Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blush

Pierwszy raz na solarium i co potem...

Polecane posty

Mam zamiar pojsc pierwszy raz na solarium i mam w zwiazku z tym pytanie... Wiem, ze solarka wysusza skore, czy po opalaniu mozna uzyc do jej nawilzenia zwyklego balsamu czy lepiej jakiegos specjalnego ?

Gość daria*
ja tez mam pytanko odnośnie sorarium bo wybieram sie na nie pierwszy raz i nie wiem na jak długo powinnam isc i czy lepiej isc na nowe lamy czy nie . dodam ze mam raczej jasna cere

Gość babyshine***
Bez przesady dziewczyny :) też byłam z miesiąc temu pierwszy raz na solarium i nie używałam potem żadnych balsamów itd. nic mi się ze skórą nie stało... No chyba,że wy macie zamiar chodzić codziennie... Ja też byłam na nowych lampach , pierwszy raz na 8 minut,po 2 dniach na 10 i po kolejnych 2 znowu na 10 :)

Czytalam na ten temat troche na solarium i mysle, ze najlepiej doradzi nam pani w solarium. W koncu ona sie na tym zna (przynajmniej mam taka nadzieje). Tez mam jasna karnacje i nie chcialabym wyjsc z solarium czerwona jak burak - wydaje mi sie, ze 5 minut jest ok jak na pierwszy raz.. No ale i tak trzeba sie spytac co bedzie najlepsze :)

Nie no ja nie mam zamiaru chodzic codziennie i strzaskac sie na machon, poprostu pytam sie co bedzie lepsze, bo mam sucha skore.

Gość babyshine***
no to wystarczy zwykły balsam nawilżający :)