Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschumi

szara cera, grudki...

Polecane posty

Gość tschumi

Ostanio pogorszyla mi sie cera...z promienistej stala sie blada, wrecz biala, widac kazde przebarwienie, porobily sie grudki i rozszerzyly pory... Znacie jakies sposoby na poleprzenie cery..a moze skuteczne kosmetyki?

Gość biała orchidea
Zawsze mozesz pojsc do kosmetyczki na wiosenne oczyszczanie cery.

Gość tschumi
Niestety nie stać mnie na taka przyjemność.

Gość tuututtka
a ja sie boje isc do kosmetyczki na oczyszcanie.Mam wagry czarne na nosie i brodzie troszke.Ze cztery wypryski i może pare zaskórników.Boje sie mimo iz niemam jakiegos trądziku ze mi rozniesie coś na skórze ,zarazi jakąs bakterią albo tak naruszy moją delikatną cere ze mi naczynka popękają. Dla mnie cena oczyszcania niegra roli ale boje sie poprostu spróbowac

Gość kasicz_ek
tez nie mam na to pieniedzy,buzie mam taka szarą,brzydka cere:(moz enie chodzi tu o pryszcze lecz np wokół ust mam zielono żółtą taka jaklby sina,wygladam strasznie:(nieiwme co na to poradzic;(chciałabym bardzo isc do kosmetyczki ale..nie mam kasy

Gość tschumi
zielono? sino? moze powinnas chodzoc codziennie na krootkie spacery, alebo opalic sie.

Gość kasicz_ek
właśnie ja mam ciemna karnacje,no bez przesady ale opaloną,smuce sie zpowodu takiej cery,nie dosc ż emam mieszaną cere tyo na brodzie czasem duzo pryszczy i do tego rózowe lpliczki,dołki pod oczami(nie od nie wysypiania)i ten nierównomierny kolor skóry:( buu

Gość tschumi
To moze jakis podklad ktory ujednolici Ci koloryt cery?Ablo lepiej puder sypki, bo nie zatyka porow...