Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

nierozumiem po co sie podszywac .Ja mam naprawde powazny problem i sam niemoge tego problemu rozwiązac bo niechce jej urazić.Bede jak coś jutro rano na kafe

Gość i to jest niby
zdjecie twojej dziewczyny? czy to podszyw?

Gość tora
pewie ma bogatych starych.Obrzydliwie bogatych.Pozatym ze zna dwa języki to nieznaczy ze jaks mądra czy inteligętna jest.Jest pustą barbie a na studiach pewnie daje dupy

Gość i to ma być super laska

Gość tora
do poprzedniczki.Czy wy wszyscy gupcy jetescie.Ktoś próbuje sie podszyc pod załozyciela.Współczuje ci tej twojej laski pustaczki. Teraz ma ładną cere ale kiedyś moze miec brzydką ,dostanie szału i jeszcze włoski jej zaczną wypadac od stresu hihihihi

Gość no nie przesadzaj ze za taka
niby wszyscy sie oglądają???!!! moze i ładna ale nie taka przepiekna i rzucajaca sie w oczy!

Gość a skąd ona na to kasę bierze
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? może się puszcza :))

Gość pojebane społeczenstwo
jasne ze to podszyw ale ten tko gupi to uwierzy. Ja ci radze powiedziec tej swojej Julisi prawde ze ci przeszkadza to jej przesadne dbanie.

Gość pojebane społeczenstwo
ej to zdjecie to jakis podszyw napewno.tak mi sie wydaje

Gość kujonka 84
a ja bede czekac z rana na załozyciela topika bo tez mam pare pytan co do tej jego laski.Ciekawe skąd ona bierze faktycznie te pieniądze na to wszystko.Czytając posty zauwazyłam ze poszła na aerobik ale niebyło jej ze dwie godziny a miala zaraz przyjsc z tego co pisał.On poszedł do pracy a ona pewnie w kosmetycznym siedzi i kupuje tusz diora do kolekcji

Gość Schne Gesichtszge
Abstrahując od tematu...A co sądzicie na temat kobiet,które porzuciły styl intelektualistki czytającej książki,chodzącej do teatru,filozofującej,wczytującej się w każde słowo poezji,idealistki dążecej do duchowej perfekcji ,zmieniając się na pseudo-barbie.. Powód zmiany-samotność,brak podziwu,poddanie się masówce,hedonizm..

Gość oszołomka
Odczepcie sie ludziska!! Nie umiecie byc mili a to wszystko dlatego ze sami jej zazdrosicie!! i co to za pytanie" jak ona godzi czas na kosmetyczke, nauke i jego" widocznie nie ma lenia jak polowa z was i umie wziąść sie za siebie,szybko i sprawnie robi to co ma w planach. na pewno wolny czas przeznacza na kosmetyczke, by pozniej pobyc z chlopakiem. za to wy siedzicie od rana do wieczora przed tv....komupterem... i nic nie robicie.

Gość pupa3333
to po co chłopie znią jestes? ja niewidze jej w roli żony czy matki ? Umrzecie z głodu ,bez obiadu a ona bedzie latac po kosmetyczkach .

Gość kiriana
zgadzam sie z oszołomką.Sama śmigam po kosmetyczkach,chodze na salse,aerobik i fitness do tego studiuje a i tak mam czas na faceta .I on mnie kocha własnie za tą różnorodnosc.

Gość kiriana
może daj jej delikatnie do zroumienia ze troszke przesadza z makijazem czy tą dietą.Ale z drugiej strony taka śliczna laska z niej jest jak opisujesz to poninines sie cieszyc.Lepiej perfekcjonistka niż zakompleksiona mycha

Gość Schne Gesichtszge
Naprawdę zaczynam wierzyć,że okrucieństwo i zazdrość są zdobyczami naszej cywilizacji.Gdyby popęd seksualny zajmował centralne miejsce w ich związku,to jego dziewczyna,skoro byłaby "pustą laską' dawno byłaby z innym partnerem,a nasz "bohater" nie wtrzymałby tego napięcia wokół jej obsesyjnego dbania o swój wygląd.Każdy z nas jest dziwakiem..Tylko jedne dziwactwa są bardziej zauważalne,inne skryte..Dobrze,że wie o tym,że jego ukochana ma słabość do zabiegów upiększających-a może wogóle spróbować by je groteskowo przerysować-karykaturka?Ideały są nudne,ona nie jest ideałem,nikt nim nie jest,ale każdy dąży do jego osiągnięcia.Tylko że dla każdego ideał wygląda inaczej.na tym polega całe piękno.. A wracając do mojego pytania:co sądziecie o kobietach przechodzących metamorfozę z intelektualistek w pseudo-barbie?Czy spotkaliście się z takimi przypadkami?

Gość oszołomka
Pewnie ze lepiej ładna i zadbana niz szara mycha!! Każda z nas chce ładnie wygladac dlatego chodzimy do fryzjera, czy kupujemy sweterki i inne pierdułki. Kazdy zwalcza swoj kompleks!!ktos gruby ma diete a inny chodzi do kosmetyczki. Jesli ona nie musi bo bez tego jest ladna to jej szczescie i takze Twoje- autorze topiku!! Jesli ją kochasz to z nia porozmawiaj a na pewno bedzie juz ok :-) i nie przejmuj sie tymi komentarzami ze bedziecie glodowac bo nie umie gotowac czy nie urodzi Ci dzieci. Kazdy świnia zazdrosny wymisli cos na kogos by tylko nie okzało sie ze moze byc idealny :-p

na tym zdjeciu moja dziewczyna jest bez makijażu, prawda ze piekna i naturlana?

Gość kochanaKasienka
Niezły podszyt bo tamten facet niebyłby chamem i niepokazał zdjecia dziewczyny o której pisał.Tym bardziej ze napisał ze ją kocha.A pozatym on poszedł do pracy . Faktem masz niezły zywot z tą swoją Julią wierze ze ma tez jakies zalety w charakterze a nietylko perfekcyjny wygląd

Gość Schne Gesichtszge
Chyba jednak skuszę sie na założenie nowego topicu,bo tu nikt się na ten temat nie wypowiada:((

Gość Gegejen
Schne Gesichtszge znam wiele takich przypadkow kobiet, moje koelzanki z podstawowki ktore miały dobre oceny wielkie kujonki, teraz robia za głupie puste solary, zeby sie tylko podobac osiedlowym osiłkom Ja nigdy kujonem nie byłam,raczej średniakiem, ale miałam aspiracje by isc na studia, dowiedziec sie czegos wiecej, teraz jak wracam po studiach do mojego małego miasteczka Widze te wszystkie dziewczyny z mojej klasy, ktore nie poszły na studia, mogły bo nie były głupie, jak robia z siebie barbie solarki, no i cofneły sie w rozwoju niejako Ja brzydka nie jestem ładna...ale nie mam czasu na myslenie wyłącznie o wygladzie, jesttylkoe ciekawszych rzeczy

Gość ady ktos
podszyw zrobil!!

Gość jaaaaa
wypierdziel jej wszystkie kosmetyki,jesli cie wyjebie z domu to bedziesz wiedzial co dla niej wazniejsze

śmiejcie się, ludzie:o Prosiłem tylko oradę, a nie żeby ktoś się podszywał albo wklejał jakieś fałszywe zdjęcia! Dla wasze wiadomości, moja dziewczuyna naprawdę jest ładna, umieściła swoje fotki na bajer.pl i otrzymała bardzo dobre oceny. Nie chodzi o to, że jestem zaślepiony miłością do niej czy coś, ale po prostu ona jest piękna, podoba się wszystkim. No ale mi9 podoba się po prostu taka jaką jest... Nie potrzebuje tony kosmetyków. Kocham się na nią rano patrzeć- na jej ustka słodkie, śliczne oczy i lubię się do niej przytulić, takiej jaka jest. Ma śliczne i miekki włosy, ładną skóre... Dla tych, którzy są tak złośliwi, że zamiast udzielić rady, wolą się podszywać. Oto dowód, że ona jest piękna 9to jest to zdjęcie, które sama umieściła na bajer.pl): http://www.bajer.pl/?id=30395

Gość kochanaKasienka
podszyt na maxa.Jego dziewczyna julia studiuje wiec nijest żadną małolatą.A tak jak ktos powiedział wyzej topik załozyciela był szcery i nigdy niedał by zdjecia swojej dziewczyny bo ją kocha i wie ze mogłoby ja to zabolec baaardzo ze ona go z ta swoją pieknoscią o którą przesadnie dba doprowadza do szału.A zazdrosc podszywaczy niezna granic

Gość ale podszyw
:-D

Gość okok
tego solarium to jakby za dużo

Gość jeśli to zdjęcie
na bajer to ona to to jest MONSTRUM. Uciekaj gdzie pieprz rośnie!!

dzięki za obronę, z tym że wcale nie jest mi ona potrzebna:) Moja dziewczyna wie, ile jest warta, atąd może ta duma i jak piszesz nie jest jakąs tam małolatą. Ja nigdy nie zamieściłbym żadnych jeje zdjęć w necie, ale jak pisałem, zrobiła to sama, także chyba nie miałaby nic przeciwko, że je pokazuje. W końcu i tak można to zdjęcie tam obejrzeć. Sam je robiłem przed wyjściem na imprezę, na wspólnych wakacjach. Myśle, że porozmawiam z nią jednak nie chcę jej niczym urazić... Może dla Niej faktycznie jest to ważne, chce być zadbana. Ale już i tak jest. Nie wiem tylko jak jej to powiedziec

Ino poszłem do pracy to widze że dwóch zazdrosnych podszywaczy przyplątało sie na mój topik.Obydwa pokazane zdjecia oczywiście niesą prawdziwe.Dobrze ze mam dzis mniej pracy w pracy hihhi i moge w miedzy czasie wejsc na kafeterie.By już nikt mi się niepodszył zastrzegłem sobie nick.Bo niepoto opisałem historie która dotyczy mojej kobiety by ktoś sobie kpił z tego co napisałem.I licze na kolejne rady.Pozdro