WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu najlepiej to sczeznij w tym namiocie kazdy ma cie w uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu lize duupcie Giny mm tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WhySuchSzlora napisał: najlepiej to sczeznij w tym namiocie kazdy ma cie w uju i vice versa wstretny grubasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: i vice versa wstretny grubasie jestes niemeskim pasywem daj spokoj babom geju wstretny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu odprdol sie i zajmij sie dawaniem doopy nikogo nie obchodzi twoja opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: jestes niemeskim pasywem daj spokoj babom geju wstretny jestes oblesnym wstretnym grubasem, a masz sie za nie wiadomo kogo. a od gejow sie odczep, smierdzielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: odprdol sie i zajmij sie dawaniem doopy nikogo nie obchodzi twoja opinia to nie pisz do mnie i wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu to mnie nie komentuj spasiony walikoniu obsliniony ty dostajesz chyba slinotoku jak te swoje monologi wstawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: to mnie nie komentuj spasiony walikoniu obsliniony ty dostajesz chyba slinotoku jak te swoje monologi wstawiasz bede robił sobie co bede chcial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu w namiocie nie zdechne, bo zaraz ide na saunowanie i bede robil sobie spa, a ty zdychaj w domu przed telefonem, gadzi wielorybie koninski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 1 godzinę temu Ta to też ma coś z garem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu no jeebnieta jest, nie dziwie sie, ze skonczyla z wykastrowanym kotem, a innym wmawia impotencje i dawanie tylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 19 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Traffic Lights napisał: Dziś ograniczę się tylko do podkładu i szminki. Bez lashes. Jest zimno a chcę ubrać czarna małą, rajstopki i sztuczne futerko. Chcę być classy i będę … muszę ogolić nóżki. Pamiętaj, że jutro wstajesz do nowej pracy w MOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu w sumie to ide do mamy na chate, kupie sobie sole morskie w hipermarket na relaks i sobie zrobie goraca kapiel jutro uderze na saunowanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, kochamelcie13 napisał: nie lize, bo pieerdoli ze srunem tak jak ty. lizac doope to moge Elci, bo Elcia gardzi tym odpadem. Dlatego Kocham Elcie Fakt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Fakt. No, jak dzisiaj zobaczyłem gine piszącą do sruna daj piwo, to już mi uczucie minęło. Odkochalem się. Doopodajek tutek to ja nie kocham. Dobra ja uciekam na razie, bo idę sobie po sole morskie i gorąca kąpiel czeka na mnie, mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Pa, do później xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu Sroon to sroon. Chociaż nie jest pedauem pasywnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Zamknij mordę i do obory szumowino Ty chyba wychowałaś się w oborze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 395 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Traffic Lights napisał: Dziś ograniczę się tylko do podkładu i szminki. Bez lashes. Jest zimno a chcę ubrać czarna małą, rajstopki i sztuczne futerko. Chcę być classy i będę … muszę ogolić nóżki. Cale to strojenie sie jest nic nie warte jesli twoje uczynki byly nikczemne, wszystko co robisz sluzy jedynie zeby dobrze wygladac w oczach ludzi ale juz nie w oczach boga, bog widzi to co jest pod tym obludnym makijazem, rajstpokami i futerkiem, bog przeswietla ludza dusze i zna twoj kazdy ruch i kazda mysl, przemysl to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu Same owsiki na różnych kontach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 59 minut temu od sroona odrzucaja cechy bezkregowca w osobowosci obecne u srynika w stezeniu stukrotnie wiekszym ale przynajmniej ma pena i wie jak go uzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 58 minut temu Jestem bezkręgowcem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Jestem bezkręgowcem hihi Bezmozgowcem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Bezmozgowcem Zamknij mordę bo oddeleguje do obory szmatławico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 55 minut temu xD haha ale Gienia ustawia ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 54 minuty temu macie jom sluchac i sie nie doprdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 54 minuty temu Gienia ma futerko, rajstopki i pas do ponczoch i bedzie dymac malolata a wam nic do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 53 minuty temu pas to juz bez rajstop tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 52 minuty temu a sralowany do budy do Elci swojej pani warowac a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach