Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość Bzziumm
Qrde, tak niechcacy mi sie dwa razy wysłało.heh...no to powodzenia "facecie".

Z tego co czytam to mi sie wydaje, ze twoja dziewczyna musiala miec jakies kompleksy w dziecinstwie albo rodzice o nia nie dbali i teraz dązy do tego, zeby byc idealna bodaje jej to jakis komform psychiczny ;) nic nie pomoże twoje gadanie, ze wolisz ja bez makijazu, albo Julia ma cos nie tak z psychika albo po prostu kocha taki styl zycia-w jednej i drugiej opcji twoje gadanie nic nie pomoze a w pierwszej moze przydalaby sie jakas pomoc specjalisty...? No nie wiem... Ale gratuluje cierpliwosci, ja na twoim miejscu bym z taka panna nie wytrzymala! :P

Gość zapomnieliśta
wspomniec ze kobieta inteligentna i madra przewaznie ma ciut gustu i smaku....a majaca pomaranczowa buzie od solarium raczej posadzic o smak sie nie da:) nie znam niestety kobiety z klasa i naprawde dbajacej o siebie ktora paradowalaby w tipsach z brylancikami i ze skora po solarium.miedzy smakiem i klasa a ''smakiem'' i ''klasa'' sa roznice moi mili.....czasami czlowiek wszystko zrobi dla swojej urody z wyjatkiem zachowania klasy stylu smaku...i dziwie sie ze kochacie sie zyjecie ze soba a nie potraficie porozmawiac ze soba?skoro w tej sprawie tak jest to i pewnie w innych.o roznicach trzeba dyskutowac....a z takiego zwiazku nic nie bedzie bo czuc na odleglosc ze mimo ze spicie w jednym lozku od siebie jestescie tak daleko jak sloneczko od ziemi:0