Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glan-glanowi

GLANY

Polecane posty

Gość glan-glanowi

Oświećcie mnie, kobietę starą: które glany są ok, które do dupesa i czym się kierować przy zakupie? Glany mają być dla córki, ale nie za bardzo się znam. Pomożecie??

MARTENS-kiedyś miałam kilka par i nigdy nie narzekałam.....są wygodne , porządnie wykonane i orginalne, popatrz sobie na allegro-tam możesz znaleźć do wyboru do koloru.....

Gość miałam tez
super pasuja na upały. Niesamowicie nogi śmierdza potem.

Gość glan-glanowi
a inne firmy? steel, diggers, hd? ktoś się jeszcze dopisze?

Gość mopem jestem
Ja tez polecam martensy...inne mi sie nie podobaja jakos... Poza tym martensy byly oryginalnie butami ortopedycznymi, wiec to tez cos znaczy.

ja nosiłam kiedyś martensy i były ok. a mój chłopak ostanio mówił, bo wypróbował już wiele rodzajów..tylko, że szczerze powiem, że nie bardzo go słuchałam wtedy ;) tylko pamiętam jak mówił, że hd sa do bani bo straszniie cięzkie

za to duzo ladniejsze bo nie maja takich ogromnych noskow tylko takie ladne \"chude\"

za to duzo ladniejsze bo nie maja takich ogromnych noskow tylko takie ladne \"chude\"

Gość palaczka
ja mysle że martensy będą najlepsze choć kosztują wiecej od innych. chodzi nie tylko o zdrowe stopy ale także o ich wyglad sama miałam problem poszłam do sklepu a tam jakieś dziadostwo na podzeszwie do nieba a to musi być ładna niska

Każdy ma inne upodobania. Niech dziewczyna sobie sama wybierze, jak nie macie czasu biegać po sklepach razem, to chociaż tutaj obejrzyjcie: http://www.glany.pl/ Z tym, że nie polecam jednak kupowania butów przez net, bo jednak trzeba przymierzyć, a nie się potem w odsyłanie bawić.

Gość szuszwol
Najlepsze są Grindersy i Martensy. Nie do zdarcia przez ladnych parę lat...tak więc zakup na pewno się opłaci

mialam juz mnostwo par glanow, moje ukochane to byly HD ale taki inny model...nieduzo dziurek i pieknie wyprofilowane. Obecnie mam rangersy (chyba tak sie pisze) 14 dziurek i wkurzaja mnie-sa strasznie sztywne. Ktos tu napisal ze w glanach \"smierdzi\"-nie prawda hehe (no chyba ze ktos nie nosi skarpet:P:P )w dobrych glanach noga ma sie swietnie latem:) w adidasach jest zdecydowanie gorzej..:)

Gość malo wiem
ja mam glany z firmy steel i powiem szczerze że oprócz otarć bedących winą koncertów nic im nie dolega i są baaaaaaaaardzo wygodne.

Gość dudux
no, ja też mam steele i nie narzekam.

Gość glanomaniaczka
grinders i martens- tylko nad tymi sie zastanawiaj.

Gość glanomaniaczka
grinders i martens- tylko nad tymi sie zastanawiaj.

Martensy - w pierwszych chodziłam 6 lat w tym przez pierwsze dwa lata dzień w dzień ... piatek, świątek, 4 pory roku (człowiek głupi taki był).

Gość ..chianalea..
Noo...ja bym Ci polecała Martensy i Hd -które mam i nieźle się sprawują :)

HD niezniszczalne w sumie, ale takie dość masywne. Steel takie chyba bardziej kobiece, też solidne. Ale raczej Steele polecam, lepiej wyglądają na kobiecej nodze :) Jak się myje, to się nie śmierdzi ...

Gość inninis
martensy sa okropne do tej pory mam blizny na nogach i to maja byc buty ortopedyczne , nie dosc ze kosztuja kupe kasy to jeszcze zniszczyly mi nogi lepsze steel wg mnie. a w martensach co prawda podeszwa jest nie do zajechania ale skora mi popekala i bez zalu poszly do smieci

Gość co to sa glany

Gość EWWWWWWWWWWWWWKA
grindersy - tylko i jedynie, a najladniejsze są zielone :-)

Gość To fakt jest taki
HD są cholernie ciązkie, ale wyprofilowane ładnie. No , ale ludzie 20-HD przekraczaja moej 50 kg wadi - toż to wazy chyba z półtora kg!

waze troche wiecej ale noszenie 20HD nie jest jakis wielkim problemem.faktycznie jak sie podnosze to sa ciezkie ale na nogach jakos tak czuje sie w nich pewnie.

btw kupilam glany z kumpela w tym samym czasie ja steele ona grindersy.moje wyrzymaly 3lata w idealnym stanie pomimo koncertow metalowych jej przy normalnym uzytkowaniu pekla cala skora za noskiem ze wychodzila skarpetka.