Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc kolezanki

VEET DUO BIKINI jak?

Polecane posty

dostalam veet duo bikini ale niestety z zagranicy i nie ma po polsku sposobu uzycia..czy ktoras z was uzywa duo bikini? jak tak rto prosze napiszcie ile mam ten krem trzymac.. i wogole sposob uzycia;) dziekuje z gory i czekam na porady..pozdrawiam w sloneczny dzien! :-)

Ten bardziej śmierdzący (biały z niebieską nakrętką) nałóż grubą warstwą na 5-10 minut (to zalecenie producenta, ale ja trzymam dłużej, jeśli trzeba). Zbierz szpatułką. Ten drugi jest łagodzący - po depilacji.

dzieki za odp ;) jak sie sprawdza? bo slyszalam rozne opinie czesc twierdzi ze jest swietny a inni ze nie usuwa wlosow :/

Gość tez ciekawaa
jaki sa lepsze efekty uzycia tego kremu? na dlugich wloskach czy jak sa krociotkie odrastajace??

Długość bez różnicy. Tyle, że na długich zużywa się więcej kremu a na takich \"wczorajszych\" nie nakładam, bo trzeba odczekać 48 godzin między uzyciami. Nie piecze, nie kłuje jak odrastają włosy, nie robią mi się podrażnienia, ale nie jest tak dokładnie jak po ogoleniu. Na razie lepszej dla mnie metody nie znalazłam.