Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajja

rewelacja przeciw zmarszczkom

Polecane posty

Gość kajja

Dostałam od męża pod choinkę krem o którym marzyłam,ale był potwornie drogi-700 zł,i żal mi było pieniędzy,a poza tym nie wierzyłam w jego skuteczność tak do końca.Przed gwiazdką była promocja i mój mąż wiedząc o moim marzeniu kupił mi go-to StriVectin-SD.Prawdziwa rewelacja!!!!!Wszystkie drobniutkie zmarszczki wokół oczu już mi zniknęły,głębsze na czole i wokół ust są prawie niewidoczne,mam suchą skórę,która teraz jest świetnie nawilżona,odmłodzona,ma piękny kolor i zdrowy wygląd.Czy któraś z pań stosuje ten krem i ma podobne doświadczenia jak ja??Bardzo proszę o wypowiedzi na ten temat,bo do tej pory czytam tylko o oszustwach firm i reklam kosmetycznych,a mój krem to prawdziwa rewelacja,a stosuje go dopiero 3 miesiące.Proszę o wpisy.Pozdrawiam.

Gość kajja
nikt nie podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami???????

Gość denia
Ale jakiej ten krem jest firmy??/ Bo ja pierwszy raz słysze Napisz prosze....

Gość kajja
ten krem jest dostępny jedynie w sephorze,produkt amerykańskiej firmy KB-Klein-Becker usa,to firma farmaceutyczna.

Gość denia
czy jest dostepny od reki...czy wyłącznie na zamówienie????

Gość hemhem
Ja czytalam ze jego pierwotnym zastosowaniem byly rozstepy. Dopiero "w praniu" okazalo sie, ze jest bardzo skuteczny na zmarszczki. Ostatnio byla jego reklama w wysokich obcasach.

Ciekawe czy jest taki rewelacyjny na rozstepy.To bym go sobie kupila.Moze ktos go na to uzywal???

Gość a na promocji
po jakiej był cenie ??

Gość kobieto pomyśl...
za słoiczek tyle kasy, ty przecież tego męża z torbami puścisz, a zmarszczek i tak się nie pozbędziesz. hihi :D

Gość kajja
zmarszczek prawie się pozbyłam,a męża nie tak łatwo z torbami puścic.Rzeczywiście jest dosyc drogi ale w promocji za 2 tubki-do twarzy i pod oczy zapłacił ok 500 zl,bardzo polecam,prawdziwa rewelacja

Gość aia
Znam duzo tansze i doskonake kosmetyki,sa to produkty Mary Kay.Jestem kosmetyczka i recze za nie glowa...naprawde sa doskonale .Jezeli ktos chce przetestowac te produkty osobiscie prosze o kontakt.Jestem z Wroclawia moj telefon:502127041

Gość strivectin
upu upu

Gość katinka33
Napiszę niedowiarkom: na zmarszczki pod oczami działa kiepsko, przebarwienia rozjasnia słabo ale za to działa rewelacyjnie na rozstępy i sine blizny po trądziku. Już po 2 tygodniach widzę różnicę. Rozstepy robią się coraz cieńsze, takie niteczki. Żałuję że wcześniej nie używałam tego kremu, gdybym stosowała go 2 lata temu teraz po rozstępach nei byłoby śladu. Zdecydowanie ten krem jest lepszy od lasera, i tańszy. 40 ml pod oczy plus 50 ml na rozstępy w zestawie kosztował 370 zł to mniej niż jakieś inwazyjne zabiegi laserem czy kwasami, zresztą zabiegi trzeba wielokrotnie powtarzac więc koszty rosną....

Gość maga62
Ja też kupiłam ten krem w Sephorze. Straciłam tylko kupę kasy....

A wiecie co ja słyszałam o kosmetykach na zmarszczki, głównie o kremach? Że podobno nie zadziałają, jak nie wprowadzi się ich głębiej w skórę. A że cząsteczki kremu są większe od mikrootworów w naszej skórze, to kremy tak dobrze nie wnikają niestety.

Najlepszy na zmarszczki jest Jovit (witamina C w kroplach) z kilkoma ( 2,3 ) kroplami vitaminy E , ja uzywam i rewelacja, a do tego tanio, mozna uzywac tylko pod oczy albo na cala twarz na noc, ja tak robie i mam super nawilzona cere , a do tego mniej zmarszczek pod oczami :-)

ja mam podobne zdanie, że niewiele można wskórać samymi kremami. Lepiej jest wybrać się na jakiś profesjonalny zabieg, jak chcemy mieć piękną i gładką skórę bez zmarszczek. Jest też kilka sposobów na to, żeby się ich pozbyć, a to jaki wybierzemy zależy od pewnych czynników, dlatego myślę, że dobrze by było się z kimś skonsultować. Znam świetną lekarkę, która pomoże wybrać najlepszą dla nas metodę, jakby któraś chciała namiary piszcie na castana@o2.pl

Gość żalllllllll
skończ robić tę przebydłą reklamę takiemu dennemu kremowiJest nic nie wart:O

Gość gość
Sama szukam czegoś przeciwko zmarszczkom, pomocy!

Fakt, zmarszczki potrafią zmartwić, jakiś czas temu u siebie zauważyłam kilka, jak na razie niewielkich, ale jednak :( Trochę się wystraszyłam, bo każda kobieta chce zachować ten młody wygląd jak najdłużej. Teraz od kilku tygodni stosuję Doppelherz aktiv Lifting Complex Premium - http://www.doppelherz.pl/produkty/odchudzanie/doppelherz-aktiv-lifting-complex-premium.html To suplement z najwyższą dawką kwasu hialuronowego na rynku i widzę zauważalną poprawę - skóra zyskała na elastyczności i jest bardziej nawilżona :)

Gość Abuma
A ja jednak stanę po stronie kremów bo działają. U mnie numer 1 to Anti Aging od Floslek.

Gość Gigi_H
Przeciw zmarszczkom stusuję kremy o treściwych składach i ostatnio na tapecie jest u mnie Vichy Slow Age. Ma super skład, bez parabenów, z filtrem UV - a stosuję kwasy, więc jest to dla mnie niesamowicie ważne. Możecie wypróbować za darmo - porposić o próbkę w aptece, polecam.

Gość FilippaEin
Polecam karboksyterapię w Vici Clinic w Krakowie. To zabieg polegający na podawaniu pod skórę dwutlenku węgla, dzięki czemu skóra staje się jędrna i zmarszczki wygładzają się. Na pierwszy zabieg mają 50 % zniżki ;)