopieszczaniu swojej urody...kurcze sorka ale dla mnie to taka pusta laleczka

Gość denia
Czego w takim razie od nas oczekujesz?? Możemy Ci doradzić, wesprzeć, ale nie rozwiążemy za Ciebie problemu. Jesteś z nią szczęśliwy, piszesz jaka to ona jest piękna, ciągle się powtarzasz, ale mimo to żalisz się, wylewasz Swe żale. To tak jakbyś był szczęśliwy, jednocześnie szukając problemów. Nie wierzę w to, że ona się zmieni, więc pytanie należy do Ciebie: Wiedząc, że ona się nie zmieni potrafisz być z nią nadal?? Jeśli tak, to przestań ją zmieniać na siłę, bo daję głowę, że tego nie dokonasz. A i jeszcze jedno ja nie chodzę na solarium, nie mam tipsów, studia skończyłam, mam pracę i chłopaka, a dzieci mieć nie chcę, więc to nie reguła, że tylko solariane damulki nie chcą mieć potomstwa.

Gość zuzia lalka nieduza
A ja Ci powiem jedno... olej to co tutaj piszą:) POWAZNIE. To Ty ja kochasz a oni wszyscy robia z Twojej dziewczyny jakiegos potwora i wrózą rychły wasz koniec.. Ona jest jaka jest. Kazda z kobiet jakies wady ma i to jest normalne. To Ty ją znasz najlepiej . Sa naprawde gorsze wady niz przesadne dbanie o wyglad.... Pamietaj "KOCHA SIE NIE ZA COŚ, ALE POMIMO ZE"

Gość zuzia lalka nieduza
A z tym solarium to głupota. Ja chodze do solarium, mam fajna prace, skonczyłam studia z najlepszym wynikiem w całej grupie i... bardzo chce mieć dziecko, ale nie mam faceta. Nie oceniajmy ludzi po kolorze włosów, stylu ubioru lub tego czy korzysta z solarium czy nie. Tylko prymitywne osoby tak robią, ale mozemy im tylko współczuć

Gość jagoo
zuzia lalka nieduża zauważ, że on sam sie zali na to jaka jest jego dziewczyna...kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wszyscy, nawet jak piszesz osoby primitywne mają prawo je wypowiadać...

Gość gąska Asia
Wydaje mi sie że troszke rad tu poztywnych dostałeś i wykorzystaj je.Trudno o konkretne rozwiązanie twojego problemu.Związałęś sie z lalą i musisz to zaakceptowac .Chciałeś ,kochasz,masz.

Gość zuzia lalka nieduza
Dlatego ja mu radze aby zaakceptował to jaka ona jest, bo nie kochamy za cos ale pomimo ze....A moze on jest wielkim egoistą, który chciałby aby dziewczyna poświęcała mu swoj cały wolny czas i irytuje go to, ze tego nie robi bo chodzi sobie do kosmetyczki, klubu...i wyolbrzymia problem... Nigdy nic nie jest wiadomo;)

Gość normalny men
byłem z taką gwiazdą 5 lat.Początkowo super,imponowało mi,że kumple zazdroszczą takiego zjawiska.Z czasem miałem dosyć,ciagłe rozmowy na temat kosmetyków i kolejnych diet.Była bardzo atrakcyjna ,ale ciągle musiała coś poprawiać/ włosy,makijaż, włosy/,strach było ją dotknąć,żeby przez przypadek czegoś nie rozmazać czy nie zniszczyć fryzury.Nie wytrzymałem i teraz jestem z inną: dziewczyną--normalną,dba o siebie,jest atrakcyjna,ale przy tym nie siedzi cały dzień przed lustrem,poza tym można z nią pogadać o wszystkim i jest...... super w łóżku.

Gość Ja proponuje
zamknąc już ten temat, rad to ma b dużo (niektóre madre niektóre głupie - większośc) a i tak on nie poslucha zadnej z rad tylko bedzie z nią bo za żadne skarby nie zostawi jej. A te wasze komentarze są już naprawdę zbyteczne. wiec bez sensu dalsze odpowiedzi

Stary powiem szczerze...Trafiłeś na tzw. \"Panią Daisy\"...Zostaw ją i znajdź sobie normalną kobietę,bo ta albo zostawi Ciebie albo bedzie Cię zdradzać z kimś kto ma więcej srebrników...To jest naprawdę rada od serca...Znam takie sytuacje z autopsji...Uwierz mi...Może weźmiesz to do siebie i przemyślisz,może nie,ale przynajmniej ja nie będę miał pretensji do siebie że pozostałem bierny w tej sytuacji...Pozdrawiam.

Gość Ja propnuje
KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość paybnkowka
a powiedz mi czym ona sie interesuje i jakie studia robi?Pozdrawiam

Gość paybankowka
ja UWAZAM ZE POWINIENES ZNALEZC SOBIE łADNA ALE MADRA LASKE Z TAKA BEDZIESZ SIE MECZYł

Gość jak na moje to sam
nie grzeszysz mądrością."przyszłem" , "z tąd", "niedozniesienia", "niezamieszczałem", "niemiała", "nienosiła". jesteście siebie warci :-o

Gość nikt tego nie zmieni
Taka jest prawda piękna dziewczyna nigdy nie będzie sama, zawsze znajdzie się jakiś amator, który poleci na jej urodę. Może być nie wiadomo jaką zołzą, ale powodzenie zawsze będzie mieć:(

Gość qazzaq
nieprzejmuj się tylko zapytaj swoją laskę jak ona widzi wasz związek za około 10 lat jeżeli widzi w waszym związku potomstwo to jest nadzieja że po urodzeniu dziecka tefanaberie jej przejdą

Wczoraj przychodze z pracy ,szukam julitki bo miała na mnie zaczekac a tu...Ide do sypialni a tu patrze nurek wodny w łóżku. Rozbawiła mnie z tym na maxa hehehehe .Wczoraj zzakupiła jakąś taką opaske co sie w niej spi na oczy taka jakby żel w środku.Ucałowałem ją ele od śmiechu omało nie pękłem. Hm co do rozmowy o dzieciach to jakoś nierozmawialiśmy o tym nigdy głębiej. Jej niektóre fanaberie owszem mnie śmieszą ale niektóre są tak przesadne że naprawde szału można dostac!

Gość dzieci pewnie nie zechce miec
bo stracilaby idealna figure na ktora tyle pracowala...ide o zaklad!

Gość Tiramisu25
Nieżle ,nieżle .Rozbroiły mnie te okulary.To są bodajrze takie żeby rano oczy były nie podpuchnięte.Ona chce być dla ciebie do tego stopnia idealna że nawet niechce sobie pozwolić zeby miec rano nie daj boże opuchnięte oczęte hehehehehehehehehehehe.

Gość ChanelkA
Ja też sypiam w żelowych okularach by rano obudzić sie koło mojego miśka z wypoczętymi oczami

Gość Ciocia Klocia Ciocia
niewróże wam przyszłości razem a na dziecko pewnie sie niezdecyduje nigdy.Cięzki przypadek z tej twojej lali.Kiedyś kobiety nielatały do kosmetyczek ,nieużywały tyle chemi i żyły piękne naturalne.Pozatym uwazam ze ma za duzo kasy i to dlatego tez.