Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczyna20

pierwszy raz a mnie tak poniosło ,ratujcie

Polecane posty

Gość biedaczyna20
??? piszcie proszee :(

Gość wiem o co chodzi
gdy pierwszy raz miałam kontakt fizyczny z chłopakiem, wystarczyło, że jego męskość odrobinę wsunęła się do mojej pochwy, a ja dostałam takiej "shizy", że na drugi dzień miałam wszystkie objawy ciąży, bolał mnie brzuch, miałam mdłości, wymiotowałam , bolały mnie piersi. Dodam, że to była moja ciąża urojona a te wszystkie objawy spowodowane były nerwami. DZIEWCZYNO NIE JESTEŚ W CIĄŻY, TAK ŁATWO SIĘ NIE ZACHODZI, A PLEMNIKI TO NIE KONG KONGI!!!!!.(gdzieś widzaiłam na forum jak ktoś je w ten sposób nazwał, bardzo mi się to określenie podoba):)

Gość blondyneczka888
nie przejmuj się w tym miesiącu tez miałam taki przypadek kochałam sie bez zabezpieczenia w dni płodne, okres spóźnił mi się jeden dzień a ja zaczynałam świrować teraz wiem ze nie ma czym....chyba nie jest tak łatwo zajśc w ciaze

Gość wesoła_mi
dziecko ze sterydziażem to będzie jakiś mutant - dwie głowy, czy cztery ręce?

Gość biedaczyna20
wiem o co chodzi 🌼 dzieki no ja myśle ,że to nie Kong Kongi :) od razu lepiej mi jest dzieęki wieeelkie pozdrawiam blondyneczka888 🌼 :) dzieki za wpis pocieszyłaś mnie i mama nadzieje ,że równie będzie ok pozdrawiam :) wesoła_mi bardzo zabawne nie wiem czy to żart czy pojechanie mi nie wiem w każdym bądz razie pozdrawiam

Gość wiem o co chodzi
małe sprostowanie miałam na myśli KING KONGI, (literówka):) ale to bez znaczenia.:) Przestań się denerwować. Tak ślicznie na dworze, wiosna, pomyśl o tym, umów sie na romantyczny spacer ze swoim chłopakiem. A żeby było przyjemnie i bez stresu pomyśl o jakimś konkretnym zabezpieczeniu ( to tak na przyszłość) pozdrawiam.

Gość biedaczyna20
wiem o co chodzi - :) no właśnie tak myślałam ,że chodzi o King Kongi :) ale :) no z chłopakiem nie jestem bo ostatnio mnie po raz pierwszy w życiu uderzył i bezzwłocznie z nim zerwałam ..buziaczki piszcie

Gość pyci pyci
a dlaczego nie zrobisz testu??uspokoisz sie i nie bedziesz sie schizowac do koca miesiaca

Gość lissia
żeby test mógł naprawdę uspokoić, musi minąć trochę więcej czasu :) hmmm chyba miesiąc

Gość biedaczyna20
no własnie minelo zaledwie kilka dni od wpadki :( i test jeszcze nie bedzie wiarygodny :( moje drogie :( bardzo sie boje :( ale jestem głupia ze mnie tak poniosło :( ale to był impuls :(

Gość nie martw sie
w ciąże tak łatwo nie jest zajść, ja stosuje taką metodę, kilka moich kolezanek tez. A 3 z nich maja dziecko-planowane zatem plodne są. Zobacz co 4 para ma problem z zajsciem w ciąże, myslisz ze od czegos takiego moglas zajsc. Jesli facet zdązy wyciągnąc to jest to calkiem pewna metoda,

Gość biedaczyna20
nie martw sie - no teraz troche sie uspokoilam :) dziekuje piszcie piszcie :(

Gość na 100
absolutnie nie jestes w ciaży, przeciez piszesz ze mialaś okres 13.04. a spalaś z chłopakiem wkrotce, , dopiero od 8 dnia cyklu mozna wpaść a wiec ok. 21.04 w Twoim przypadku

Gość biedaczyna20
na 100 - mam nadzieje i dziekuje choc mam nieregularne okresy :( a ten stosunek mial miejsce jakies 6 dni po cos w tym stylu a okres trwal jakies 4 dni ,bo 2 miesiace temu piescilismy sie z chlopakiem , nie wszedl we mnie tylk ocieral sie i niestety nie wytrzymal i wytrysk moje okolice pochwy i lekarz mi przepisal bo pwedziedzial ze skoro dni plodne to lepiej wziasc , a pierwszy raz kiedy wszedl bylo wlasnie teraz :( po tamtej "wpadce" test wyszedl negatywny a teraz no zobaczymy jak to bedzie obyscie mieli racje :(