Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ona*

Cena za wizytę

Polecane posty

Gość *ona*

ile może kosztować wizyta u ginekologa?

Gość *ona*
do przychodni raczej wolałabym nie iść, bo to pierwsza wizyta a prywatnie lekarz jest bardziej cierpliwy i w ogóle. :) dlatego nie wiedziałam czego mogę się spodziewać :] 5 dych? nie tak źle nawet... ;)

Gość *ona*
heh 120 zl to juz trochę gorzej -_-'

Nie martw sie ,nie mowione ,ze bedziesz miala robione usg .Ja akurat musialam miec i dlatego tak duzo wyszlo .Sama wizyta 70 zl. :)

Gość *ona*
ech... tylko wolałabym żeby mama się nie dowiedziała... :/ a u nas ciężko z tymi przychodniami i najczęściej trzeba rano. a u mnie to niemożliwe rano. w ogóle lipa zdeka -_-'

Gość superalka
Czemu mama ma sie nie dowiedziec??ja tez tak myslałam powiedziłam jej po fakcie i sie ucieszyła tylko sie zawiodla ze jej wczesniej nie powiedziłam:P a pierwszy raz bylam u wrednej baby i dałam chyba 40 zl..a potem juz w przychodni u fajnych lekarzy!!

Gość susi
30zł + cytologia 10zł i usg dopochwowe 10zł. razem 50zł dr spyra z katowic. swietny specjalista :) przyjmuje także na NFZ

Gość *ona*
mama się nie może dowiedzieć bo mam 17 lat i ona kojarzy pójście do ginekologa TYLKO z seksem. no widzę że ta 50 to takie minimum :)

osobiscie chodze do Gdanskiego Swissmedu - na NFZ, nie place nic a moj ginekolog jest co by tu duzo mowic - swietny.. Przyjmuje rowniez prywatnie z tego co wiem, klinika jest na wysokim poziomie, jest tam czysciutko itepe - nie to co w przychodniach.. Co nie swiadczy ze w przychodniach jest gorzej :) Babka musi byc dobra, bo rejestracja trwa z miesiecznym wyprzedzeniem.. -- Pozdrawiam!

Gość susi
nie ma reguły ze przychodnia = obskurna, prywatny gabiet = ładny. ja chodzę do przychodni, ale gabinet i poczekalnia wyglądają lepiej niz w niejednym prywatnym gabinecie. moze dlatego ze są świeżo po remoncie ;)

Gość *ona*
heh no to ja chyba też o tym pomyśle. ale czy to się wpisuje w książeczkę czy gdzieś indziej, że byłam?? -_-' wiem, że to głupie. ale inaczej nie mogę :( a szkoda, bo ja bym chciała normalnie jak człowiek to załatwic, a nie z obawą że mama się dowie, bo spotkam jakąś znajomą która jej powie. masakra. :/

Gość superalka
w ksiazeczke nic nie wpisuja!!moze jednak powiedz jak ma sie od kogos dowiedziec..ale jak uwazsz ja bylm pierwszy raz mając nie cale 16 lati okazało sie ze dobrze ze poszłam bo wykryła umnie nadzerke wiec musiałam powiedziec mamie

Gość do susi
hej ! a ten dr spyra naprawdę jest dobry ? leczył cię na coś ?

Gość susi
na razie byłam u niego 2 razy (na nfz). zrobil mi badania, o które u poprzedniej gin musialam się upominać i jeszcze za nie płacić! a tutaj wszystko za darmo, w miłej amtosferze... na razie odkrył dlaczego mam nawracające infekcje pochwy i zacząl mnie leczyć (lekami, które nie kosztują pół pensji). nie wiem jaki będzie efekt ale ja wierze że będzie dobrze ;)

Gość forty
Najlepiej idz do dzieciecego (do 18 roku zycia)- sprawdz gdzie jest w twoim miescie, bylam z 7 letnia corka. Ma prywatny gabinet, podpisana umowe z NFZ, i bardzo delikatne podejscie bo to pierwszy raz.(nic nie placilam). Mala miala brzydka wydzieline, tylko delikatnie jej rozchylila wargi i zapisala masc. Mala jest panikara , a nic sie nie bala.

Gość forty
Jesli masz wiecej niz 18 lat to nie mozesziisc do dzieciecego. Uwazam ze w przychodni jest w porzadku, ja chodze do przychodni, a na konkretne zabiegi prywatnie. Podobaja mi sie ceny w Katowicach.

Gość Zirael_lara
Perffumka, a gdzie jest ten Swissmed? I do kogo tam chodzisz?