Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszon.

Helmans , Kielecki , Winiary , Motyl , Roleski , Knor .Ktory majonez najlepszy?

Polecane posty

Gość mosso
jadł ktoś mosso? dla mnie pyszota! mają jeszcze pyszny ketchup, taki w słoiczku! polecam!

Gość wolą te co mają
spróbowałam wszystkich i zdecydowanie wróciłam do kieleckiego

Gość kucza Pola
helmans pychotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Lisek9000
Winiary dekoracyjny najlepszy jest :)

Gość ja to myślę
Niestety kielecki, choć jest droższy ale jak spróbujesz raz to innego już nie kupisz

Gość Małolat
No proszę was...TYLKO DEKORACYJNY WINIARY! :)

Gość Thor_uni30
Nie próbowałem Kieleckiego, ale będę musiał :) Do tej pory smakował mi tylko Helmanns Original, ale zmienili recepturę i zamiast soku z cytryny walnęli musztardę do składu. Zrobiła się z tego octowa breja nie do zjedzenia... masakra. Wykupiłem ze sklepu całą partię ze starym składem, uważając na termin ważności, ale już mi się powoli kończy... załamka.

Gość oczywiście że kielecki

Gość mosso
mosso i agrovita a kieleckiego nawet na oczy nie widzialam. Musze poszukac skoro taki dobry :)

Gość Mała_123
Winiary jest najlepszy a najgorszy helmans.

Gość aglia
KIELECKI

Ja w sumie jadłam tylko Winiary i Helmans. I z tych dwóch bez porównania najlepszy jest Winiary. Ale naj naj lepszy był taki domowy...mniam :P

w rodzinnym domu - tylko kielecki, innego się nie kupuje, wiadomo, trzeba być wiernym krajanom:) odkąd mieszkam w innym mieście przerzuciłam się na winiary - smak mi się jakoś zmienił, wolę teraz łagodniejszy:)

Gość :D:D:D
Ktoś kto nie mieszka na Dolnym śląsku, nie jest w stanie powiedzieć który jest najlepszy, ponieważ nie zna Majonezu ŚWIDNICKIEGO, który jest tylko i wyłącznie na Dolnym Śląsku ;) CUDO !

Gość chyba kielecki.l...
hmhm wg mnie kielecki bo ma najmniej tych wszystkich syfów dodatków-konserwantów.

Gość Kielecki
oczywiście że Kielecki

Gość Mario P.
Helmans, Kielecki, Winiary, Roleski :))) to wszystko przemysłowa z proszku jajecznego. Ostatni chyba już majonez krecony ręcznie w mikserach jak przed laty, a co najważniejsze z CAŁYCH JAJEK a nie proszku jajecznego to Soplicowo z firmy Alicja ukrytej w podkrakowskich Dolinkach. Kupuję go w Warszawce w Sudawii na Racławickiej http://sudawia.pl/sklep-sudawia/octy-oleje-oliwy-musztardy-sosy-chrzany-majonezy/

Gość Mario P.
Helmans, Kielecki, Winiary, Roleski :))) to wszystko przemysłowa z proszku jajecznego. Ostatni chyba już majonez krecony ręcznie w mikserach jak przed laty, a co najważniejsze z CAŁYCH JAJEK a nie proszku jajecznego to Soplicowo z firmy Alicja ukrytej w podkrakowskich Dolinkach. Kupuję go w Warszawce w Sudawii na Racławickiej http://sudawia.pl/sklep-sudawia/octy-oleje-oliwy-musztardy-sosy-chrzany-majonezy/

Gość iperyt
PRODYM z Rudy Śląskiej choć szkoda że dostępny praktycznie tylko w tym mieście.Z ogólnopolskich Kielecki ale w zależności od partii bo ostanio cos eksperymentują i nie wychodzi mu to na dobre.

Gość do martvej pisdy
tylko MAJONEZ POMORSKI (ocetix) - chyba nie jedliście! kielecki się chowa:D

Gość do martvej pisdy
a jeśli chodzi o ketchupy i koncentraty pomidorowe, bo ktoś też wspomniał to najlepszy jest KETCHUP I KONCENTRAT WŁOCŁAWEK! lepszego nie ma! te helmanse,heinze,kotliny,pudliszki i inne dziadostwa się chowają!:)

Gość tylko POMORSKI
ludzie, jeśli nie próbowaliście POMORSKIEGO z OCETIXU to nie znacie smaku najlepszego majonezu na świecie....