Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna ***

Sami NUDZIARZE na tym forum!!!!!

Polecane posty

Gość inteligentna ***

tematy denne nawet nie ma o czym poczytac piszecie tylko na glupie posty : jak schudnac od kiedy zaczynamy, jestem brzydka jak sobie pomoc pierdze w nocy wisza mi cycki w wieku 15 lat itd BUUUUUUUUU nawet nie ma czego poczytac konkretnego

Gość zenujonco słabo
czuje że ten topik będzie miał dzisiaj najwięcej wpisów :p

Gość Samaela
No to o czym chcesz poczytać/pogadać?

Gość Kafffffffffffffffffka
Ja tam uważam, że jestem młoda, ładna, mądra, zdrowa i czuję się z tym świetnie.

Gość inteligentna***
Nie wiem jakim temat rozpoczac bo to co was interesuje mnie jakos nie za bardzo:/ ile mozna czytac o tym samym typu: smierdzi mi spod pachy mam malego albo tez jak ogolic nogi

Gość inteligentna ***
mam dwa fakultety i pracuje w biedronce :o na szczęście mam sponsora który zarzuca mi tysiaczka na miesiąć za który moge sobie nakupowac tyle draży że wszystkie kasjerki w biedronie robią takie oczy jakby UFO zobaczyły :) a ja tylko draże kupuje :p

hoho, to co tu jeszcze robisz pani aktywna i absorbujaco osobowosc? ;) sru na inne forum, gdzie NIE MA NUDZIARZY ktorzy pisza o swoich problemach, radza innym jak byc zdrowszym, wspieraja sie i podpowiadaja w zyciu, ludzi ktorzy potrzebuja rad i zwyklego pisania z ludzmi o podobnych problemach i sytacjach zyciowych ;) moze idz na dzial \"gwiazdy/kino/tv\" tam codziennie najswiezsze ploteczki! a najlepiej www.pudelek.pl

Nie chcę Cię obrażać, ale muszę to napisać - sama jesteś nudna. Gdy coś wydaje się nudne, należy to zmienić; w tym wypadku wymyśleć coś mniej nudnego niż topick, który założyłaś. Bonne nuit ! 🖐️ :D

Gość prawdziwa inteligentna***
Jak Ci sie nie podoba to po co piszesz mi sie nie podoba polowa tych tematow wiec nie pisze na nie

Gość prawdziwa inteligentna***
Jak mi sie czyjes tamaty nie podobaja to nie pisze na nie a jak Tobie sie moj nie podoba to tez nie pisz

Gość AGENTKA 007
JA....cyś są...

Gość ojojojo
ojojo jaka intelektualistka... idź poczytać Frouda a nie ślęczysz przed kompem na takim dennym Forum

Gość inteligentna ***
Nie uwazam sie za super madrą ale niektore tematy poprostu mnie rozwalaja. czy na tym forum sa same dzieciaki? :(

Gość Gwiazka
Jestem gruba , brzydka , pierdzę w nocy i wiszą mi cycki mam 15 lat. POMOCY !!!!!!!!!!!!

nawet jesli... jako dziecko nie mialas problemow? kurcze, mnie irytuje w tym forum to ze po milio razy zakladane sa topiki ktre juz byly wczesniej. wystarczy przejrzec 3 strony dalej forum ;) ale mniejsza z tym... co do tematow, kazdy ma jakies swoje, dzieci maja, nastolatki i dorosli ludzie.. w czym problem? rozwalaja cie tematy? to ich nie czytaj ;)

Gość no gosiaaaaaaaa
ja uważam, że to forum jest bardzo ciekwa, wiele sie można dowiedzieć, nauczyć, pozanć ciekawych ludzi, oczywiście tylko na topiku "śmietnik"

przepraszam za niejasnosc wypowiedzi :P jestem po ciezkim spotkaniu : co do tematow, wszyscy maja swoje problemy.. maja je dzieci, nastolatki i dorosli ludzie. wiec o co chodzi? jak cie rozwalaja niektore tematy to ich nie czytaj, poprostu ;)

Gość inteligentna**
Ok juz sie przerzucal na inne forum