Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myniaaaaaaaa

zbliżająca się śmierć?????

Polecane posty

Gość myniaaaaaaaa

Od kilku nocy coś mnie dziwnie wybudza ze snu. Jakieś dziwne stuki, a dzisiejszej nocy szelest . Budzi mnie to i nasłuchuję. Dzisiaj ten szelest trwał kilka minut - z róznym nasileniem. Słyszałam , że czasami różne rzeczy dzieją się przedzbliżającą się śmiercią. Tłuką się szyby - bez przyczyny , spadaja obrazki ze ścian. Co o tym myślicie??? Dzisiaj dowiedziałam się , że babcia musi iść do szpitala - jest bardzo wiekową osobą...., ma słabe serduszko..... Czy ktos czegoś takiego doświadczył?????

Gość az mnie ciarki przeszly

Gość kakakkaakkaka
nie wydaje mi sie przypadki, jestes podenerwowana i tyle...

Gość ojjj takkkk
chłopak jej brak w łżóku od to

Gość ojjj takkkk
stare panny bziczeją :) sexu brak

Gość szukam szukam
nie uwazam tak-raczej przed smiercia (swoja) czlowiek podswiadomie zalatwia dziwne rzeczy-mow o numerze konta,pokazuje dokumenty,konczy remont mieszkania dzieciom itp a te stuki-puki to moze ot tak

Gość ojjj takkkk
co za głupota powyzej. numery konta, urządzanie mieszkania?

Gość myniaaaaaaaa
to nie chodzi o moją smierć - tylko mojej babci . A tak na marginesie - jestem mężatką.

Gość myniaaaaaaaa
mnie te rzeczy budzą..... np. taki odgłos jak się stawia taboret - takie coś i to tylko raz , a dzisiaj ten szeles - obudziłam się usiadłam na łóżku i słucham - i cały czas to słyszałam - bardzo się bałam - ale później po kilku minutach była już cisza....

Gość asabobasa
szukam szukam co w tym jest, ale tajemnica smierci jest nam nieznana...wiec to tylko hipotezy

Gość to myszy
a nie zbliżająca się smierć

Gość tak se pisze
duuuuuuuusza się żżżżżżżegna z bliskimi

Gość Haribo Girl
a ja tam wierze. wierze w to wszystko co napisaliscie. sama tez doswiadczylam dziwnych rzeczy, tyle ze dziejacych sie juz po smierci. kiedy moj sasiad popelnil samobojstwo, na drugi dzien cos dzialo sie ze skrzynkami na listy na klatce schodowej. za zycia mial zwyczaj uderzania w nie... i nie piszczie, ze oszalalam, bo oprocz mnie slyszaly to dwie inne osoby - jedna z tych osob wyszla, zeby zwrocic uwage halasujacym, ale...klatka schodowa byla pusta. z kolei po smierci taty mojej kolezanki, przez dwie noce tez cos halasowalo. opowiadala o tym w taki sposob, ze watpie aby to byla jej wyobraznia. mam tylko nadzieje, ze nie wydarzy sie w Twojej rodzinie nic zlego. caluski

Gość szukam szukam
pewnie ze hipoteza-mowie tylko o moim doswiadczeniu nie generalizuje .Niektorzy jednak tego nie rozumieja:D

Gość Haribo Girl
poza tym, jezeli komus sie nie podoba temat, to niech po prostu zamknie topic i po sprawie. chyba ze sa tu osoby czerpiace satysfakcje z obrazania innych??????? szkoda, ze w XXI w tolerancja jest nadal tylko pustym haslem:(

Gość myniaaaaaaaa
boję się

Gość sdd
mynia żyjesz?

Gość cast away
Można by rzec - poltergeist czyli byt niematerialny (niezależny) lubiący straszyć ludzi. Albo faktycznie czyjaś energia astralna daje znak... (Patrz topic Duch na forum Zdrowie)

Gość isw138
takie sprawy mają coś na rzeczy , ponad trzy lata temu moja babcia mówiła, że słyszy tyknie zegara, choć takiego w domu nie mamy, uważała, że to jej czas się odlicza, a jednak nie jej , bo jakiś miesiąc później umarł mój Tatuś (3 tygodnie po moim ślubie),pękł mu tętniak i miał wylew podpajęczynówkowy:(