Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam głupotę życia

nieuwierzycie

Polecane posty

Gość zrobiłam głupotę życia

Opowiem wam swoją historię , chciałabym wiedziec co o tym sądzicie. jak mam się czuć. mając 20 lat, potem 21......studia wiadomo.....poznałam na uczelni faceta bylismy w związku. kochaliśmy - plany na przyszłośc. Jednak zerwalam i spotkałam się dla przekory ze znajomym z roku obcokrajowcem. czyłam się wtedy chciana, atrakcyjna i wiecie potrzebowałam pocieszyciela. Nastepnie pogodziłam się ze swoim byłym i było wszystko OK. Kochaliśmy się całowaliśmy, ciąża , szybki slub i poród. No i tu stała się gehenna moja i moich rodziców, męza. Dziecko nie było męża. W sumie mozna było jakoś nawet tu ukryc bo nigdy bym nie wpadła na to ze dziecko mogłoby byc nie męża. Było mojego pocieszyciela obcojrajowca. no i zostałam wyklęta ,że złapałam męza na dziecko, ze zdradziłam,że sie puściłam. prezyłam załamanie nerwowe. Nie umiałam żyć z tym a juz napewno mój mąz. Oczywiście mąz odszedł, były żale kłopoty. Pocieszyciel juz wie o dziecku no ale cóz. ma swoje plany na zycie i niekoniecznie związane ze mną. Potrzebowałam męża i na siłe chciałam z nim byc bo dziecko podobne do niego. Boli mnie to . dziecko ma obecnie 7 lat i chodzi do szkoły. przzywa katorge. jest wyśmiewane wyzywane, oczerniane, na mnie tez krzywo patrzą, panna z dzieckiem mówią i to czarnym. No jestem po rozwodzie więc panną nie jestem , ale to akurat nikogo nie obchodzi. jestem zła i wyklęta. pracuje sobie, i wynajmujemy mieszkanko. Nie jest usłane rózami moje życie i moje dziecko cierpi za mój błąd w życiu. jedyny błąd. A miało być tak pieknie.Boze czemus mnie opuścił. dlaczego ja?

Gość murzynka wyklęta
czytam ciebie i to jakbym czytała swój zyciorys. Popeółniłam to same. Tylko ze ja nie miałam ślubu z chłopakiem. poprostu byłam w związku z murzynem po kryjomu. Nikt nie wiedział do momentu jak nie zaszłam w ciążę, pytali z kim. Powiedziałam, Zaczeła się tragedia. Mój syn ma 16 lat i przeszłam to co ty przechodzisz. Moje dziecko było opluwane wręcz torturowane przez rówieśników. Mówili o brudzeniu krwi, zasmiecaniu Polski. Wiem wiem, taka prawda ze w Polsce coraz więcej czarnych sie rodzi i niebawem Polska bedzie czarna własnie przez takie puszczalskie jak my. Kobiety Polki - moze więcej dyscypliny!!!!!!Nie brudzmy Polski tak jak my to zrobiłysmy. Wstyd mi bardzo i przez to cierpi moje dziecko. mówi się ze nie ma rasizmu. Moze i niema bo nikomu nie przeszkadza to ze obok w bloku mieszka czarny, jednak Polska traci biały kolor i to martwi wszystkich. niestety tak jest i świadoma jestem tego. Mój syn nie ma kobiety, nie bedzie się żenił i żle mu tu w Polsce. Marzy o wyjeżdzie do USA. Cięzko bedzie bo tam chyba nie ma tak łatwo no i nie łatwo się dostac. Ojciec tez nieprzyznaje sie do nas. Mói rodzicce nadal nie maja kontaktu z nami. Doskonale ciebie rozumiem.

Gość a-no-nimka
ekhm....to naprawde glupota zycia no, nie mam na mysli tego ze masz dziecko z obcokrajowcem ale ze tak pogralas sobie zyciem tylu osob, ze nie sprawdzilas z kim jestes z ciazy

Gość zrobiłam głupote życia
a skąd miałam wiedzieć ze będę w ciązy z tamtym czarnym? sama dowiedziałam się w szpitalu jak mi je połozyli na piersi. byłam w szoku i niechciałam go. Mówiłam ze to nie moje. Potem dopiero mi sie przypomniało ze przeciez moze byc moje.

Ty Murzynka weź się tak porządnie walnij w głowę. Co to za teksty \"Kobiety Polki - moze więcej dyscypliny!!!!!!Nie brudzmy Polski tak jak my to zrobiłysmy. \" Twierdzisz ,że twoje dziecko to brudas??????:O To z tobą coś chyba nie tak:O

Gość tak se pisze
"Nie brudzmy Polski tak jak my to zrobiłysmy. (...) Jednak Polska traci biały kolor i to martwi wszystkich. Niestety tak jest i świadoma jestem tego." Co jest grane, zdurnialas dziewczyno? Przejelas prymitywne, rasistowskie teksty od przesladowcow swojego syna??

Gość mam pomysła....
dobry tytuł nieuwierzycie..........i nie wierzę w to co czytam

Gość murzynka wyklęta
Niesty to prawda. My Polki popełniamy błąd idąc do łózka z murzynem i dając sobie zrobic dziecko. Taki facet opuści i ucieknie. Dziecko rodzi się bez ojca w czarnym kolorze i narażone jest na ośmieszanie sie i tragedie. Moje dziecko to przyżyło i przezywa. Taka jest prawda moi drodzy. otwórzcie oczy. Nie wiecie jak to jest naprawde. Moje dziecko nie jest brudasem, chodzi o brudzenie rasy białej. tak jak Aida przepowiedziała ,ze za 10 lat Polska bedzie kolorowa. A dlaczego? bo coraz więcej kobiet puszcza się z czarnymi . Coraz więcej murzynów przyjeżdza na studia i bałamucą tu Polki. Niestety przeciez tak jest. Przeciez wiem co mówię.

Gość MAGDALLENKA
co to znaczy zbałamucić? a gdzie wasz rozum? gdzie?

Gość tak czytam to
Murzynka dobrze ze masz świadomość tego ze tak jest jak piszesz. niestety nie zmienisz tego i podziwiam cię za trzeżwość umysłu i za odwagę i siłe w zyciu z tym wszystkim. mam nadzieję ze takiech kobiet jednak jest mało , które są w związkach z murzynami. Chciałabym aby moje dziecko kiedys nie związało sie w Polsce z murzynka czy murzynem i niechciałabym mieć wnuczki czarnej, a faktycznie jak tak bedzie dalej jest duze prawdopodobieństwo ze bede babcią czarnego wnuka:(

Gość porażenie
Moją znajoma tez jeden podrywał, kokietował.Teraz wiem ze zależało mu na pochodzeniu . Przyjechał z buszu z biedy na studia. Jakoś je ukończył i uwiódł moja koleżanke, zawrócił jej w głowie i zrobił dziecko. Moja kolezanka żałuje ze była oslepiona. Żałuje i wychowuje czarne dziecko sama bo z tamtym się rozwiodła. Tak ona sama została a murzyn ma juz pochodzenie i uwodzi kolejne polki. Dramat.

Gość babka będę
Do porażenie- własnie o to tu chodzi. Busz, bieda, 3 świat, zero perspektyw i tu przyjeżdzają murzyni .........no i my Polacy tacy dobroduszni wpuszczamy, powstaja małżeństwa, coraz więcej czarnych dzieci się rodzi. i nie mówie tego bez powodu. Otóz mój syn własnie związał się z jakąc mulatką co ma ojca murzyna. Syn ma 16 lat i licze na to ze się opamieta. Chybaze zrobi jej dziecko i bede własnie babką czarnego wnuka. Ratunku ludzie. Dlaczeo!!!!

Gość dramatyczne to
będę babką- współczucia. Kurcze jak syna przekonac by niepopełnił błedu.Ja tez bym niechciała takich przezyc jak tu słysze od forumowiczek. Znam tylko taki przypadek.Był student poznał ekspedientkę młoda. No i wiecie bara bara slub. Potem po czasie pierwsza ciąża i kobieta urodziła i osiwiała w tym momencie. A co? myslała ze nie bedzie czarny . A na co liczyła na rudego? Potem córke urodziła. tez ponoć rodzice się wyrzekli jej. Ale nie wiem czy sa nadal razem.

Gość murzynka wyklęta
carrie- a moze poznam kiedys swojego syna z twoja córką? co ty na to? ciekawe jakbys zaregowała. Pewnie bys nie pozwoliła na to. A widzisz?

Gość czy ktoś z was się zastanowił
nad tym, co pisze???? Macie nierówno pod sufitem???? Nie rozumiem, jak można o swoim własnym dziecku mówić... Murzynko, czy wiesz, że wiecej razy nazwałaś swoje dziecko brudasem, murzynem, czarnym itp. niż własnym synem???Jesteś pewna, że to ktoś inny sprawia twojemu dziecku los wyklętej osoby, a nie ty sama??? Nie rozumiem. Masz dziecko, które powinnaś kochać. Co z tego, że są tacy, którzy opluwają, którzy przeklinają. Ty masz to dziecko kochać bez wzglęgu na wszystko. A jeśli tak bardzo tego dziecka nienawidzisz, nie akceptujesz, to czemu nie oddałaś do adopcji?? A w ogóle to zastanów się czego uczysz swoje dziecko, bo jeśli od małego pokazujesz mu, że jest wyklęte, to zastanawiam się tylko, czy twój syn kiedykolwiek będzie szczęśliwy i będzie umiał w Polakach dostrzec coś więcej niż rasistów. Przykre to, bo w połowie jest Polakiem. Zastanów się, jaki obraz jego samego mu dałaś. Skoro pochodzi z dwóch różnych światów, a ty pokazałaś mu, że żaden z nich go nie kocha. Nie będzie chciał być Polakiem, bo to rasiści, ani murzynem, bo to brudasi... A do autorki topicu, to mam tylko tyle do powiedzenia, że współczuję. Ale mam też nadzieję, że nie popełnisz tych samych błędów, co druga wypowiadająca się kobieta. Naprawdę myślę, że możesz zrobić dla swojego dziecka jeszcze bardzo dużo dobrego, ale nie wtedy, kiedy sama je znienawidzisz za jego kolor skóry...

Gość murzynka wyklęta
a kto mówi ze go nie kocham ? bardzokocham i robie wszystko by miało jak najlepiej w życiu. jest dla mnie wszystkim i chronie go. jednak prawda jest jaka jest i ja to wiem, i ktos to wie, nie znaczy ze dziecku to mówię. Mówię to wam.

Nie bądź śmieszna, moja córka bawi się z wieloma czarnymi dziećmi. I nie ważne jest dla mnie czy w przyszłości będzie miała czarnego, żółtego czy białego męża.

Gość Marna prowokacja.....

No tak, a dziecko jest ślepe i głuche, a zmysły włącza tylko wtedy, kiedy ty go o to poprosisz... Proszę cię, chyba nie jesteś aż tak naiwna. To przekłada się na twoje relacje z nim...

Gość zrobiłam głupote życia
Kocham moje dziecko , dbam o niej i chce jak najlepiej by miało. jednak ja tak samo jak murzynka uwazam. Rozumiem ja co czuje. Nie znaczy ze jest złą matką. jest zła na siebie, ja tez jestem zła na siebie. Chronimy dziecko , jednak świat jest niestety brutalny i to prawda ,że czarne dzieci nie sa tu mile w Polsce widziane. Widac to w szkołach niestety. My tego nie widzimy my, biali , ale ci co maja styczność z dzieckiem czarnym, z mężem czarnym wiedza o co chodzi.

Gość murzynka wykleta
carrie- czyżby? niebedziesz naprawde miała nic przeciwko jak twoja córka przyprowadzi murzynka i powiem jestem w ciązy. No chciałabym to kiedys zobaczyc. Wtedy pogadamy.

Nie wiem, jak carrie, ale ja mam do tego proste podejście. Jak moja córka przyprowadzi do domu faceta, to najpierw zapytam, czy jest szczęśliwa, a potem nie będzie mnie już interesować, jaki dziecko ma kolor skóry, czy oczu. To nieważne.

Gość murzynka wykleta
carrie- ni emówiłas ze masz córkę z murzynem. czyli tez się ze tak brzydko powiem skusiłas na murzyna i dałas uwieść?