Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaa1985

chlopczy czy lubicie jak dziewczyna ma tipsy

Polecane posty

Gość malutkaaaa1985

a jak tak to jakie? frencz czy moze jakies wzorki malunki kwiatki cekinki itepe a moze pomalowane i naturalne tudziez krotkie czyste zadbane ale przyciete jak chlopak??

Taaaak....a pod tymi tipsami gnijace i paskudne naturalne paznockie...pyyycha Zadbana kobieta ma i zadbane dłonie!! Z prawdziwymi paznokciami i nie musi ich chowac pod tipsami...

Tak sie sklada ze jestem mezatka, piore w pralce automatycznej, zmywam w zmywarcxe i jakos racic nie posiadam :D

Gość mężczyzna prawdziwy
Nie znoszę!!! Lubię pomalowane pazurki u kobiety ale naturalne a nie to sztuczne doklejane świństwo.

kochasz i szanujesz swoja PANNE? no to ciesze sie Waszym szczesciem :D

ale masz racje, ona powinna sie cieszyc ze nie jest twoja zona

ja czasem jak mam natłok zajęc robię sobie tipsoki ładna porcelana nie jest zła :) a wystarczy przeziebienie i niestety swoje są łamliwe ... mój miły nie marudzi cieszy sie ,ze mam zadbane dłonie

a swoja droga ciekawe masz poglady na malzenstwo, wiec wyobraz sobie chlopczyku ze jestem zona, a nie sluzaca...bo ty najwyrazniej mylisz pojecia

:D ech, co te pryszczate malolaty nie wymysla, usmialam sie do lez, dzieki :D moj maz zreszta tez :D

no wiesz moze masz jakis kompleks, skoro tak ciagle o tej szerokiej pochwie? z takim korniszonem jak twoj to pewnie kazda jest dla ciebie za szeroka nie? poza tym nie mam dzieci wiec nie wiem skad taki wniosek :D

Gość gość
takie teksty o mezatkach to faktycznie moze miec chlopiec korzystajacy ze stereotypu we wlasnej rodzinie, w ktorej matka sie zaharowuje zeby dogodzic tatusiowi i syneczkowi nie otrzymujac od nich zadnej pomocy w domu. Pomóż mamie w domku, to i ona zalozy sobie tipsy, chociaz nie jest jak dla mnie zadnym dowodem kobiecosci i dbania o siebie.

Gość chłopczy to lubią
kolekcjonuje ptasie kupy pieczolowicie zbierane z parapetu. Ptasia grypa mnie nie przeraza, gdyz zaliczylem w zyciu juz wszystkie zakazne chorobska, w tym kiłę i syfilis.

Tak siedze na forum i czasami mam takie wrazenie,ze naprawde gdzie tu jest jakas granica przyzwoitosci,czsami sie zastanawiam po co pisac takie bzdeurki skoro mozna isc do toalety i zrobic co swoje. Po co tak obrazac kobiety nie lepiej wziasc sie za siebie

Gość chłopczy to lubią
Suka z wielka cipa sie podszyla pod ch@@ja z malym fiutem czyli pode mnie.

Gość kasztanowa-brunetka
jestem w szoku....:) to chyba nie jest szczyt twoich umiejetnosci intelektualnych ... a moze i jest szczyt? cipa chuj... osobiscie wole słowo RZNAC, nie uwazasz ze jest nacechowane wiekszym indywidualizmem?;) az mnie przepona boli ..powiedz cos jeszcze smiech to zdrowie..pozdrawiam wszystkie PANNY z racicami:) które wytrwale tu jeszcze przebywaja! cmok;)

myszkaruda: mnie się zdaje, że autorka topiku nie przeciwstawiła tipsom paznokcie zadbanych (naturalnych). Innymi słowy nie miała na myśli, że tipsy są z definicji obleśne itp. i że są przeciwieństwem naturalnych (w domyśle - zadbanych) paznokci.. Nie nadinterpretuj :) Ja osobiście lubię dłuższe (ale nie wystające powyżej 1 cm) pazurki z frenchem albo ładnie pomalowane, niekoniecznie tipsy, ważne żeby miały ładny kształt, a nie jakieś pozaokrąglane w migdał, choć to kwestia gustu i mody. Nie mówiąc już o poobgryzanych, bo to szpeci najpięknięjszą nawet kobietkę... No a jak tipsy to takie klasyczne, bez udziwnień, po prostu french. Od obciachowych tipsów z kwiatkami i nadmiernie zdobionymi wolę już naturalnie lekko dłuższe zadbane i czyste pazurki (ale nie przycięte jak u chłopaka). Nie lubię upstrzonych ręcznie wykonanymi malunkami - bleee, czasem wygląda to jakby ktoś na paznokcie, pardon, nasrał... A już zupełnie nie do przyjęcia jest malowanie np. co drugiego paznokcia na inny kolor albo (o zgrozo) malowanie każdego na inny... To tyle ode mnie w temacie.

Gość gość
a mi paznokcie zwyczajnie nie chca ladnie rosnac, lamia sie i sa do dupy ogolnie. Musze je czesto przycinac tak wlasnie \'na chlopaka\' jak pisze krol majonezu:) I co mam zrobic? Przeciez sie nie pochlastam z tego powodu. Tipsow nie zaloze, bo moje naturalne biedactwa pod nimi zupelnie sie rozpadna. No coz, moj chlopak nie zwraca na to wiekszej uwagi i mowi ze mu rybka czy dlugie czy krotkie. Woli zadbane cialo i ladne wlosy. Dzieki mu za to!!!

Gość babahs
ja maluje jasnym lakierem prawie niewidocznym panzokcie ma średniodługie, zadbane sama o nie dbam, szkoda mi kasy i czasu zeby chodzic do kosmetyczki z paznokciami ..sama moga to zrobic a pieniadze zaoszczedzic..na ciekawsze rzeczy niz tipsiory np, na koncertem depechów:classic_cool:

Gość mam identycznie
jak pozdro600 tez mam kruche paznokcie i nie moge miec dluzszych ani przyleic tipsow bo nie mialabym poziej paznokci wogole, pociesza mnie tylko fakt ze maja ksztalt migdalow wiec jak sa obciente na chlopaka to nie wygladaja az tak tragicznie

myszkaruda: dlatego zarzucam Ci tendencyjność i nadinterpretację, bo napisałaś dokładnie tak: \"zapytała (autorka topiku - przyp. moje) czy chłopczy wolą tipsy, czy zadbane paznokcie\" ==> z tego czarno na białym wynika, że przeciwstawiasz tipsy paznokciom naturalnym (jak sama piszesz - zadbanym). Więc chcąc nie chcąc wychodzi na to, że z definicji uznajesz tipsy za przeciwieństwo zadbanych paznokci... Rozumiem, że po prostu nieprecyzyjnie się wyraziłaś? ;) Pozdrawiam....

a dla mnie nie są ble:) sama miałam jakiś czas temu tipsy, bo niestety moje paznokcie były tak słabe, łamliwe, że nie mogłam dać sobie z nimi rady:( Moja praca( i samopoczucie:P) wymagała jednak zadbanego wyglądu, więc sie zdecydowałam na tipsy - zwyczajny french, wystawały 2 mm za opuszki palców - poza tym, że były grubsze od normalnego paznokcia wyglądały naturalnie:)

myszkaruda: ok, ok, nie ma się co spierać o słowa, w końcu to tylko pazurki - są większe problemy :) dodam tylko, że dla mnie też nie są ble, bo jeśli są profesjonalnie wykonane i nie upstrzone jakimiś malunkami, to mało które paznokcie natualne potrafią tak wyglądać, jak ładne, stonowane tipsy. No i wrażenia dotykowe po stronie męskiej też potrafią być cuuuudowne :D Ale wiem, że gusta są b. różne tutaj - to tak jak np. z umięśnieniem, czy owłosieniem u panów - też panie mają rózne guściki i upodobania ;) Najważniejsze to chyba jednak, by były czyste i zadbane, reszta to tylko kosmetyka (dosłownie i w przenośni ;) )