WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: moja psiapsi jest super poukładana, racjonalna, stabilna. A ja to przeciwieństwo spontaniczna i emocjonalna. 25 lat przyjaźni bedzie w tym roku haha dobrze miec psiapsi chociaz moja jak sie napije to robi sie gadem trzeba jej walnac w czapke wtedy ja nie wiem te ludzie to bardziej jak zwierzeta jednak chociaz to ok bo zwierzeta sa niewinne tylko daza za instynktem jak psy pawłowa heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu w ogole to nie mam pamieci do twarzy i imion i wkladam wysilek zeby zapamietywac jakies ploty bo ludzi mam w dópie głemboko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu a ci tacy powiadomieni, teamowi matko co za gady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Dobrze, że mój przyjaciele nie piją. Ja sobie nie wyobrażam mieć dziewczyny, która lubi sobie wypić jak bumbo albo Gienia, bo to wstyd z taką się pokazać na mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu A libed jaki plotkarz to jest ekstrawertyk dziwni sa tacy ludzie strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Chociaż tu w UK niektóre alkuski, które loja piwo albo z butelką cydru łażą po mieście to fajne szczupłe laski. Ale nie chciałbym chyba z taką być, co pije. Niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu jak to zyje wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu A co to jest extrawertyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu ja funkcjonuje tak ze udaje ze slucham tych co duzo ...om a ze mam normalna morde to nie bija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu ty to duzo pjerdolisz a nic ciekawego jestes pustakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu szkoda ze tyle tu siedzisz i piszesz az ciekawsze osoby sie bojom pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu No jestem pustakiem i bardzo dobrze. Dumny z tego jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Bardzo dobrze. Mam dużo czasu i marnuje sobie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu ja nie pije nudny cvelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu sobie pieprze jak to autysta i mam wyssrrane na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Jestem nudnym cvelem i jestem z tego dumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu To fajnie. Przynajmniej mnie nie stalkujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu nie jestem toba zeby ludzi stalkowac denny looserze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu probuje se wyobrazic co ktos czuje i rozwijac wyobraznie skupiajac ja na czyms innym niz wlasna pissda i jej doznania haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Jesteś. Ja nikogo nie nekam i nie stalkuje, bo mi wszyscy koło wora latają. Dla mnie możecie wszyscy zdechnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Ja się muszę zaraz zbierać na saunowanie, niestety Ale może sobie jeszcze partyjkę w wild rift pieerdolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu szkoda, ze gram w glupie gierki jakies, bo trenowanie perkusji albo nauka OpenBSD by mi sie bardziej przydala, no ale nic nie poradze, ze mam autyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu spadaj stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: spadaj stad jestem uzalezniony i nigdzie nie ide. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 75 Napisano 1 godzinę temu Paszol won do obory … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: spadaj stad ty mozesz spadac pobiegac albo na silownie, bo ci doopa urosla grubazie, a pod cyckami masz pot i ci smierdza pachy, blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Paszol won do obory … na odwyk wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu bumbo tyle zre, upasiona swinia, ze sedes lezaka to by nie wyrobil od nadmiaru klockow. z doopy ci wali bumbo, bo sie nie myjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 1 godzinę temu Gina juz cie wypraszala haha a ty jej dope lizesz pupilku pisdusiu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Gina juz cie wypraszala haha a ty jej dope lizesz pupilku pisdusiu xd nie lize, bo pieerdoli ze srunem tak jak ty. lizac doope to moge Elci, bo Elcia gardzi tym odpadem. Dlatego Kocham Elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach