Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dove

Dove - odzywka do wlosow - pytanie

Polecane posty

Gość Dove

hej! ostatnio zaczelam uzywac Dove - szampon, odzywka do splukiwania i maska skoncentrowane nawilzenie - seria do wlosow farbowanych i jestem na maxa zadowolona!! extra bomba jak dla mnie, dzisiaj umylam wlosy szamponem, nalozylam odzywke i sie zagapilam i trzymalam ja na wlosach dlugo, az wlosy juz sporo podeschly mi i zauwazylam, ze fajnie sie wyprostowaly, tzn tak super extra wygladzily i sa prosciejsze, podsuszylam suszarka i jest rewelacja! nigdy nie osiagnelam takiego efektu za pomoca roznych innych kosmetykow - a juz rozne cuda robilam, mialam uzywalam bardzo czesto, dzien w dzien prostownicy przez co mialam wysuszone, zniszczone, teraz sa w duzo, duzo lepszej kondycji i jeszcze takie wygladozne, wyprostowane dzieki tej odzywce... az nie moge rak oderwac od wlosow i ciagle w lustrze sie przegladam::P imam w zwiazku z tym pytanie, czy jest ta odzywka jest do splukiwania a ja ja nie splucze, to czy moze jakos zaszkodzic wlosom? mam nadzieje, ze nie... nie nakladam jej duzo... czy ktoras z Wam tak robila/robi albo cos wie na ten temat??

Gość Dove
eee nikt sie nie wypowie??:( ja stwierdzilam, ze bede ja stosowac bez splukiwania, ale chcialabym przeczytac jakies komentarze;)

ja tak robie. Maseczke po umyciu glowy trzymam nawet 3 godziny, zmywam i nakladam odzywke ktora trzeba splukac ale ja nie splukuje. Nic sie nie dzieje, jedynie wlosy moga szybciej sie przetluszczac.

Gość Dove
Ewelka69 -> dzieki!! tego potrzebowalam:) czyli tak bede robic, widze, ze masz to samo, co ja, wszystko trzymam (na wlosy, twarz) jak najdluzej tylko moge:)

Gość zuzia lalka nieduza
Nie to nic nie zaszkodzi włosom. Jedynie to ze częsciej bedziesz musiała myć włosy bo wiadomo troche przeciazone są...

Gość ZApraszamy
http://www.mojeforum.net/probkomania/index.php Zapraszam na swientne nowe forum, dla kobiet interesujących się urodą!!! Zapraszam!!!!!Obecnie forum jest w fazie rozwoju, dlatego nie ma tam jeszczeduzo informacji ,lecz dzieki Wam mozemy na nim stworzyc domową atmosferę ZAPRASZAM!!!!! Wchodzcie, logujcie się i zapraszam do pisania!!!!!