Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkomórkowiec

szukam komórki

Polecane posty

Gość bezkomórkowiec

ak byście model polecili? poli, aparat, możę kamerka. funkcja mms, kolorowy wyświetlacz. wiem że teraz to standard ale jednak. chodzi mi o taka z bajerami jak możliwość nagrywania dźwięku i obrazu. no i zeby bateria Li-on trzymała ciut więcej niż cztery dni. chociaz niech bedzie - 4 to granica. aha i cena. nie mam kompletnie rozeznania w telefonach, więc prosze o pomoc. z góry dzięki

Gość ktos taki jak ja
sony ericcson k700i super telefon, dobre prezencja, mozliwosc nagrywania mp3, full wypas jednym slowem:)

Gość bezkomórkowiec
o dzięki. a cena tak pi razy drzwi?

Gość bezkomórkowiec
aha i ile trzyma bateria w tym sony ericcson k700i

Gość ktos taki jak ja
hmm to zalezy... ja kupilam za zlotowke w erze na abonament(40zl miesiecznie w tym 80 minut darmowych)-jestem zadowolona z abonamentu i z telefonu:)

Gość ktos taki jak ja
a bateria trzyma 4-5 dni, zalezy jak duzo jej uzywasz Jesli non stop dzwonisz, sluchasz muzyki, wysylasz smsy to i z dwa dni tylko potrzyma,ale jesli tak normalnie, to 4-5 dni przezyje:)

Gość bezkomórkowiec
dzięki bede sie rozlądać. myslałam też o jakiejś nokii lub siemensie.

Gość ktos taki jak ja
siemensy szybko sie psuja, a nokie sa proste i latwe w obsludze! zreszta najlepiej przejdz sie do punkto sprzedazy i popytaj i tam uzyskasz pelnych informacji od bardziej kompetentnych ludzi:) dobranoc..uciekam spac:) i udanych zakupow:)

Gość ktos taki jak ja
punktu rzecz jasna:)

Gość bezkomórkowiec
a zapomniałam że bluetooth czy jak to sie pisze byłby mile widziany

Gość pytajaca...
co to jest ten blootoh?

Gość pytajaca...
co to jest ten blootoh?

Gość pytajaca...
tak samo sie przesyła jak podczerwienią? bo w komorce mam to i to:)

Gość bodzio11
ja bym radzil motke v3

Gość Victoor
no fakt, w mixplusie teraz telefoniki są fajne. ja widziałem w akcji kiedyś se w200i. muzykę puszcza jak z dobrego discmana. tylko, że nie trzeba dodatkowo discmana nosić.

Gość chicken24
Hehe, Victor, taka to juz rola telefonow, nazwijmy to 'muzycznych, by mozna z nich bylo korzystac w nudnej podrozy. Wszak bez muzy, jak bez reki a takie telefoniki sa poreczne i sa przystene. Zauwazcie ze PlusMIX zrobil cala oferte wokol tych telefonow. Play tez budowal wokol Multimedialnosci!

Gość Ogitarorko
Ja wzielam muzyczna Nokie 5200 w nowej taryfie skierowanej do kobiet Cafe Plus, do tego sciagnelam sobie kobieca tapetke:)))

Według mnie najlepsze komórki są z Nokii. Nigdy nie miałam innej komórki niż Nokia, i nigdy bym sobie żadnej innej nie kupiła. Ja niedawno kupiłam sobie nową komórkę, bo moja już mi się trochę znudziła. Pobuszowałam po internecie i znalazłam taką spoko z bajerami: http://www.1komp.pl/produkt-46-188-566-32672,telefony_komorkowe_nokia_n85_copper_hsdpa_3g_edge_wlan_gps_a_gps_voip_usb_mp3_aparat_5.0_mpix___kolor_czarny.htm Jestem z niej bardzo zadowolona.

Ja też jestem szczęśliwą posiadzaczką Nokii, wcześniej testowałam Siemensa i Samsunga, ale Nokia moim zdaniem najlepsza:) Ja mam akurat 5200 w mixie i jestem w miarę zadowolona chociaż to bardzo popularny telefon:) Ostatnio spodobał mi się LG Cookie a i takie stałe modele, które mam na oku z Nokii to 7373, 7390 i 6111 ale muszę poczekać do końca mojej umowy:)