Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeuritte

MICROGYNON 21

Polecane posty

Gość margeuritte

ktora z Was braala? wypowiedzce sie o samopoczuciu itd

Gość Matylda79
Witaj brałam Microgynon przez 4 lata. Samopoczucie OKAY ale kilogramów przybyło mi chyba z 10 :-0

Gość team
ja biore juz od 6 lat i nie widze zadnych dodatkowych kg:)

Gość klaudis
ja brałam bardzo długo,pare lat czułam sie ok nie miałam zadnych dodatkowych kilogramów nie martw sie -:)

ja biore od 2 miesiecy, powiem ci ze z tabletek sie nie tyje, tylko poprostu wzmagaja one apetyt, ale jesli sie powstrzymasz nie utyjesz, kiedy jestem glodna pije wode jem jablko albo ogorka i powiem ci ze schudlam 5 kg od lutego, a tak ogolnie to czuje sie po nich dobrze tylko od czasu do czasu poboluje glowa, powodzonka papa

Gość margeuritte
DZIEKI ZA RADY :)

Gość doortacomakota
ja biorę trzy miesiące microgynon.dobrze się czuję.przytyłam może z dwa kg,z czego dużo "przybrały na wadze"moje piersi

Gość przytulka
ja bralam pol roku,na poczatku byly super,ale stracilam zupelnie libido.kazda reaguje inaczej na tabletki pamietaj o tym,z tego co wiem to po micr,kazdej urosl biust:)

Gość melka11
ja jestem w trakcie 1 opakowania dobrze sie czuje ale okres powinien mi sie skonczyc w czwartek a ja jeszcze mam plamienie takie ciemne brazowe czy to normalne jutro dopieo ide do lekarza ale mnie to gnebi ;/

Hej ja biore od dobrych 5 lat nie przytyłam nawet kilograma. Czuje sie ok. Te tabletki muszą być odpowiednio dobrane :)

brałam Microgynon przez pół roku i strasznie przytyłam w brzuchu. Ale poza tym to nie miałam żadnych problemów z samopoczuciem