Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipka ....

własnie kupiłam test - może jeszcze ktoś?

Polecane posty

Gość fifi2
Jeżeli wyszło pozytywnie to napewno jesteś w ciąży, bo w tą strone test raczej się niemyli.

Gość filipka ....
SZOK

Gość Idzia
o kurcze!!!!! ale Ci zazdroszcze!!!!!:-) cudownie, po prostu cudownie!!! gratuluje!!! no, teraz to juz tylko do lekarza. ale ja tez czuje ze jednak jestem, ale test jeszcze nie pokazuje. super, super, super!!!!

Gość Daj znać jak wyszedł.
Super.. Gratuluję z całego serca.. Teraz trzeba udać sie do ginekologa. Życzę wszystkiego naj.. Pozdrawiam.

Tylko sie nie stresuj....zaparz sobie meliske. Moja siostra jak zobaczyla dwie kreski, a dodam ze dzidziusia nie planowala, chociaz w jej wieku to juz zadna tragedia, to dostala histerycznego ataku smiechu, a po chwili plakala, i znow sie smiala :) Takze wiem jakim to moze byc szokiem...Ale MOJE SCZERE GRATULACJI 🌻

Gość filipka ....
no w moim wieku to tez zadna tragedia mam 27 latek

Gość Idzia
A czy to, ze mam jakies takie bolące i ciezkie piersi, moze o czyms swiadczyc? Dodam, ze nigdy nie byly wrazliwe, nawet przed okresem...Kurcze, pewnie sobie wymyslam, ciaza urojona.... W koncu tak jak juz napisalam, dopiero 10 dni szalejemy, ale do okresu jeszcze jakis tydzien, a ja juz bym chciala wiedziec:-( Musze czekac, och..... Zaraz sobie zaczne wymyslac wiecej objawow, ooo, w glowie mi sie kreci:-)

Gość Wanka
Idzia ja też mam 7 dni do okresu i mam nadzieję, że nie dostanę.

Gość pomarańczowamama
idzia, mam tak samo jak ty zanim zrobię test powinnam jeszcze poczekać już jeden zmarnowałam mam jednak poczucie, że coś się dzieje nawet temperaturę zmierzyłam i jest podwyższona... :) my też zaszaleliśmy 10 dni temu odrzucająć precz prezerwatywy!

Gość Idzia
kurcze dziewczyny oby nam sie udalo:-) ja tez zrobilam wczoraj test, bo moj maz wyjezdzal i koniecznie chcial juz wiedziec:-) i to byla tez zupelnie spontaniczna decyzja, tak po prostu, robimy dzidziulka:-) naprawde chce wierzyc, ze sie udalo, bo to by bylo dziwne jakby nic z tego nie wyszlo, naprawde baaaaardzo sie staralismy:-)

Gość filipka ....
te bolace piersi u mnie to główna przyczyna moich obaw, no i oczywiscie spóżnijąca się @ kiedy moje okresy należały zawsze do regularnych, prz odchyłach 4-5 dniowych przy zmianach klimatu, kontytentu itp, w sumie liczyłam, ze teraz zmainy klimatu dają mi w kość i że stąd brak okresu, tylko wszystkie objawy przedokresowe nie wiem czemu były tzn już wiem Jestem w ciązy. Właśnie zadzwoniłam do faceta. Powiedział Kocham Cie i dodał no widzisz nieplanowane a jest i dobrze :-)

Gość Wanka
To super że masz takiego faceta.

Gość Idzia
widzisz, wszystko super sie uklada:-) bedziesz miala slicznego dzidziusia i kochajacego faceta, ktory sie wami zaopiekuje:-)

Gość filipka ....
no w moim wieku to tez zadna tragedia mam 27 latek

Gość filipka ....
hehe miałam nikomu nie mówic a jednakkkk juz zadzwoniłam do koleżanki a dziś pewnie powiem Mamie

Gość filipka ....
ale jaja bo w sumie dzieki Wam tu zrobiłam ten test od razu a nie czekałam do rana :-)

Gość Idzia
ja tez bym chyba nie wytrzymala z radosci:-) moze niedlugo ja, Wanka i pomarańczowamama tez bedziemy tak sie cieszyc:-)

Gość Wanka
Musimy jeszcze poczekać z tydzień........

Gość filipka ....
zapewne tak będzie jak chcecie :-) trzymam kciuki

Gość Idzia
normalnie nie wytrzymam tego tygodnia:-( a sutki to mnie tak bola, ze masakra... ale to moze z nadmiaru seksu:-) alez jestem niecierpliwa, co? dziewczyny dajcie znac koniecznie jesli beda dzidzulki, jednoczesnie zostaniemy mamusiami, bedzie o czym pogadac:-) filipka, jak sie czujesz? minal juz pierwszy szok?

Gość ja też czekammmm
właściwie chyba mogłabym już zrobic test bo minął dzień spodziewanej @ ale bardzo boję się rozczarowania bo brzuch boli mnie jakby @ miał zaraz nadejść co o tym myślicie dziewczyny???/

Gość Wanka
Podobno jak bolą sutki to ciąża murowana. Mnie niestety nie bolą, ale różnie to jest.

Gość ja też czekammmm
a mnie sutki bola

Gość Wanka
Do Ja tez czekammm objawy są podobne przed @ jak i w ciąży.

Gość filipka ....
piewszy szok minął :-) co prawda duuza niespodzianka ale co mi tam, kto wie gdyby nie wpadka to u mnie marne widoki na ciążę. Cieszę się. Badanka zrobię te co trzeba do lekrza pójdę w czwartek alb za tydzień, jeszcze zobaczę :-) Oczywiście z nadzieją, ze wsio OKdociera do mnie, że powinam się cieszyć. Mó brat z żoną starają się o dziecko od 5 lat i nic, nawet in vitro nie pomogło i to nie jedno. Moga się glupio poczuć jak obwieszczę wszem i wobec za jakiś czas moją nowinę.

Gość oka mgnienie
gratuluje :) takie "wpadki" potem najwiecej szczescia w zycie wnoszą :) a zawiodła Was antykoncepcja jeśli mogę wiedzieć bo zawsze mnie to zastanawia jak to jest :) ?

Gość Idzia
tak to niestety czasami jest, ze bardzo sie chce miec dziecko, a nie mozna...:-( ale nie mozesz z tego powodu miec wyrzutów sumienia, ze akurat Ty bedziesz miala...jestem pewna, ze wszyscy beda sie cieszyc razem z Toba, i im tez na pewno sie wkrotce uda! musi byc dobrze, innej mozliwosci nie ma!

Gość filipka ....
do oka mgnienie - glownie prezerwatywy, czasem bez "w bezpiecznym okresie" oczywiscie no i masz babo placek. Dwa lata to funkcjonowało bez zarzutu więc myślelismy, że robimy to dobrze :-)